, Omah 2021 Resik

Business Cards

Ayo kertu bisnis nuduhake kabeh wong sing ana ing kene kanggo nindakake bisnis sing serius. Rampung khusus, ukuran, lan stok kertas premium sing unik tanpa wates.

, Omah 2021 Resik

Stiker & Label

Kelet merek sampeyan ing endi wae! Stiker lan label minangka cara sing nyenengake nanging biaya efektif kanggo pindhah saka tanpa merek menyang merek kanthi cepet.

, Omah 2021 Resik

undangan

Urip digawe kanggo dirayakake! Pesen undhangan khusus, pengumuman lan liya-liyane kanggo mengeti momen khusus sampeyan.

, Omah 2021 Resik

Percetakan Letterpress

Setel nada kanggo merek sampeyan kanthi printing letterpress deboss kanthi adat Pantone werna, dicithak ing luxuriously alus nanging massively katun kertas katun.

, Omah 2021 Resik

Kertu Custom

Ngumumke warta khusus sampeyan menyang klien utawa kanca ing macem-macem kertas, ukuran, lan finish khusus.

, Omah 2021 Resik

Kertu Bisnis Logam

Nggawe statement paling wani kanthi menehi klien potensial anyar kertu bisnis stainless steel murni sing ultra-kaku, laser-etched.

Gagasan seger saka Blog Desain

, Omah 2021 Resik

Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

April 28, 2022

Nggawe nada swara merek penting kanggo strategi pemasaran bisnis apa wae. Njaga swara merek sing konsisten mbantu komunikasi luwih akeh babagan bisnis sampeyan menyang pamirsa. Kajaba iku, nggawe dheweke gampang sesambungan karo bisnis sampeyan, dadi bahan sing migunani kanggo mbangun bisnis sing sukses. Mangkene pandhuan langkah demi langkah babagan carane… Waca liyane

, Omah 2021 Resik

Top 5 Tools Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

April 25, 2022

Alat OCR online minangka tambahan sing luar biasa kanggo arsenal panulis saiki. Dadi, kepiye lan endi sing kudu digunakake ing 2022? Ngonversi foto dadi teks sing bisa diowahi minangka tambahan sing luar biasa kanggo bisnis utawa penulis. Piranti kasebut bisa nggawe urip luwih gampang kanthi ngowahi gambar dadi teks sing bisa diowahi kanggo panggunaan ing mangsa ngarep lan liya-liyane. Miturut… Waca liyane

, Omah 2021 Resik

10 Tips kanggo Nggawe Video Nggoleki Profesional Kanggo Pamula

Maret 31, 2022

Gambar: storyset liwat Freepik Miturut panaliten, konten video nggawe 82% lalu lintas internet ing taun iki. Tegese akeh sing seneng nonton video nalika browsing internet lan golek informasi anyar. Nanging kenapa dheweke seneng banget karo video? Video luwih gampang diakses amarga pangguna bisa nuduhake konten kanthi gampang ing pucuk driji. … Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.