Kesel karo toko cetak online mboseni sing padha?

Gawe adat sampeyan dhewe kertu bisnis, hang tag, stiker lan undhangan. Konsultasi lan pamriksa seni pribadi. Layanan lan dhukungan pelanggan sing ora ana bandhingane!

@srikandipeppermint

Gagasan seger saka Blog Desain

Ngarep 2021 Bersih, Print Peppermint

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

Desember 1, 2021

Kredit Gambar: steelpetalpress.com Printing letterpress wis ana pirang-pirang dekade. Iku gaya printing sing melu nggunakake wungu ngetik kanggo nggawe a kesengsem ing sheet saka kertas, kain, utawa bahan liyane. Iki menehi efek duwe teks karo a kandel lan tekstur tipis sing nambah ambane kanggo desaine uga… Waca liyane

Ngarep 2021 Bersih, Print Peppermint

7 Katrampilan UX Kritis lan Cara Ngembangake

November 18, 2021

Amarga desain UX minangka industri sing maneka warna, mula mbutuhake spesialis sing duwe katrampilan saka macem-macem lapangan. Yen sampeyan lagi miwiti ing UX, aja nyoba sinau kabeh katrampilan bebarengan amarga ana jumlah sing ora ana watese. Nanging, ing antarane, siji bisa ngenali sing utama sing bakal mimpin ... Waca liyane

Ngarep 2021 Bersih, Print Peppermint

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

November 16, 2021

Transkripsi: Dadi akeh desainer lan kreatif sing pancen nggumunake percetakan letterpress nanging apa padha ora ngerti iku kanggo njaluk paling metu saka a layang aksara mesin kaya lawas-sekolah Heidelberg kincir angin contone sampeyan kudu Feed iku jinis tengen kertas. Pramila kita wis ngenteni sawetara wulan kepungkur kanggo riset… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro