IMG_256

10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik Sampeyan

Ing umur sing meh kabeh kedadeyan, kita yakin sampeyan wis duwe situs web kanggo bisnis cilik sampeyan.

Nanging, kita kudu takon: Kapan pungkasan sampeyan ngrancang maneh? Apa sampeyan malah mikir babagan iki, tau?

Inggih, apa wis umur utawa ora tau, iku wektu kanggo menehi dandanan!

Utamane amarga luwih akeh bisnis saiki wis digital, situs web sampeyan wis dadi instrumen sing kuat kanggo ngarahake prospek lan dodolan anyar. Wong-wong wis biyasa mbukak internet kapan wae kudu riset, mbandhingake, lan tuku produk utawa layanan.

Pramila desain ulang situs web minangka prekara sing kudu sampeyan prioritasake saiki. Mengkono mbantu sampeyan ngetutake owah-owahan ing prilaku konsumen, sing tegese sampeyan bakal bisa nggedhekake asil sing sampeyan entuk online.

Kanthi ngowahi situs web sampeyan, sampeyan bakal nambah tampilan lan rasa, nambah fitur anyar, lan menehi pengalaman pangguna (UX) sing luwih apik kanggo pengunjung. Percaya karo kita, bisnis sampeyan bakal munggah ing level sabanjure.

Kita ora ujar manawa situs sampeyan kudu direnovasi lengkap - kajaba mesthi, situs kasebut katon ketinggalan jaman bebarengan karo kabeh animasi sing nyenengake sing mung medeni pengunjung. Malah investasi cilik wis bisa ngasilake asil gedhe.

Dadi, kepiye bisnis cilik sampeyan bisa entuk manfaat saka desain ulang situs web sing apik? Golekana ing ngisor iki!

  1. Ranking Search Engine sing luwih dhuwur
, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: Desain Audiologi

Situs sing dirancang kanthi apik tegese SEO luwih apik. SEO sing luwih apik tegese luwih gedhe kemungkinan peringkat dhuwur ing mesin telusur, nyopir lalu lintas organik, lan pungkasane ngasilake luwih akeh dodolan.

Ngrancang ulang situs web sampeyan menehi kesempatan kanggo nggunakake strategi optimasi mesin telusur sing wis kabukten kanggo nambah visibilitas menyang target pamirsa. Nggunakake meta lan nulis isi kaya tembung kunci bakal nindakake trik, ing antarane akeh teknik liyane.

Apa maneh, situs sing dirancang kanthi apik cenderung narik luwih akeh backlink, sing bisa ningkatake rangking sampeyan. Lan, yen panelusur online ngeklik link sampeyan lan seneng kabeh sing dideleng ing homepage sampeyan, mesthine bakal tetep rada suwe, nyuda tingkat bouncing sampeyan.

Saka kode situs sampeyan nganti pungkasan responsif, tansah elinga SEO nalika sampeyan ngrancang maneh situs web perusahaan.

  1. More Leads lan Konversi

Ayo dadi nyata, meh kabeh situs web ana kanggo ngowahi pengunjung. Apa sampeyan ngarahake pamirsa supaya nggawe jadwal janjian, ndhaptar buletin, tuku produk, utawa ndownload aplikasi, mesthine babagan konversi.

Iki ngendi remodeling situs web teka ing super Handy.

Kanthi implementasi taktik optimasi konversi sing efektif lan fitur terobosan, desain ulang situs web sing apik bisa nambah prospek lan konversi.

Mung nggawe konversi minangka fokus utama kanthi nampilake aliran informasi sing kudu menehi motivasi pengunjung kanggo ngeklik CTA (call to action). CTA sing jelas lan menarik bakal ngidini dheweke ngerti persis apa sing dikarepake lan apa sing bakal ditindakake sawise mencet tombol kasebut.

  1. Aliran Informasi sing luwih apik

Sadurunge prospek sampeyan mutusake kanggo ngowahi, dheweke kudu ngerti luwih dhisik babagan sampeyan - apa merek sampeyan, uga produk lan / utawa layanan sing sampeyan tawakake. Sawise kabeh, mulane dheweke ngunjungi situs sampeyan.

Akeh situs web, utamane sing luwih lawas, asring kelangan pengunjung amarga gagal nyakup informasi sing digoleki wong. Apa profil perusahaan, riwayat, utawa dhaptar lengkap babagan apa sing sampeyan tawakake, pamirsa bakal ngarep-arep bisa ndeleng ing situs sampeyan.

Yen ora ana apa-apa, utawa mung sawetara informasi, dheweke bakal pindhah menyang papan liya. Ayo dadi pelanggan mangsa ngarep!

Iki minangka conto liyane ing ngendi desain ulang situs web teka kanggo ngirit dina.

Sampeyan duwe rong tugas utama ing kene: Nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake pengunjung sing pengin ngerti lan nindakake kanthi cara sing gampang diakses nalika pindhah saka kaca menyang kaca liyane.

  1. Apik Pengalaman pangguna
, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: TechTerms.com

Sembarang situs web sing nyedhiyakake UX mantra sing ala kanggo perusahaan. Pangguna sing angel navigasi bakal dadi kesempatan liyane sing ora kejawab. Ora ana sing pengin mbuwang wektu kanggo ngerteni kepiye situs kasebut bisa digunakake.

Minangka fakta, 88% saka bakul online ora bakal bali menyang situs web sawise nemoni pengalaman pangguna sing ala. 44% malah bakal ngandhani kanca-kancane babagan iki, nambah ngenyek ciloko.

Kanggo mesthekake yen situs sampeyan nyedhiyakake kabeh pengalaman sing nyenengake, evaluasi maneh fungsine lan gawe nganyari sing bakal nggawe pengunjung luwih aktif. Ora ana wektu sing luwih apik tinimbang nalika rekonstruksi situs web.

  1. Ngurangi Biaya
, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: Umega

Sampeyan wis duwe gagasan babagan carane desain ulang situs web bisa nambah revenue kanthi ningkatake rangking, nyopir lalu lintas sing berkualitas, ngasilake luwih akeh lan, pungkasane ngowahi.

Nanging, apa sampeyan yakin manawa bisa uga nyimpen dhuwit ing jangka panjang?

Kanthi nindakake renovasi lengkap, sampeyan bisa ngevaluasi maneh hosting lan sistem manajemen konten. Sampeyan bisa uga bisa nemokake sing duwe kemampuan sing padha, utawa luwih apik, kaya sing saiki sampeyan duwe, kanthi luwih rega cukup.

Lan, biasane luwih larang kanggo ngrancang ulang tinimbang ndandani masalah fungsi utawa nambah fitur liyane ing mangsa ngarep. Tinimbang mbuwang dhuwit ing solusi band-aid, mrikso lengkap ngijini sampeyan kanggo njaluk kabeh tengen saka ngeruk.

Sing paling penting, facelift situs web mesthi bakal nyuda biaya kesempatan lan penghasilan sing ilang saka situs lawas sing rusak. Mesthi dhuwit-saver utama.

  1. Konten Nganyari
, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: Blog ReachLocal

Ngrancang ulang situs sampeyan uga kalebu nyegerake konten sampeyan kanggo menehi pirsawan paling anyar babagan bisnis lan penawaran cilik. Sampeyan ora pengin wong-wong mau percaya yen sampeyan isih ngedol barang sing wis tahap rong taun, ta?

Minangka bisnis tansah berkembang, uga kudu situs web perusahaan sampeyan.

  1. Perwakilan Brand Akurat
, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: Marketing Donut

Ora mung produk lan / utawa layanan sampeyan sing mbutuhake sawetara nganyari, sampeyan uga kudu nimbang bio perusahaan, pernyataan misi, lan tujuan. Bisnis sampeyan wis berkembang lan berkembang sajrone pirang-pirang taun, sing cocog yen sampeyan nganyari bagean situs web kasebut.

Utamane yen sampeyan wis nggawe keputusan kanggo rebrand sawetara wektu kepungkur, sampeyan kudu nglampahi wektu sing cukup kanggo ngrancang ulang situs web kanggo nggambarake identitas anyar, kapercayan inti, tujuan, lan liya-liyane.

  1. Optimization Ponsel
, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: Rosy Sastranegara

93% saka konsumen goleki online nggunakake piranti seluler kanggo nemokake bisnis lokal. Ing liyane sinau, 90% panuku nglaporake manawa pengalaman seluler sing apik banget bisa uga bisa ngyakinake dheweke supaya bisa tuku baleni.

Dadi, yen sampeyan durung ngoptimalake situs kanggo seluler, priksa manawa sampeyan kalebu minangka bagean saka upaya ngrancang ulang situs web sampeyan.

Ngleksanakake desain responsif minangka kunci. Iki tegese situs sampeyan gampang diakses saka piranti kabeh ukuran layar. Ora preduli piranti apa wae sing digunakake pengunjung, dheweke bakal bisa ndeleng situs web sampeyan kanthi cara sing paling apik.

Kajaba iku, nggabungake analytics sampeyan lan luwih gampang dikelola, utamane babagan optimasi sing terus-terusan.

  1. Luwih gampang kanggo Nganyari lan Ngatur

Thanks kanggo sistem manajemen konten modern, pamilik bisnis cilik kayata sampeyan ora kudu nyewa desainer web kanggo ndandani masalah cilik.

Platform hosting web kaya WordPress saiki wis nggawe kabeh wong bisa ngatur lan nganyari situs web dhewe. Ya, maksud kita kabeh, kalebu sampeyan. Ora perlu duwe kawruh teknis ing kabeh!

Nindakake kabeh nganyari tanpa perlu nyewa spesialis bakal ngirit ewonan dolar. Lan, nalika sampeyan lagi sibuk, sampeyan bisa uga duwe anggota tim sing nindakake tugas kanggo sampeyan. Muni tenan trep, huh?

  1. Gambar Brand sing Ditingkatake

Kesan pisanan pungkasan. Desain web sampeyan bisa nggawe utawa ngrusak bisnis cilik sampeyan.

Yen situs web sampeyan katon murah utawa kaya sing digawe nalika internet pisanan dikenalake, sampeyan bakal ngilangi pengunjung supaya ora dadi pelanggan. Apa ana kemungkinan dheweke bakal bali? Kita mangu-mangu.

Ing sisih liya, kanthi ngupayakake situs web sampeyan kanthi desain lan rasa modern, sampeyan bakal nggawe kepercayaan lan pangenalan merek ing antarane pamirsa. 75% wong bener nggunakake situs web bisnis minangka basis kanggo kredibilitas. Ora mung iku, nanging situs atraktif uga bisa njaluk wong kanggo terus njelajah lan malah bali kanggo liyane.

Pengunjung sampeyan bakal nggandhengake situs web sampeyan karo bisnis sampeyan. Yen dheweke nemokake relevan lan nyenengake, kemungkinan, dheweke uga bakal ngrasakake merek sampeyan uga.

Apa Sampeyan Siap Miwiti Ngrancang Situs Web Dina Iki?

, 10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik

Sumber gambar: Solusi Info Midriff

Yen ana titik kontak pisanan kanggo pelanggan potensial, ora ana pitakonan situs web sampeyan. Pramila luwih penting kanggo ngrancang maneh yen wis suwe wiwit nganyari. Yen ora, sampeyan bakal ngusir prospek menyang pesaing sampeyan.

Intine, ngrancang ulang situs web sampeyan minangka investasi kanggo masa depan bisnis cilik sampeyan.

Kajaba sing arang banget nyenyet ing budget, sing paling nang sing ngrekrut a pakar desain situs web ing Miami kanggo njaluk proyek rampung. Banjur maneh, kita ora ngganggu sampeyan nindakake sawetara perbaikan cilik. Sampeyan malah bisa nindakake loro pilihan!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.