Print Online Best square-space-luwih-dinamis

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek yen rampung bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan ngerti minangka pamilik bisnis utawa pemasar:

Gunakake gelaran animasi

Yen sampeyan duwe akeh gambar kanggo kalebu ing ngarep kaca kanthi ruang winates, sampeyan bisa nggunakake efek animasi animasi. Siklus liwat macem-macem gambar kaya tayangan slide ing bagean tartamtu saka kaca situs sing bisa digunakake dening siji gambar. Gambar kasebut gallery tampilan nawakake pengalaman sing padha karo GIF. 

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Luwih Dinamis, Print Peppermint
Source: https://blog.bannersnack.com/photo-slideshow-examples/

Sampeyan duwe kontrol lengkap babagan wektu ing saben gambar. Mula, yen gambar duwe informasi penting, sampeyan bisa nggunakake jangka wektu sing luwih dawa supaya para pengunjung maca konten kanthi bener tanpa cepet-cepet. Kanggo konten, percoyo mung profesional pitulung tugas saka jeneng sing terkenal kaya EssayUniverse.

Kalebu bar pengumuman kanthi efektif

Yen sampeyan nindakake kampanye penawaran khusus kaya diskon utawa hadiah, cukup nggunakake bar pengumuman. Sampeyan bisa narik kawigaten para pengunjung lan entuk keterlibatan maksimal. Kajaba iku, ora ngganggu para pengunjung kanthi mblokir tampilan utawa nggunakake layar sing akeh.

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Luwih Dinamis, Print Peppermint
Source: wpbeaveraddons.com

Keuntungan liyane yaiku tetep ing sisih ndhuwur layar nganti pelanggan nutup garis kanthi manual. Sampeyan bisa nggunakake warna sing njaluk urgensi, kayata abang, kanggo entuk keterlibatan maksimal.

Mulai nggunakake Parallax

Paralaks minangka elemen sing nggawe gambar katon kaya obah bebarengan karo arah sing lagi diusap. Latar mburi paralaks cocog banget ing kaca tanpa akeh konten amarga kabeh manungsa waé sing dibutuhake. 

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Luwih Dinamis, Print Peppermint
Source: cokotan.com

Sampeyan bisa ngaktifake fitur iki kanthi mlebu menyang Gaya Situs banjur ngaktifake efek Paralaks. Iki minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe situs luwih dinamis lan interaktif. 

Cara liya sing gampang kanggo nggawe urip sampeyan gampang yen sampeyan dadi siswa sing nyawisake akeh wektu kanthi online yaiku digunakake layanan nulis esai UK kanggo kabeh tesis lan disertasi sing gegandhengan pitulung tugas sing mbutuhake wektu kanggo wektu.

Coba latar video

Sampeyan bisa nggunakake bisu video minangka latar a ngarep kaca nggunakake Squarespace. Ing video kudu diunggah menyang YouTube utawa Vimeo supaya bisa dilebokake ing situs web kasebut minangka visual latar mburi. Sawetara ngarani latar mburi iki paling apik amarga nambah gerakan ing situs lan nggawe situs web luwih nyenengake.

Kanggo kalebu ing video pindhah menyang setelan banjur pilih bagean sing diwenehi label Media utawa Banner. Sawise, pilih video banjur tempel link YouTube utawa Vimeo sing disalin saka media target. Wiwit semana, ing video bakal ing daur ulang ing ngarep kaca minangka latar mburi.

Latar mburi galeri kaca lengkap

Kaca interaktif kanthi gambar sing ganti kanthi periodik kaya slide bisa nggawe swasana sing apik kanggo para pengunjung. Nggunakake gambar modern lan asli sing nggumun bisa nggawe trik, gumantung karo industri sing sampeyan lebokake.

Ndhuwur latar mburi, sampeyan bisa nambah kothak teks kasebut transparent utawa malah karo sawetara opacity. Sampeyan bisa nambah kanthi nyakup a Gallery Kaca ing Kaca Indeks. Sawise, tambahake gambar menyang gallery banjur tulis pesen sing bakal ana ing kothak teks.

Nulis penting uga penting nalika nerangake tugas akademik sampeyan. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, yen sampeyan desainer siswa, coba goleki Ulasan college paper.org kanggo njaluk sampeyan makalah kuliah rampung karo bantuan panulis akademik profesional.

Gunakake GIF

GIF minangka visual sing apik sing bisa menehi kontribusi kanggo tampilan situs web interaktif sing cukup gerakan kanggo narik kawigaten para pamirsa sing dituju. Sampeyan bisa ngrancang GIF saka ngeruk dhewe utawa sumber saka Simpenan foto galeri. Priksa manawa visual sing sampeyan gunakake cocog karo bisnis lan ceruk sing dipilih. 

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Luwih Dinamis, Print Peppermint
Source: https://www.pinterest.com/pin/219480181818950516/

Kajaba iku, aja nggunakake frustasi GIF amarga luwih akeh ruang tinimbang gambar biasa. Mangkono, bisa uga situs kasebut alon, mula mung digunakake yen prelu utawa sapisan.

Blok konten animasi

Mbukak kaca anyar lan ndeleng blok konten kanthi bertahap ditampilake ing ndhuwur gambar latar mburi nggawe situs web katon luwih canggih. Ora diraguhi, blok konten animasi bisa ningkatake antarmuka pangguna lan menehi tampilan modern lan rumangsa. 

Iki bakal nggawe situs kasebut luwih apik kanggo dinamis lan nyenengake kanggo digunakake. Sampeyan bisa nggunakake fitur iki ing bagean situs web, kalebu ngarep kaca Blok konten animasi uga bisa menehi kontribusi kanggo pangguna sing mbuwang akeh wektu ing situs web, menehi kontribusi kanggo upaya SEO.

Animasi Kancing Kancing

Cara liya sing efektif kanggo nggawe situs sampeyan luwih dinamis yaiku kanthi nambah efek hover kanggo tombol sing digunakake ing situs web. Duwe efek hover tombol nuduhake bagean saka pelanggan situs web sing ana lan bisa ngerti kanthi jelas yen tumindak sing pengin ditindakake.

Kanthi efek tombol hover, kemungkinan pelanggan ngeklik batal lan ora terus suda. Sampeyan bisa nggawe situs web Squarespace sing dikelola luwih dinamis kanthi nyakup fitur iki ing kabeh tombol.

Gambar Kancing efek

Kanggo pengalaman menarik kanggo pangguna, sampeyan bisa nggunakake Fitur Kursir Gambar kasedhiya ing Squarespace. Fungsionalitas fitur iki yaiku nggawe gambar katon grayscale nanging yen sampeyan nglayangake kursor ing ndhuwur, foto urip lan entuk warna.

Sampeyan bisa nggunakake sawetara kode CSS cepet kanggo ngrampungake, gumantung saka tampilan sing diarepake. Gambar sing nggunakake jinis efek iki bisa nggawe pangguna pengalaman luwih imersif lan apik.

Pop-up kaca lengkap

Yen sampeyan pengin nambah email kampanye pemasaran kanthi entuk luwih akeh alamat ing dhaptar, pop-up kaca lengkap sing nyebabake pengunjung nulis rinciane bakal sukses. Sampeyan duwe kontrol lengkap babagan desain lan pesen ing kothak, mula gunakake CTA sing bisa ditrapake lan salin supaya pelanggan bisa numpak kapal.

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Luwih Dinamis, Print Peppermint
Source: https://www.dashly.io/blog/pop-up-examples-for-your-inspiration/

Preduli template sing sampeyan pilih, sampeyan sing milih gambar sing bakal katon. Fitur kasebut bisa diaktifake kanthi mbukak bagean pemasaran saka dashboard lan, sawise iku, pilih pop-up promosi.

pikirane final

Nggawe situs Squarespace dadi luwih dinamis ora prelu tumindak, kalebu efek nglayang gambar, latar mburi video, utawa elemen liyane. Katon situs sing luwih apik, bisa uga entuk tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur saka lalu lintas sing ditemokake.

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro