Print Online Print Best Best% title% Online

10 Kesalahan Umum Perancang Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi Dheweke

Wiwit jagad pemasaran wis dipindhah kanthi online, akeh wong sing yakin manawa marketing print ora bisa digunakake maneh kanggo narik pelanggan. Iki bisa uga katon nyata, nanging kanthi digali luwih jero, sampeyan bakal nemokake manawa marketing print alon-alon nggawe maneh. 

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

Salah sawijining alasan utama kanggo ngasilake yaiku mayuta-yuta pemasar ngebom browser online kanthi iklan. Iki nyebabake wong-wong ora nggatekake ombak-ombak iklan, sing meh padha karo alam kaping pindho. Sing paling elek yaiku, para pelanggan wis kesel amarga ekspos iklan terus-terusan, luwih-luwih nalika mlebu gangguan. 

Kaping pirang-pirang sampeyan frustasi amarga kebanjiran pariwara YouTube sing ora bisa dilewati? Yen digawe ekstrem, pariwara akeh banget sing bisa gawe piala tinimbang sing apik.

Ing flipside, marketing print dianggep minangka cara sing luwih dipercaya kanggo narik kawigaten calon klien amarga efektifitas ing Boomer lan Milenium. Nyatane, data saka MNI nyaranake manawa marketing print bakal dadi alat pemasaran pinunjul ing taun ngarep. Apamaneh, populasi sing luwih enom percaya manawa nyopot saka web luwih migunani kanggo kesehatan fisik lan mental tinimbang mbuwang wektu kanthi online. 

Kaya ngono, para desainer grafis kudu ngerti kesalahan umum sing kudu dihindari nalika nggunakake strategi pemasaran iki. Saiki, manawa ana wong sing gelem ngopeni pemasaran cetak, kudu dadi desainer kanggo nggawe iklan cetak sing bisa nggawe penjualan. 

Ayo goleki luwih cetha babagan 10 kesalahan pemasaran cetak sing kudu jelas para desainer pamula. 

Skimping ing Piranti  

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

(Sumber gambar: https://www.growth-rocket.com/blog/why-brands-should-embrace-inclusive-web-design/)

Salah kaluwihan pemasaran online yaiku bisnis ora kudu kuwatir transisi desain layar-kanggo-dicithak. Mesthi, isih ana faktor sing kudu dipikirake nalika nerbitake desain kanthi online, nanging kampanye pemasaran cetak pancen beda. 

Mungkin kesalahan sing paling umum sing ditindakake para pamula yaiku dheweke cenderung ora nggunakake alat kasebut. Miturut para ahli, sarat paling murah kanggo desain sing apik kanggo dicetak yaiku 180 piksel per inci (ppi), banjur desain luwih apik yaiku 240 ppi lan 300 ppi. 

Sampeyan uga kudu nimbang ukuran print. Contone, kanthi iklan cetak 4 × 6, sampeyan bisa ngrampungake desain ukuran 720 × 1080, sing bisa dikirim nganggo kamera 0.75MP. Nanging yen sampeyan pengin visual sing paling dhuwur, tambahna dadi 1200 × 1800 kanthi nggunakake kakap 2.2MP. Mula, mula para pamula ora bisa nyepetake alat - alat kasebut bakal mbantu ngasilake cetakan sing standar. 

Minimalis

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

Sampeyan bisa uga nyoba kanggo pamula kanggo ngisi kabeh cetakan nganggo teks utawa desain kanthi gaya lan warna font sing beda. Nanging iki minangka kesalahan umum. 

Nggunakake akeh fonts lan shade bisa ngganggu para pamirsa, saengga pesen sampeyan disalahake utawa ora digatekake. Kanggo ngatasi masalah iki, aja wedi nggunakake ruang putih kanggo keuntungan sampeyan. 

Juggernaut perusahaan nggunakake teknik iki kanthi apik. Cukup deleng logo Facebook, Amazon, FedEx, lan Twitter. Kabeh mau sederhana, langsung, lan nggunakake ruang putih kanggo nggawe merek lan pesen sing misuwur. 

Panganggone Warna sing Ora Apik

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

(Sumber gambar: https://www.canva.com/learn/brand-color-palette/)

Kesalahan umum desainer cetakan anyar yaiku ora akrab karo warna. Ing pemasaran, saben warna duwe tujuan sing unik lan digunakake kanthi beda, gumantung saka strategi sing ditindakake perusahaan. 

Abang nggawe rasa mendesak lan migunani kanggo nyepetake penjualan. Biru digandhengake karo katenangan, sing mbantu kapercayan pelanggan. Green minangka gerakan lingkungan, dene kulit ireng nggambarake otoritas. 

Kanggo ngukur sing apik, aja nggunakake warna prima amarga bisa ngrusak pesen sampeyan. Nanging, gunakake macem-macem nilai shade shade sing dipilih, sing diarani ahli kanthi teknik monokromatik.  

Panganggone Kerning sing ora cocog 

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

(Sumber gambar: https://www.canva.com/learn/kerning/)

Kerning nggambarake jumlah ruang ing antarane rong huruf, angka, utawa karakter. Kanggo sawetara fon, kombinasi rong karakter bisa uga katon ora bisa diwaca amarga ora pas karo mripat manungsa.

Kerning mbantu nyetel papan ing antarane karakter kasebut kanggo efek sing luwih nyenengake, ngilangake rasa ora nyaman sing disebabake dening karakter utawa huruf sing lungguh kanthi sesumbar. Amarga iklan cetak kudu ngirim pesen wiwit cepet, mula luwih becik kanggo nglancarake kerut lan nggunakake sisih tengen. 

Ati-ati kanggo huruf miring kaya A utawa V, utawa stroke stroke silang kayata T utawa F. Yen digunakake kanthi ora bener, bisa uga katon mbingungake utawa mbingungake. Sing luwih penting, priksa manawa sampeyan mung nggunakake kerning yen perlu amarga bisa ngganggu desain merek sampeyan kanthi umum.

Gagal komunikasi kanthi bener

Desainer lan pamilik bisnis kudu menehi pesen sing bener karo iklan cetak. Asile, para desainer kudu nggunakake instruksi saka pihak bisnis. 

Pandhuan samar-samar kudu dibersihake langsung, ora ana prekara sing ora penting. Ora ana sing luwih ala tinimbang iklan cetak sing metu salah amarga bisa ngrusak reputasi merek. Dadi luwih becik mbukak garis komunikasi kanggo mesthekake yen desainer ana ing kaca sing padha karo klien saben langkah.

Gagal Nemokake Kesalahan

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

(Saka: https://blog.hubspot.com/marketing/spelling-grammar-mistakes)

Saka kesalahan éjaan nganti kesalahan gramatikal, perancang cetak kudu tetep mripate amarga ana kesalahan umum sing bisa nolak. Klien ora bakal nindakake bisnis karo sampeyan maneh yen sampeyan malah duwe pengawasan suntingan, dadi priksa manawa mriksa maneh gaweyan sadurunge dikirim.

Yen sampeyan duwe kanca sing dadi penulis, coba takon supaya nyunting karya sampeyan, luwih-luwih yen iklan cetak sampeyan akeh isine.

Nglirwakake Visi Klien

Priksa manawa sampeyan tetep ngupayakake apa sing dikarepake klien lan ora ndeleng visi kreatif sing sampeyan pikir minangka desain paling apik kanggo bisnis. Elingi: sampeyan lagi dibayar kanggo nggawe apa sing dielingi pelanggan, ora kanggo mbantu dheweke nyadari visi sing ana ing merek. Aja ngowahi instruksi kasebut lan nangani perkara kasebut. 

Maneh, komunikasi minangka kunci. Takon karo klien kanthi khusus babagan desain sing bakal ditampilake, uga pesen lan pengaruh sing dituju.  

Ngandelake Gambar Stock

Gambar stok duwe posisi pemasaran pemasaran, nanging luwih becik diwatesi panggunaan amarga umum, samar, lan ora asli. Kajaba iku, foto stock umume digunakake ing meme ing media sosial, sing bisa uga bakal ngrusak reputasi merek. Jaga gambar sing asli lan asli kanggo pengaruh sing luwih gedhe.

Iklan Ukara samar-samar

Aja nggunakake tembung kunci lan basa sing bisa dingerteni dening pamirsa target. Istilah utawa frasa sing ora jelas bisa uga mbebayani kanggo kampanye pemasaran cetak amarga bakal gagal ngirim pesen sing bener menyang pelanggan. 

Tansah spesifik karo kekarepan sampeyan. Yen klien pengin nggolek dodolan kanthi nawakake diskon, priksa manawa sampeyan ngetung pinten wong sing bisa ngirit. Aja ngrampungake "kita nawakake diskon gedhe" ujar "nikmati diskon 15% kanggo kabeh produk!" Lan kanggo pengaruh sing luwih gedhe, aja lali nggunakake warna sing cocog kanggo nggawe iklan sampeyan misuwur.

Kurang Ajakan Tumindak

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

(Sumber gambar: https://www.growth-rocket.com/blog/our-secret-sauce-for-high-converting-facebook-ads/)

Gagal nambahake ajakan tumindak menyang iklan cetak dadi angel kanggo pamirsa tindakake kanthi tuku. Nanging, supaya perhatian karo iklan sing digawe mung setengah saka persamaan. Priksa manawa sampeyan menehi pitunjuk marang pamirsa babagan apa sing bakal ditindakake. 

Dheweke butuh dorongan sing lembut supaya bisa pindhah menyang arah sing bener. Umume, nyedhiyakake pelanggan kanthi regane minangka papan sing paling apik kanggo miwiti. Nawakake diskon, uji coba gratis, lan kupon minangka sawetara cara kanggo narik tumindak sing bathi.

Coba gunakake rasa semangat supaya bisa nambah efektifitas iklan cetak sampeyan. Kandhani manawa diskon kasebut mung tawaran winates, mula para pamirsa bakal rumangsa yen dheweke ilang yen dheweke ora enggal tumindak.

, 10 Kesalahan Umum Desainer Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi

About penulis

Stefanie Sislot minangka bagean saka Tim SEO ing Growth Rocket agensi pemasaran digital sing adhedhasar ing Los Angeles. Dheweke tanggung jawab kanggo nambah kualitas lan jumlah lalu lintas situs web sing artine nyenengake kanggo dheweke.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.