Print% judhul%% Paling apik% Online

10 Situs Web Kanggo Sumber Desain Grafis Gratis

Mung amarga sampeyan nggawe desain grafis ora ateges sampeyan kudu mbayar saben sumber utawa aset sing digunakake. Nyatane, sampeyan bisa nindakake kabeh klien kanthi gratis. Sampeyan bisa uga ora apik kaya nggunakake sumber daya sing dibayar, nanging ana sababe aset sing dibayar. Nanging, "gratis" ora kudu ateges kualitas rendah. Sampeyan uga ora kudu nemokake sumber mbayar kanthi gratis saka situs web sing surem, kajaba sampeyan uga pengin virus gratis. Ayo goleki 10 situs web ndhuwur kanggo desain desain grafis gratis ing ngendi sampeyan bisa nemokake aset bermutu tinggi. 

10. Aduh Pics

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Untunge kanggo sawetara, iki dudu situs web ing ngendi sampeyan bakal nemokake gambar ciloko sing cilaka. Sayang kanggo wong liya, iki dudu situs web ing ngendi sampeyan bakal nemokake gambar ciloko sing nyeri. Ora, Ouch Pics mung ing ngendi sampeyan bisa njupuk ilustrasi vektor gratis kanggo proyek sampeyan. 

9. Animasi

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Yen sampeyan nggoleki lambang animasi, mula ora katon luwih saka Animaticons. Ora, lambang animasi aneh sing digunakake kanggo situs web GeoCities utawa Fire Fire ing taun 1990-an, pancen modern lan siap digunakake kanggo proyek.

8. Emot

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Ora, iki dudu situs web pacaran kanggo wong-wong emo. Sampeyan minangka papan sing bisa sampeyan gunakake font gratis kanggo proyek sampeyan. Sanajan, situs web pacaran kanggo wong-wong sing isih apik, apik banget.

7. DaFont

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Bisa uga kaya jeneng Prancis kelas dhuwur saka kulawarga sing bergengsi sing teka ing Amerika kanggo ngangkat tawon, nanging uga situs web font gratis liyane. 

6. Panutup

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Jeneng bisa nyebabake wong mung nambahake R tambahan kanggo tembung "Tutup" nanging pancen kasebut. Untunge, uga duwe video saham gratis sing bisa digunakake kanggo proyek desain grafis.

5. Video

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Yen sampeyan ora nemokake apa sing dikarepake ing Coverr, sampeyan uga bisa nyoba Videvo, padha duwe sawetara video gratis sing dicampur karo sing dibayar ing situs kasebut. Ana siji gula-gula sing nyelehake menyang bokor saka dhuwur sing luwih dhuwur, nanging sing paling akeh tumpes. Apa sampah. 

4. Canva

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Yen sampeyan nggoleki photoshop versi sing ditarik, priksa ing Canva. Mesthi wae, kanthi versi gratis, sampeyan mung bisa nindakake perkara dhasar, nanging kanthi biaya gratis "gratis", sampeyan duwe alat sing kaget. 

3. gIMP

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Perancang grafis bisa bungah karo program gratis liyane sing nyegah sampeyan ngeculake atusan ing Photoshop. Nanging, sing nggoleki definisi BDSM GIMP bisa uga katon ing panggon liya. 

2. Desainer Gravit

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Ora, iki dudu salah sawijining jinis tembung "Gravitasi", sanajan kita kepingin ngapa surat saka tembung sing nggawe jeneng, nanging kita ora bakal ngadili. Punapa mawon, desain vektor gratis hooray. 

1. Dribbble

, Top 10 Situs web Kanggo Sumber Daya Desain Grafis Gratis

Wong, yen sampeyan mikir duwe surat sing ngganggu, mula aku njaluk sampeyan nambahi. Sampeyan bisa teka menyang Dribbble, kanthi tambahan "b" kanthi alesan, lan golek ide kanggo proyek sampeyan dhewe. Minangka sumber daya gratis sing apik kanggo ndeleng barang-barang wong liya.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.