Print% judhul%% Paling apik% Online

Top 10 Situs Web Kanggo Tutorial Photoshop Paling apik

Nalika sawetara wong bakal pindhah menyang universitas papat taun kanggo entuk gelar seni digital sing larang saka perguruan tinggi sing duwe bathi, sampeyan lagi lungguh karo nggawa soda ing toko dolar. Ora apa-apa, sampeyan bisa sinau golek Photoshop kanthi nggunakake tutorial gratis. Sapa sing butuh gelar kuliah sing apik kanggo nggabungake rong gambar? Ora ana sing nggawe fotografi maneh. Kabeh wong mung upload gambar sing disaring saka awake dhewe utawa panganan ing Instagram lan diterusake dadi "fotografi." Wayahe golek wektu. Ayo goleki ing ndhuwur 10 situs web kanggo tutorial photoshop sing paling apik. 

10. Phlearn

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Phlearn jelas campuran saka rong tembung "Photoshop" lan "Sinau", nanging sejatine kaya ana wong sing wahing nalika ngetik tembung "Sinau" lan saiki wis tetep. Ana atusan tutorial Photoshop ing kene. 

9. Pentinge Photoshop

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Situs web iki nyatakake yen kabeh wong bisa sinau Photoshop, nanging yen kaya ngono, perguruan tinggi seni iki bakal metu business. Sampeyan bakal sinau sawetara dhasar ing kene. 

8. Bintang Photoshop

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Photoshop Star wis sawetara tutorial Photoshop prayoga kaya carane fokus ing setengah-dipangan pangan. Kanggo sawetara alasan, sing wong pengin ndeleng online: dhaharan setengah mateng. Apa wae sing ngambang prau.

7. GCF

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Yen sampeyan lagi anyar menyang Photoshop, mula sampeyan bakal miwiti. Sampeyan miwiti wiwit wiwitan nganti pungkasan ing ngendi sampeyan medeni medeni flashback njupuk kuis ing sekolah.

6. Cafe Photoshop

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Photoshop Cafe minangka papan sing apik kanggo njaluk sawetara tutorial gratis. Mesthi wae, iki kalebu sawetara tutorial dhasar sing bisa ditindakake saringan Instagram kanthi gratis, nanging paling ora sampeyan bisa ndeleng katalog ekstensif, mesthine sampeyan ora bakal nanggung.

5. Alison

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Ana wong sing mung jeneng situs web sawetara jeneng prawan acak. Iki ora khusus kanggo Photoshop, nanging sampeyan bisa nemokake sawetara Photoshop gratis ing ndhuwur kursus liyane sing bisa sampeyan rasakake. 

4. Tutorial Photoshop

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Maksudku, yen sampeyan nggoleki Photoshop tutorial, kenapa ora nggoleki situs web sing diarani "Photoshop Tutorials". Jinis ora ana brainer ing kene. 

3. Blogs Random

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Sampeyan mung bisa ngetik “tutorial photoshop gratis”Lan nemokake atusan blog saka wong-wong sing mikirake nggawe blog dhewe bakal nggawe dheweke sugih tinimbang kerja kanthi nyata. Nalika sawetara nggawe blogging dhuwit sing cukup, sampeyan bisa nemokake tutorial Photoshop sing relevan saka wong sing bisa uga ora gedhe ing ayat blogger. 

2. Photoshop Bangsa

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Sayange, ora ana negara kabeh sing dibangun ing Photoshop lan denizens pucat aneh. Nanging, minangka papan sampeyan bisa nemokake sawetara tutorial sing apik. 

1. YouTube

, Top 10 Situs web Kanggo Tutorial Photoshop Paling Apik

Yen ragu, pindhah menyang YouTube. Kaya blogger, YouTube kebak wong sing mikir nggawe rong sen kanthi nambahake jutaan iklan ing siji video sing ora bakal ditonton. Tegese ana atusan, yen ora ewu, Tutorial metu ana. Mung priksa manawa sampeyan arep menyang Photoshop tutorial lan video kucing ora lucu. 

2020 Update

Mangkene sumber anyar sing dakkarepake bubar sing wis rampung tugas ngrampungake kursus kacilakan kanggo sinau photoshop.

Ing kirim iki saka PSDSTACK, sampeyan bakal nemokake rencana piwulang babagan enem kanggo miwiti sinau Photoshop:

  1. Mbukak Photoshop Kanggo Pisanan
  2. Piranti Umum
  3. Lapisan & Topeng
  4. Lapisan Penyesuaian
  5. Pilihan
  6. Ngedit Foto Dhasar

Sawise ngrampungake kabeh bab kasebut, sampeyan uga bisa nemokake tutorial majeng sing biasane kalebu tutorial efek foto kanggo nambah kapabilitas sampeyan.

Mangkene link kanggo mriksa: https://www.psdstack.com/resources/photoshop-tutorials/

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial