Print Online E-commerce normal paling anyar

5 Cara Menang Kanthi Saluran eCommerce "Normal Anyar"

Amarga COVID-19, "normal anyar" iku bisnis sing kudu adaptasi karo bisnis kanthi cepet. Iki tegese durung mesthi ana wektu kanggo nindakake riset sing tepat lan njaluk bebek sampeyan saurutan sadurunge mlebu ing dunia e-commerce. Warta sing apik yaiku ora ateges sampeyan ora bisa mandheg sawetara detik lan saiki njaluk bebek cilik - sanajan bisnis sampeyan wis suwe.

sampeyan kudu saluran e-commerce anyar sampeyan lagi aktif lan aktif - pancen apik. Saiki wayahe nyaring lan priksa manawa sampeyan entuk paling bathi saka apa sing ditawakake. Pelanggan sampeyan mesthi bakal adaptasi ing jaman isolasi lan jarak sosial iki, nanging sampeyan isih kudu menehi katrangan manawa sampeyan wis digital lan priksa manawa sampeyan nindakake kanthi bener.

Lima tips iki bakal nggawe sampeyan entuk saluran e-commerce menyang saluran kasebut dadi penghasil utama:

1) Tampilake Produk Sampeyan Kanggo Keuntungan Lengkap

, 5 Cara Menang karo Saluran eCommerce "Normal Anyar".

Elemen utama sing ilang saka belanja online yaiku kemampuan kanggo ndeleng produk. Sampeyan kudu yakin yen sampeyan menehi informasi babagan para pelanggan supaya bisa mbayangake produk kasebut utawa ing omah. Iki ditrapake kanggo gambar sing digunakake lan deskripsi sing sampeyan tulis.

Miwiti kanthi pamer produk saka saben sudhut. Aja lali duwe rincian rinci sing dadi titik jual utama - tombol sing apik ing jas utawa selot sing gampang ing kothak nedha awan - apa wae sing nggawe produk kasebut luwih apik. Sampeyan bisa uga mikir yen nindakake video produk kanggo pamer kanthi bener. Video bakal menehi kabeh sudhut lan bandhing karo wong yen sampeyan pengin nuduhake ukuran dhuwur utawa ukuran umume.

2) Nawakake Nyaring lan Fungsi Panelusuran sing Apik

, 5 Cara Menang karo Saluran eCommerce "Normal Anyar".

Meh ora ana sing luwih frustasi tumrap konsumen tinimbang ora bisa nggoleki apa sing dikarepake. Kanthi menehi akeh pilihan nyaring lan telusuran ing situs, sampeyan bisa mesthekake manawa kepiye pelanggan pengin golek produke, dheweke bisa nemokake.

Sampeyan kudu dibagi produk miturut kategori, ukuran, warna, wujud, merek, rega, pendatang anyar, penjualan, popularitas, lan faktor liyane sing relevan. Iki menehi pilihan pelanggan kanggo milih opsi sing paling cocog karo kabutuhan lan kekarepane, lan mung ndeleng produk sing ana ing kategori kasebut.

Fungsi telusuran sing bisa kanthi otomatis ngupayakake produk lan kategori sing digoleki para pelanggan. Iki nambah lapisan fungsi liyane sing menehi kontrol pelanggan babagan pengalaman blanja.

3) Up Game Marketing Sampeyan

, 5 Cara Menang karo Saluran eCommerce "Normal Anyar".

Cukup amarga sampeyan wis pindhah menyang jagad online e-commerce ora ateges manawa para pelanggan ngerti iki. Sampeyan kudu nyedhaki pesen sing nyritakake menyang ngendi sampeyan bisa nemokake, lan mupangate bisa dinikmati.

Langkah kapisan yaiku nutul basis karo rutinitas sampeyan. Sampeyan bisa nindakake iki liwat saluran pemasaran langsung kayata email utawa Pemasaran SMS. Cara sing cepet lan efektif kanggo menehi informasi babagan platform e-commerce anyar. Sampeyan uga bisa mikir menehi kesepakatan utawa tabungan khusus kanggo para pelanggan setia ing toko pertama ing saluran e-commerce.

Sawise iku, saiki wektu kanggo nggawa pelanggan anyar liwat sawetara iklan mbayar. Nggunakake kiriman Google Ads utawa media sosial sing didhukung bakal ngidini sampeyan targetake konsumen sing cocog karo pamirsa umum. Cara kasebut uga efektif banget nalika nambah peringkat rangking e-commerce ing mesin telusuran.

4) Masang Chatbot Utawa Obrolan Langsung

, 5 Cara Menang karo Saluran eCommerce "Normal Anyar".

Komunikasi instan minangka bagean kritis ing e-commerce. Pelanggan bisa uga kudu ngomong karo konsultan - kanthi cara padha ngomong karo asisten toko kanggo informasi luwih lengkap babagan ukuran utawa kasedhiyan produk. Chatbots duwe dadi tren utama lan minangka alternatif sing efektif lan efektif kanggo tim dhukungan online 24/7.

Chatbot minangka intine piranti lunak AI sing wis diprogram kanggo nanggepi prentah utawa pitakon tartamtu, amarga tembung kunci sing diwenehake. Bot kasebut nggawe simulasi pacelathon karo manungsa - yen wis maju, mula bakal dadi pacelathon nyata kanggo para pelanggan. Nanging, sanajan chatbot dhasar bisa nambah pengalaman dhukungan e-commerce kanthi ngewangi ngutarake pitakon sing gampang. Iki mbebasake sampeyan kanggo fokus ing pitakon utawa komplain sing luwih rumit.

5) Menehi Pilihan Pelanggan Kanggo Pembayaran lan Pangiriman

, 5 Cara Menang karo Saluran eCommerce "Normal Anyar".

Pelanggan seneng opsi nalika blanja online. Kabeh duwe pilihan kanggo metode pembayaran lan pilihan pangiriman. Contone, wong sing akeh kerja ing dalan biasane seneng ngeklik lan nglumpukake, dene sing ana ing kantor utawa kerja saka omah luwih milih kurir utawa layanan pos tinimbang lawang. Duwe opsi loro kasebut bakal ngidini sampeyan ngupayakake pamirsa sing luwih akeh.

Babagan pambayaran, kabeh wong beda. Sawetara konsumen seneng nggunakake sing paling anyar lan teknologi paling anyar kaya Bitcoin. Wong liya seneng gateway pembayaran kayata PayPal utawa PaySimple sing bisa njaga dhuwit nalika transaksi lengkap ditindakake. Banjur ana luwih akeh pilihan sekolah lawas utawa tradisional kayata kertu kredit, kertu debit lan transfer dana elektronik. Kanthi duwe sawetara opsi kanggo mbayar, sampeyan luwih gampang nggawe para pelanggan ngidini sampeyan nggunakake pilihan sing paling kepenak.

Mbangun Bisnis eCommerce Sampeyan

Jagad iki diganti selawase ing sawetara wulan kepungkur. Kita bisa ndeleng watesan gampang lan jarak sosial dadi perkara sing mbiyen, nanging kebiasaan blanja kanthi online uga bisa dibentuk saiki. Kanthi nggawe saluran e-commerce kanthi bener saiki, sampeyan bakal bisa ngasilake pirang-pirang taun suwene - sanajan kita bakal bali menyang prekara sing mirip "normal" sing wis dingerteni sadurunge coronavirus.

Luangake wektu saiki kanggo ngrampungake kesalahan sing sampeyan tindakake kanthi cepet-cepet supaya bisa online, lan ngrampungake peran anyar sampeyan minangka panyedhiya e-commerce. Upaya sing sampeyan coba bakal lunas.

Luwih Bacaan: Nglereni kabel

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.