Print Online 5 cara paling apik kanggo nambah keterlibatan merek

5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Engagement Brand

Saluran digital mbukak komunikasi rong arah ing antarane merek lan konsumen, sing mbenerake dinamis ing antarane loro.

Apa wae ing media sosial, situs web utawa uga lokasi fisik, merek kudu nandur modal pengalaman pangguna / pelanggan kanthi terus-terusan minangka bagean saka situs kasebut strategi merek.

Iki bakal entuk manfaat kanggo macem-macem tingkat: Saka nambah keterlibatan merek kanggo nambah kesetiaan lan advokasi.

Mangkene merek paling strategi 10 sing kudu digunakake kanggo nambah keterlibatan pamirsa:

1. Nyuwun Wales

, 5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Keterlibatan Merek

https://unsplash.com/photos/tLZhFRLj6nY

Takon saran minangka cara sing apik kanggo nggawe para pelanggan karo merek sampeyan. Sampeyan uga kasempatan kanggo narik minat, mbangun kapercayan lan nambah kesetiaan kanthi ngucapake "panemu sampeyan penting kanggo kita."

Kanthi takon marang para pelanggan manawa dheweke wis wareg karo produk utawa layanan sing ditawakake, utawa topik sing disenengi, sampeyan uga bisa ngukur kepuasan pelanggan.

Ana sawetara cara kreatif kanggo nglumpukake tanggapan:

  • manggon chatting: Nggunakake alat iki, sampeyan bisa njaluk pengunjung situs web menehi rating layanan pelanggan.
  • Jajak pendapat ing media sosial: Nggawe poling ing Facebook lan Twitter lan ngirim survey ing Instagram Stories minangka cara sing apik kanggo nglumpukake data pelanggan sing terkenal.
  • email: Ngirim email sederhana lan nyetel pangarepan sing jelas bakal nganjurake klien supaya ora ana balesan.
  • Tombol umpan balik: Nambahake widget umpan balik ing situs web sampeyan bakal mbantu ngasilake respon tanpa takon.
  • Wawancara eksploratif: Ngubungi pelanggan langsung bakal mbantu sampeyan mbukak obrolan lan netepake hubungan sing migunani.
  • Lan liyane

Umpan balik sing dikumpulake ora mung bakal mbantu narik kawigaten klien, nanging sampeyan uga bakal bisa nggawe pengalaman sing luwih apik, njupuk keputusan sing luwih cerdas lan nambah penylametan pelanggan.

2. Nuduhake Crita Sampeyan

Nggabungake crito ing strategi merek sampeyan bakal nggunakake pendekatan sampeyan lan nggawe pamirsa luwih gampang nampa pesen sampeyan.

Crita nyata bakal mbantu sampeyan nyentuh perasaan klien, nggawe kapercayan, transparan, lan keaslian. Lan, sampeyan bakal ngidini sampeyan tampil saka kompetisi.

Mangkene sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan sukses nyambung karo pamirsa lan klien:

  • Nuduhake nilai merek sampeyan
  • Gawe swara unik lan ucapake sing sejatine
  • Kalebu pengalaman sampeyan
  • Nuduhake prestasi nanging uga gagal
  • Sumorot wong sampeyan

3. Host Acara

, 5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Keterlibatan Merek

https://unsplash.com/photos/L3OV19xVi8Q

Miturut Bizzabo, bisnis paling sukses nggunakake 1.7x anggaran pemasaran rata-rata kanggo acara langsung.

Lan 41% pemasar mikir manawa acara kasebut minangka saluran sing luwih efektif tinimbang pemasaran email lan pariwara digital.

Hosting acara online bisa mbutuhake sawetara wektu kanggo nyiyapake. Nanging, minggu lan wulan sing bakal sampeyan lakoni pancen migunani, utamane sajrone bisnis krisis COVID-19 sing diadhepi.

Apa offline utawa online, hosting webinar, pertemuan lokal utawa seminar bisnis minangka cara sing apik kanggo narik klien karo merek sampeyan.

Acara kaya ngono bakal ngidini sampeyan nuduhake katrampilan lan ngajari pamirsa babagan produk utawa layanan sampeyan uga nggawe hubungan sing migunani.

Dheweke bakal nggawe bisnis sampeyan mandheg, ngiyatake komunitas lan mbangun kapercayan.

4. Nuduhake Kurban Eksklusif

Nyedhiyakake klien karo konten eksklusif kayata ebook, studi kasus utawa kupon produk lan diskon bakal ndadekake para pamirsa tetep terlibat.

Iki bakal bisa digunakake kanggo klien Gen Z.

Minangka SheerID negesake, Gen Z negesake manawa "ngerti", saengga penawaran khusus bakal nggawe rasa ora nyenengake.

Nyatane, penawaran gerbang nggawe generasi iki rumangsa:

  • 54% bungah
  • 41% diganjar
  • 41 $ khusus
, 5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Keterlibatan Merek

[Sumber: SheerID]

Lan limang informasi pribadi ndhuwur sing bakal dituduhake kanggo ijol konten eksklusif kalebu:

  • Alamat email
  • Tanggal lahir
  • Jeneng lengkap
  • School
  • Ponsel
, 5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Keterlibatan Merek

[Sumber: SheerID]

5. Partner Kanthi Influencers

Apa sampeyan ngerti manawa ikon bal-balan Christiano Ronaldo ngasilake Nike $ 500 yuta ing taun 2016?

Pemasaran Influencer minangka cara sing apik kanggo menehi pangaruh marang calon potensial lan klien sing ana. Wong biasane pengin ngrampog selebriti sing disenengi lan bakal ngetutake rekomendasi.

Mangkono, yen budget sampeyan ngidini, partner karo pengaruhe sing cukup populer ing media sosial lan duwe akeh pengikut ing platform sing disenengi para pamirsa.

Dheweke bakal mbantu sampeyan tekan target pasar kanthi efektif lan mbangun hubungan sing menang.

6. Mbangun Komunitas Online

Menehi pelanggan ing papan sing bisa nuduhake pikirane babagan produk utawa layanan sampeyan minangka cara sing cerdas kanggo langsung melu merek sampeyan.

Iki nggawe kasenengan lan kapentingan lan nggawe dheweke tetep nandur modhal apa sing sampeyan tawarkan.

Tindakake diskusi, wangsulane pitakon lan menehi tips sing relevan karo industri sampeyan bakal tetep nganyari.

Iki bakal nambah penylametan pelanggan lan dadi duta duta.

7. Tampilake Sapa Ngadhepi Nganti Ndhuwur Merek

Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nambah keterlibatan merek yaiku mbangun sambungan emosional karo pelanggan.

Wong sing nggunakake produk utawa layanan sampeyan kudu ngerti sapa sing dituju. Merek sampeyan dudu organisasi sing ora ana upaya nanging ana manungsa sing ana ing mburi. Dadi, sampeyan kudu nuduhake.

Ing ngisor iki sawetara cara kanggo nindakake:

  • Duwe kaca "Ketemu Tim" ing situs web: Gunakake gambar anggota tim lan katrangan cendhak sing bakal nerangake peran ing perusahaan sampeyan.
  • Ngenalake tim kasebut ing media sosial: Tampilake sapa sing nggawe tim lan merek ing saluran sosial supaya bisa menehi pengaruh sing luwih kuat.
  • Introduce yourself: Kirimi email khusus utawa pesen langsung kanggo njaluk sambutan sing nyenengake nalika sampeyan entuk pandherek media sosial anyar utawa anggota komunitas sing anyar.

8. Tahan Kontes

Kontes utamane migunani kanggo bisnis wiwitan wiwit bisa mbantu nggawe basis media sosial.

Nyengkuyung wong seneng lan nuduhake kiriman sampeyan yaiku narik kawigatosan lan bakal menehi kontribusi sampeyan kanggo tuwuh kanthi eksponen.

Wong seneng entuk barang gratis, lan dheweke ora gelem melu yen ana kemungkinan entuk hadiah.

Sampeyan bisa njaluk supaya bisa nuduhake foto kreatif utawa nulis komentar kreatif nalika menehi tag kanggo merek sampeyan kanggo nampa produk utawa layanan gratis.

Kontes ngayahi uga cara sing apik kanggo ngumpulake data konsumen lan isih larang regane.

9. Nggawe Konten Pendhidhikan

, 5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Keterlibatan Merek

https://unsplash.com/photos/npxXWgQ33ZQ

Tinimbang nggawe konten sing ora apik banget, sampeyan kudu fokus ing ngajari para pamirsa. Konten jinis kaya iki nggawe kapercayan, nggawe konsumen sampeyan luwih seneng lan nambah keterlibatan merek.

Iki kalebu ngirim pandhuan, tips lan trik, tutorial lan liya-liyane.

Mangkene sawetara tips sing bisa mbantu nggawe konten pendidikan sing luwih apik:

  • Fokus ing kualitas: Sampeyan kudune ngembangake konten kanthi tujuan lan priksa manawa sampeyan nyedhiyakake nilai kanggo pamirsa. Sampeyan kudu diteliti kanthi apik uga kalebu bukti lan statistik sing relevan.
  • Nyaritakake crita sing migunani: Konten sampeyan kudu nyedhiyakake prospek pengalaman sing migunani kanggo inspirasi lan pendhidhikan. Sawise maca blog utawa postingan media sosial, dheweke kudu ninggalake situs sampeyan kanthi njupuk kunci sing migunani kanggo dheweke.
  • Priksa tumindak kasebut: Konten konten jinis iki ora mung nerangake apa sing bakal digayuh, nanging uga ngandhani para pamirsa babagan cara digayuh. Iki inovatif lan kalebu conto nyata-nyata, kuotasi ahli, visual uga ngrujuk pitakon utawa masalah sing paling umum.

10. Dadi Konsisten

Aturan jempol sing migunani nalika ngomong babagan nambah keterlibatan merek terus konsisten ing kabeh platform.

Priksa manawa sampeyan tetep ngarsane sosial lan rutin nuduhake update lan warta supaya tetep seger ing atine klien.

Iki uga ditrapake kanggo nerbitake konten utawa buletin email.

Kajaba iku, sampeyan uga kudu kasedhiya kanggo para pelanggan lan wis siyap ngatasi masalah lan prekara sing ana gandhengane.

Dadi, kudu eling babagan media sosial nyebat, ulasan, komentar lan pesen. Wangsulan kanthi tepat lan pas karo sopan sanajan sampeyan nemoni pendapat sing negatif.

Takeaways

Prospek sampeyan kudu dadi paling utama ing strategi pemasaran sampeyan. Kanggo nggawe hubungan sing migunani lan melu merek sampeyan, sampeyan kudu ngluwihi nilai produk sampeyan.

Sampeyan kudu prioritas kebutuhan lan kapentingan supaya bisa nampa kesetiaan lan kepercayaan.

Langkah-langkah ing ndhuwur bakal ngidini sampeyan narik minat, nyedhiyani pamirsa lan klien kanthi kepenak.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.