buku_kanggo_budak_website_tubik

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri kabeh biaya

Optimisasi mesin telusuran mbantu nyuda biaya akuisisi pelanggan. Iki minangka aspek penting ing pemasaran e-commerce amarga bisa nambah lalu lintas organik lan visibilitas bisnis. Ora nggumunake, para pemasar e-commerce nggunakake macem-macem taktik SEO kanggo narik akeh kualitas ndadékaké bisa. 

Nanging, SEO bisa uga ora mesthi paling cocog kanggo bisnis e-commerce. Gampang goyah yen ora ati-ati kanggo nyegah kesalahan umum ing domain iki. 

Ngoptimalake situs web e-commerce kanggo SEO pancen angel dibandhingake karo blog utawa situs web perusahaan resmi. Kanthi pirang-pirang kaca produk sing nambahake situs web, peta situs XML, lan URL sing diindeks, SEO bisa uga angel banget. 

Ing kene, kita bakal ndeleng limang kesalahan SEO umum sing kudu dihindari situs web e-commerce.

  1. Nulis Deskripsi Produk Ala 

Pelanggan golek informasi sing cukup sadurunge njupuk keputusan tuku. Nalika pelanggan kesengsem karo konten sing unik lan migunani, bisnis iki diganjar karo peringkat rangking mesin lan konversi.

Dhèskripsi produk sing kurang apik ing situs web e-commerce bisa ngrusak rangking sampeyan lan ngganggu pelanggan supaya ora tuku saka sampeyan. Priksa manawa deskripsi produk sing apik entuk bathi kanggo bisnis e-commerce.

  • Pesenan Liyane lan Keuntungan Kurang

meh 62 persen konsumen ngasilake produk amarga deskripsi produk sing ora cocog utawa ora cocog. Mbaleni mangan bathi bisnis lan ngrusak reputasi merek. 

Spesifikasi produk rinci, dhuwur-kualitas gambar produk, lan nyatademonstrasi produk -life bisa ningkatake pengalaman panuku ing etalase e-commerce. Deleng kaca produk White Teak, merek lampu hiasan. Menehi informasi sing cukup, saéngga pelanggan bisa njupuk keputusan sing jelas.

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://whiteteak.com/the-night-is-young-amber-glass-chandelier 

  • Pengirangan Kréta Blanja 

Duwe deskripsi produk sing apik bisa bantuan para panuku tetep luwih dawa ing kaca kasebut, nyengkuyung supaya mutusake sampeyan. 

Ngerti pora? 

Saklawase 30 persen pembeli ninggalake kranjang blanja amarga deskripsi produk sing kurang apik. 

Anane dhuwur-kualitas gambar, spesifikasi rinci kaya ukuran utawa warna, lan rincian liyane bisa ngrusak pangarepan para pembeli e-commerce, saengga dheweke lunga. Mula, penting banget nggawe kaca produk rinci sing mbiyantu para pembeli babagan keputusan tuku. 

Deleng kepiye raksasa ritel Amerika, Walmart nggawe deskripsi produk unik sing nambah nilai kanggo konten landing page. 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://www.walmart.com/ip/Dyson-V8-Motorhead-Origin-Cord-Free-Vacuum/619889633 

  • Dipercaya Brand Trust 

around 80 persen pembeli loyalitas pelanggan sing dikembangake kanggo toko e-commerce sing nyedhiyakake pengalaman luwih apik liwat produk utawa layanane. Kaca produk sing cocog karo kepribadian, nada, format, lan citra merek kudu entuk luwih akeh tampilan, menang kapercayan pelanggan, lan ngonversi konversi. 

  1. Duwe Situs Alon 

Saka pengalaman pangguna sing saya tambah nganti nambah tarif bouncing, situs web e-commerce alon bisa mengaruhi bisnis sampeyan. Bisnis gagal ing peringkat mesin telusuran, lalu lintas sing mumpuni, lan pungkasane adol. Mangkene sawetara statistik utama sing bakal bantuan sampeyan ngormati pentinge kacepetan situs e-commerce.

  • Peningkatan 0.1 detik ing kacepetan situs seluler nyebabake kenaikan konversi 8.4 persen kanggo situs e-commerce ritel.
5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-ca/marketing-strategies/app-and-mobile/mobile-page-speed-data/ 

  • Meh 47 persen pembeli ngarepake manawa toko e-commerce bakal entuk rong detik utawa kurang. 
5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://skilled.co/resources/speed-affects-website-infographic/  

Mangkene sawetara cara kanggo nambah kacepetan situs e-commerce.

  • Goleki Platform E-commerce sing Cocog

Platform kaya Shopify Plus lan Magento dilengkapi kanggo nawakake wektu mbukak kaca sing luwih apik. Cacah ing platform kasebut bisa nambah tarif konversi lan nyuda tingkat bouncing, saengga bisa ngasilake penghasilan toko sampeyan. 

Platform kasebut uga dioptimalake SEO, saengga bisa menehi dorongan positif kanggo peringkat situs sampeyan. Contone, yen sampeyan pengin ngoptimalake toko Shopify, platform nawakake fitur SEO internal sing bisa bantuan sampeyan munggah ing rangking. 

A Riset Magento sing ditindakake ing antarane 60 situs pedagang ngandhakake yen kalebu fitur kayata 'ikon Keamanan nalika checkout' lan 'tombol ekspres PayPal' ngasilake bathi paling akeh kanggo pengunjung (RPV). Fitur kaya ngono nyepetake proses tuku, nambah seneng pelanggan. 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://magento.com/blog/best-practices/rpv-most-valuable-ecommerce-metric 

  • Gunakake Jaringan Pangiriman Konten

Jaringan Pengiriman Konten (CDN) minangka koleksi server sing sumebar ing saindenging jagad. Iki nyedhiyakake beban pangiriman tartamtu kanggo konten sampeyan liwat server sing paling cedhak karo lokasi pengunjung. Iki nambah pengalaman pangguna lokal kanthi nambah kacepetan situs.

Iki cara fungsi CDN.

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://gtmetrix.com/why-use-a-cdn.html 

Siapake jaringan pangiriman konten kanthi nggunakake alat kaya Cloudflare, Amazon Cloudfront, utawa Google Cloud CDN. Piranti kasebut bisa nyepetake situs kanggo pengunjung global kanthi nyimpen konten statis ing macem-macem server ing saindenging jagad. Pangguna WordPress bisa milih a plugin cache sederhana kanggo ngaktifake CDN situs kasebut.

  • Go Easy ing Homepage Slides Pahlawan

Gelaran slide kanthi gambar pahlawan apik banget kanggo nampilake produk sampeyan. Nanging, panggeser gambar pahlawan bisa nambah wektu mbukak amarga gedhe banget. Dadi, nalika sampeyan pengin nggunakake slide pahlawan kanggo ngesanake pengunjung situs, pungkasane bisa nyebabake pengalaman pangguna lan mateni konversi e-commerce.

Utawa, siji, dhuwur-kualitas gambar pahlawan karo a langit ajakan tumindak, kaya ing ngisor iki, bisa bantuan narik kawigaten pelanggan. 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://dribbble.com/shots/5443807-Books-for-Children-Website/attachments/5443807-Books-for-Children-Website?mode=media 

Kejabi nggunakake taktik sing kasebut ing ndhuwur, ana sawetara langkah liyane sing bisa ditindakake kanggo nambah kacepetan situs. Priksa iki artikel lengkap dening Shopify kanggo ngerti liyane.

  1. Ora ana Tautan Internal 

Pemasar e-commerce kudu nyiyapake toko digital, nambah produk, lan ngoptimalake saben kaca kanggo mesin telusuran. Kajaba iku, ana kebutuhan kanggo promosi ing saluran sing bener kanggo visibilitas lan penjualan sing luwih apik. 

Dadi, apa sampeyan kudu repot-repot babagan teknis kayata 'internal linking?'

Mesthi!

Bangunan link internal kudu dadi inti saka saluran e-commerce sampeyan strategi sing nyebabake pengaruh indeksasi situs sampeyan. Nyatane, Google de-index utawa ngukum situs web kanggo skema ngubungake internal sing salah. 

Mangkene sawetara pitunjuk sing bakal dipertimbangkan nalika sampeyan kerja bareng inghouse tim pemasaran utawa ahli SEO kanggo ngetrapake struktur penautan sing akurat kanggo toko e-commerce sampeyan.

  • Gawe Kaca Landing Merek

Cara sing gampang digandhengake karo tembung kunci merek yaiku nggawe kaca kebangkrutan merek. Kaca iki kudu menehi katrangan umum babagan merek, produk paling apik sing ditawakake toko sampeyan, lan sorotan liyane sing relevan sing bisa mbantu njupuk keputusan tuku.

Iki kaya kaca merek Samsung ing Amazon.com. Iki mbantu ngubungake kaca landas liyane ing Amazon.com kanggo nampilake produk lan sorotan paling apik sing ditawakake Samsung.

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://www.amazon.com/stores/Samsung%C2%AE/page/F50AFABA-4CDE-4A95-84D0-CA4C61819FEB?ref_=ast_bln 

  • Tampilake Item sing Gegandhengan lan Bintang

Nalika pengunjung mbukak kaca produk, sampeyan bisa ngetrapake struktur link internal sing nyorot produk sing gegandhengan lan ditampilake saka toko online. 

Mangkene conto apik babagan cara produk sing bisa disambung bisa digandhengake ing toko e-commerce sampeyan.

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://www.nykaa.com/dafni-the-original-hair-straightening-ceramic-brush/p/72199?ptype=product&productId=72199&skuId=72199&categoryId=364&root=bestsellers_widget&pps=1 

  • Tulis Artikel lan Pandhuan Tuku

Nggawe in-ambane konten lan nyorot poin penting ing artikel 'ngerti-carane' lan pandhuan tuku ndhesek supaya pelanggan nyuda keputusan tuku. Gunakake elemen visual, misahake produk miturut jinis, gaweyan, utawa anggaran, lan cara pengaruh kanggo ngubungake luwih akeh produk saka toko e-commerce sampeyan. 

Priksa pandhuan tuku iki saka Wayfair sing nawakake pangguna faktor sing kudu dipikirake nalika tuku mejo. Pandhuan kaya ngono bisa bantuan dheweke njupuk keputusan sing cepet. 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://www.wayfair.com/sca/ideas-and-advice/rooms/desk-buying-guide-T343 

  1. Ora Ngoptimalake URL

Deleng rong URL kaca produk iki.

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://www.practicalecommerce.com/SEO-Optimal-Ecommerce-URLs 

URL sing endi sing nyedhiyakake luwih relevan kaca?

Mesthi, sing nomer loro katon luwih ramah ing SEO. URL kasebut dadi langit manawa bot mesin telusuran bakal ngadhepi No. Jeksa Agung bisa ngetokake nggawe pangerten.

An URL sing ramah SEO kritis kanggo menehi sinyal marang pembeli sing bakal diarani apa sing diarani kaca.

URL optimal kalebu cekak, relevan, lan unik. 

Ayo njupuk conto toko online sing adol klambi wanita. URL kanggo kaca produk sing nampilake 'bandana' kudu ngemot merek lan jeneng produk, lan rincian kaya warna sing kasedhiya.

Mangkene conto.

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://eugeniakim.com

/ produk / hedy-in-fuchsia-teal-royal-blue 

Ora ana dawa optimal kanggo URL kaca produk. Tujuane yaiku supaya bisa relevan lan informatif kanggo para pembeli. Dheweke ora bisa ditemokake minangka spammy lan diiseni tembung kunci. 

Praktik paling apik kanggo URL kaca produk ing situs e-commerce kasebut ing ngisor iki.

  • Cocokake judhul kaca kanthi konten sabisa. 
  • Aja nggunakake paramèter kaya '&', '%', utawa '='.
  • Ngurangi panggunaan nomer lan karakter sing ora pati ngerti ing URL produk. Sing mung nganggo huruf luwih gampang diketik lan dielingi.
  • Pisahake tembung ing URL nggunakake tanda hubung. Mesin telusuran ora menehi interpretasi garis ngisor minangka pamisah antarane rong tembung.
  • Aja ngulang tembung kunci ing URL. Iki bisa mengaruhi SEO kaca produk kanthi negatif.
  1. Gagal Takon Ulasan Produk

Laporan Survey Shopper ngandhakake yen meh 92 persen pembeli maca paling ora siji review sadurunge njupuk keputusan tuku. Kajaba iku, lalu lintas organik kanggo kaca produk mundhak kanthi 108 persen kekalahan nalika bisnis, sing durung ditinjau mbiyen, entuk paling ora siji kajian.

Dadi, iki nerangake pentinge takon lan nuduhake review produk. 

Google terus-terusan ngupayakake konten sing anyar lan sing dianyari lan rangking bisnis. Tinjauan pangguna nyengkuyung mesin telusuran bali menyang kaca produk luwih asring. Pusat fokus ing sekitar produk utawa jeneng merek, saengga ngasilake tembung kunci buntut dawa lan nambah tarif klik-tayang (RKT) situs.

Tinjauan produk uga nyurung konten ing pirang-pirang situs. Iki nambah pangsa pasar kanthi konten tinjauan sing dioptimalake sing katon sacara organik, ing situs e-commerce ritel lan situs web merek resmi.

Waca asil telusuran Google iki ing 'Kit Kat bar.' Tinjauan pangguna saka macem-macem e-store nambah pemahaman umum babagan produk. 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Nalika mbiji gambar lan kapercayan umume merek, pembeli luwih seneng maca ulasan negatif lan positif. Nalika bisnis e-commerce ora ngerti review negatif, penting dielingi manawa ulasan kasebut menehi wawasan merek kritis. Luwih, kanthi nanggepi review negatif, sampeyan bisa nambah reputasi online lan nggambarake sampeyan minangka merek sing ngrungokake para pelanggan. 

Elinga babagan reaksi Ibu Bear's Pizza babagan ulasan negatif. Perusahaan pizza ngupayakake ngatasi keprigelan pelanggan, saengga bisa dipercaya kanggo para pamirsa. 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Source: https://birdeye.com/blog/how-to-respond-to-negative-feedback-from-customer/ 

final Pikiran

SEO ing e-commerce uga duwe tantangan. Mula, wajar yen nglakoni sawetara kesalahan nalika nyoba macem-macem taktik. 

Supaya SEO bisa digunakake ing toko sampeyan, penting banget supaya kesalahan sing dituduhake ing ndhuwur. Iki bakal bantuan sampeyan nyuda pengaruh negatif saka kesalahan kasebut nalika nambah visibilitas lan penjualan sampeyan.  

Apa sampeyan ngerti kesalahan SEO e-commerce? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki.

Babagan Pengarang - 

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri ing kabeh biaya, Print Peppermint

Hazel Raoult minangka panulis pemasaran lepas lan makarya karo PRmention. Dheweke duwe 6+ taun pengalaman nulis babagan bisnis, wirausaha, pemasaran lan kabeh perkara SaaS. Hazel seneng mbagi wektu ing antarane nulis, nyunting, lan nongkrong karo keluargane.

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro