5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

Yen sampeyan pengin nggawe logo merek unik kanggo bisnis sampeyan, nanging rumangsa kesandhung, priksa 5 logo sing paling cerdas sing entuk inspirasi.

Apa sampeyan ngerti manawa identitas merek minangka salah sawijining faktor utama kanggo nambah penjualan?

Sawise kabeh, duwe warna teken bisa nambah pangenalan sampeyan nganti 80%. Iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo para pelanggan ngidentifikasi sampeyan saka pesaing.

Yen sampeyan pengin perusahaan duwe logo sing cerdas, sampeyan kudu nimbang. Sampeyan ora pengin pungkasane dadi merek ilang ing terjemahan. Mangkene sawetara logo sing cerdas sing bisa mbantu sampeyan milih desain logo perusahaan sing pas:

1 Amazon

Perusahaan iki minangka salah sawijining situs web eCommerce terkemuka ing jagad iki. Saiki, ana 41% pangsa pasar global ing industri kasebut. Ing taun 2021, butuh udakara setengah saka kabeh pasar eCommerce.

Pengecer online adol macem-macem barang. Sampeyan bisa ndeleng kepinterane logo kanthi panah sing nuduhake "A" lan "Z". Kajaba iku, sampeyan bisa nerjemahake logo minangka eseman marem saka pelanggan.

2. Sony VAIO

Umume wong bakal kelangan pesen sing didhelikake ing mburi VAIO (Visual Audio Intelligent Organizer). Logo "VA" katon kaya gelombang sinus, nanging IO katon kaya nomer 1 lan 0. Mantan makili sinyal dhasar kanggo analog, lan sing terakhir minangka mitra sinyal binar digital.

Tegese yaiku logo kasebut nggambarake evolusi teknologi. Iki nuduhake transisi saka piranti analog menyang digital.

3. Toblerone

Toblerones ukuran gedhe minangka hadiah sing apik kanggo kabeh wong. Sing paling ora ditemokake masarakat yaiku ana kewan sing ndhelik ing logo. Gunung Matterhorn nduwe pendaki bear, dadi salah sawijining logo paling dhuwur kanthi corak kejutan.

Alesan sing ana ing bear iki amarga kasunyatane diprodhuksi saka kutha Bern. Kutha Swiss iki duwe bear ing mantel.

4 FedEx

Desain logo liyane sing paling apik kanthi kepinteran sing didhelikake, katon sepisanan. Sing paling ora kejawab wong akeh yaiku panah ing antarane "E" lan "X". Iki minangka tambahan sing apik kanggo logo sing sederhana, lan desainer ujar manawa mung bonus sing didhelikake.

5. Wikipedia

Logo ensiklopedia online iki meh mesthi bisa dingerteni kanggo masarakat. Nanging, umume wong ora ngerti tegese sejatine ing jagad sing durung rampung digawe saka potongan jigsaw. Saben bagean duwe glyphs saka macem-macem sistem nulis ing saindenging jagad.

Makna ing ngisor iki cukup gampang: tegese multibahasa ing Wikipedia.

Sinau Cara Nggawe Logo sing Cerdas Dina Iki!

Pancen angel nggawe logo sing paling apik. Sampeyan kudu nandur modal akeh wektu lan gaweyan supaya bisa kelingan nganti pirang-pirang taun kepungkur. Logo minangka identitas perusahaan sampeyan - yen ora bisa dilalekake, perusahaan sampeyan bakal dadi buram.

Logo sing cerdas iki bisa dadi inspirasi yen sampeyan pengin nggawe bisnis ing sawijining dina.

Apa sampeyan butuh desain logo khusus kanggo perusahaan sampeyan? Hubungi kita dina iki lan kita bisa mbantu sampeyan entuk logo sing luwih apik lan luwih unik sing bisa sampeyan bangga.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.