Font 5 Desain Aliran Ndhuwur Paling Dhuwur ing 2019

Font 5 Desain Aliran Ndhuwur Paling Dhuwur ing 2019

Font 5 Desain Aliran Ndhuwur Paling Dhuwur ing 2019

Apa sampeyan nggawe logo utawa ngrancang bisnis, sampeyan pengin kontemporer. Kanggo tujuan kasebut, priksa font tren iki kanggo taun 2019.

Sawetara fonts, kaya Helvetica, yaiku dicoba lan klasik klasik. Dheweke ora duwe tanggal kadaluwarsa. Liyane, kaya Comic Sans, mesthi nggawe sampeyan kertu bisnis utawa logo katon kaya jeblugan jaman biyen.

Yen sampeyan pengin nggawe bisnis misuwur ing masarakat, sampeyan kudu ngerti babagan font sing tren. Desain tipografi asring nggambarake sensibilitas jaman. Dheweke ujar babagan pamirsa kontemporer.

Sampeyan pengin logo bisa resonate karo klien sampeyan. Kajaba iku, sampeyan pengin ngomong babagan bisnis sampeyan. Usang lan kitschy bisa uga dudu tembung sing pengin digandhengake karo bisnis sampeyan.

Nalika mlebu ing taun 2019, waca sawetara jinis huruf sing lagi tren. Lima tren font iki bakal dadi panas ing taun ngarep, lan mula bakal bantuan sampeyan komunikasi babagan merek sampeyan.

1. Helvetica lan Alternatif Sampeyan Dadi Panas

Helvetica minangka font sing ora bakal mandheg. Katresnan desainer cenderung teka lan ombak. Sanajan Helvetica "metu", sampeyan bakal nemokake akeh typographer lan desainer grafis sing nggunakake.

Fon abad pertengahan, sing dirancang ing taun 1957, minangka conto paling apik babagan desain font.

Sampeyan ora bisa salah karo Helvetica. Yen sampeyan nggoleki sing luwih asli, coba alternatif kaya Neue Haas Grotesk.

2. Slab lan Vinta Arep Font

Minat kanggo bespoke pungkasane nyebar ing bidang desain tipografi. Yen sampeyan adol produk gawenan tangan sing unik, sampeyan pengin logo lan kertu bisnis kanggo nggambarake. Slab lan fonetik vokal minangka cara sing sampurna kanggo nyritakake apa sing sampeyan lakoni menyang pelanggan.

Meh kabeh bisnis bisa nggunakake slab utawa typeface skrip antik, kayata Claredon utawa kulawarga CS Maria. Jenis huruf penting ing desain gaya tren sing apik kanggo logo.

3. Hurup geometri ana ing Permintaan

Blok, font geometris wis milih sih karo desainer sajrone sawetara taun. Dina sabanjure bakal ndeleng dheweke tekan aliran utama.

Fon iki ora mesthi abot. Dheweke uga ora mung winates ing bidang teknik lan fiksi ilmiah. Kandel lan langit, jinis typing kayata Futura utawa Europa bisa uga nyekel kabeh babagan bisnis sampeyan.

4. Werna tulisan tangan luwih populer tinimbang sadurunge

As tulisan tangan dhewe ilang, wong pengin nyekel logo sing sentimental. Kustomisasi luwih penting tinimbang saiki, lan font tulisan tangan bisa nggawe logo aran pribadi.

Ora mokal manawa font kaligrafi iki sing nuntut bintik-bintik ing dhaptar font ndhuwur kanggo logo.

5. Font Adat Kabeh Kanggo Sampeyan

Yen sampeyan tresna Idea font tulisan tangan kanggo logo sampeyan nanging ora bisa nemokake sing pas, sampeyan bisa uga mikir font khusus. Sawetara bisnis nggawe typefaces komisi, utamane kanggo digunakake ing materi merek.

Apa Fonten Kanggo Bisnis Sampeyan?

Milih typeface kanggo merek lan logo sampeyan minangka keputusan penting. Amarga font komunikasi kanthi akeh, sampeyan pengin yakin apa sing sampeyan pilih nduweni tampilan lan kesan sing cocog kanggo bisnis sampeyan. Salah sawijining fonts sing tren iki bisa uga cocog.

Mesthine, milih font ora mung siji-sijine keputusan desain sing kudu sampeyan lakoni. Yen sampeyan butuh tangan, kenapa ora ngobrol karo desainer grafis dina iki?

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro