kertu-gambar-gambar-bisnis-kertu

5 Unsur Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Kaya dene dokumen profesional liyane kaya resume utawa surat lamaran, ora kabeh kertu bisnis digawe padha. Ana Dos lan Don't sing jelas nalika ngrancang kertu bisnis, dadi priksa manawa sampeyan wis nyakup saben elemen kritis kasebut sadurunge pesen.

Jeneng lan Informasi Kontak

, 5 Elemen Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Iki pancen ora masalah, nanging yen sampeyan nyoba nyoba edgy sing ora kalebu informasi babagan cara nggawe sampeyan, aja ngono. Intine kertu bisnis yaiku nggawe sambungan sing bisa dadi hubungan profesional.

Jeneng lan informasi kontak sampeyan ora kudu dadi aspek visual sing paling misuwur ing kertu bisnis, nanging mesthine ora angel ditemokake utawa angel diwaca. Kalebu uga cara kontak sing bisa, amarga iki bisa nggawe net sing paling gedhe.

Gambar utawa Gambar Merek liyane

, 5 Elemen Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Sampeyan bisa uga wis nggunakake energi lan sumber daya kanggo nggawe logo sing digawe kanggo merek sampeyan, lan iki minangka kesempatan sing cocog kanggo pamer. Lekake logo sampeyan paling misuwur utawa paling tithik kaya sing dikarepake, nanging pancen kudu kalebu ing kertu.

Pentinge logo luwih gedhe tinimbang sing sampeyan ngerteni. Sanajan klien potensial ora sengaja nggawe logo sampeyan menyang memori, subconscious bakal ngerti nalika mbesuk yen ndeleng. Iki nggawe jinis kesadharan utama sing digawe kanggo nggawe kertu bisnis.

Panjelasan Brief saka Apa Sampeyan

, 5 Elemen Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Ayo dadi jelas: sampeyan ora pengin ngisi kertu bisnis karo paragraf sing nerangake tugas sampeyan utawa penawaran layanan. Nanging, sampeyan pengin negesake judhul tugas utawa nggawe sawetara tembung sing nerangake apa sing bakal ditawakake.

Contone, yen jeneng perusahaan sampeyan kasebut ing endi wae ing kertu bisnis, judhul kerja bakal cukup amarga jelas yen sampeyan nindakake peran kasebut ing perusahaan kasebut ing ndhuwur. Ing tangan liyane, yen sampeyan minangka seniman sing duwe tenaga kerja, umpamane, sampeyan bisa uga pengin nulis ing ngisor jeneng sampeyan.

Alamat menyang Storefront utawa situs web

, 5 Elemen Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Kertu bisnis minangka gambar asli seko profesional. Sampeyan ora bisa menehi portofolio utawa kamar pameran ing salah siji kertu bisnis, dadi priksa manawa sampeyan bisa menehi katrangan babagan koneksi anyar sampeyan bisa ndeleng luwih akeh karya sampeyan ing endi wae ing kertu kasebut.

Alamiah, yen sampeyan kalebu url situs web, sampeyan pengin yakin manawa dioptimalake dadi gampang. Sawise kabeh, wong ora bisa ngeklik link sing diwenehake ing kertu, saengga kudu gampang prasaja ngetik menyang browser.

Nelpon kanggo Tindakan

, 5 Elemen Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Ya, malah kertu bisnis kudu duwe ajakan kanggo tumindak. Iki bisa dadi gampang kaya bagean sing nyebutake "telpon utawa teks kapan wae" menyang sing luwih jelas. Nanging, sampeyan pengin jelas yen sampeyan kepengin ngupayakake sesambungan kerja.

Nanging, priksa manawa kertu bisnis ora maca kaya adol penjualan (sanajan sampeyan, salah sawijining dodol). Pancen dudu fungsi kertu, lan mesthi ngirim klien potensial lan pelanggan ing arah sing beda.

Ora ana cara sing pas kanggo nggawe kertu bisnis, nanging yen sampeyan ora nggatekake unsur-unsur kasebut, sampeyan bakal ilang saka potensial kertu sampeyan. Pikirake kepiye cara nggabungake saben limang elemen kasebut, lan ayo Print Peppermint nggawa penglihatan sampeyan.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.