Pamaca lan Scanner Kertu Bisnis iPhone paling apik ing taun 2021 - iGeeksBlog

6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital

Digital Kertu bisnis minangka cara paling canggih kanggo nuduhake rincian karo jaringan sampeyan. Nggawe koneksi karo sing wis ana utawa dadi klien sing diiringi metode sharing detail sing trendi iki bisa menehi wawasan marang wong liya babagan cara nggunakake saben teknologi.

digital kertu bisnis minangka cara liya kanggo ujar manawa buku alamat wis digital. Ilang wektu sing kudu nyimpen nomer wong kanthi manual. Wayahe maju lan pindai kode supaya informasi disimpen langsung ing kontak dhaptar.

Dadi, kanggo terus tren lan ngirit wektu nalika jaringan, digitalake kertu bisnis dina iki kanthi aplikasi sing kasebut ing ngisor iki.

  • Kardus

Nggawe digital kertu bisnis ing Camcard mirip banget karo kuewalk.

  • Nduwe antarmuka panganggo sing intuisi lan bisa mindhai kertu ing 15 basa liyane.
6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital, Print Peppermint

sumber

  • Iki uga nawakake mupangat tambahan kanggo ngimpor informasi saka feed media sosial.
  • Siji uga bisa nambah pangeling lan cathetan menyang kontak nggunakake aplikasi iki.
  • Iki bisa nyimpen informasi saka macem-macem kertu kanthi cepet, amarga entuk fungsi pemindaian batch.
  • Uga nduweni fitur sing beda, mode Sekretaris, sing ngidini sekretaris profesional nyimpen kontak informasi atas jenenge
  • Iki uga nganyari kontakinformasi yen ngganti organisasi utawa promosi ing mbesuk.
  • Aplikasi camcard nyimpen kabeh informasi pangguna ing méga lan mula bisa diakses saka piranti apa wae.
  • Miwiti kanthi nyoba gratis lan yen sampeyan seneng, ganti menyang paket tim utawa paket bisnis miturut kebutuhan sampeyan.
  • tumpukan jerami
  • Mbantu sampeyan nggawe kertu bisnis digital, kalebu gaya sing konsisten.
6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital, Print Peppermint

sumber

  • Iki nyedhiyakake keamanan siber sing luar biasa, integrasi karo platform CRM lan sistem SDM.
  • Dasbor admin sing bisa dilayani dhewe bisa dioperasikake kanthi gampang dening sapa wae lan menehi ngerti pirang-pirang pangguna sing ngunjungi kontak kertu Iki menehi sampeyan Idea kanggo ngerti sepira tekane upaya pemasaran sampeyan.
  • Macem-macem template merek, kanthi macem-macem gambar, video, lan tautan media sosial bisa digunakake kanggo nggawe kertu bisnis digital.
  • Tunjangan aplikasi haystack ditambah menyang tim penjualan kanthi menehi wawasan babagan metrik ROI kaya pelacakan kegiatan lan visualisasi data saka macem-macem kegiatan kertu sing ditindakake dening panampa, kalebu aktivasi, tampilan, saham, lan liya-liyane. 
  • Iki uga bisa integrasi karo aplikasi pihak katelu lan platform CRM sing ana kanggo ngotomatisasi perawatan timbal.
  • Kanthi nuduhake tautan aktifitas, bisa nambah efisiensi tenaga kerja umume.
  • Sanajan wong liya ora nginstal app, dheweke isih bisa nampa kertu sing dadi solusi kertu bisnis modern sing efektif.
  • Wong bisa seneng rencana kertu gratis ing salawas-lawase.
  • Ikigo
  • Iki minangka solusi adhedhasar awan kanggo nggawe kertu bisnis digital kanthi nggunakake template sing bisa disesuaikan, informasi karyawan, gambar bermerek, lan liya-liyane.
6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital, Print Peppermint

sumber

  • Saka manajemen timbal, ekstraksi data, kontak ngimpor & ngekspor, nyata analytics wektu, lan pindai ing aplikasi, lan liya-liyane, aplikasi iki nawakake integrasi CRM sing apik banget.
  • Platform kasebut uga nyritakake rincian klien adhedhasar faktor kontak, tumindak, departemen, lan liya-liyane.
  • Iki uga kalebu dewan pimpinan ing ngendi kinerja bisnis lan keterlibatan anggota tim ditampilake sing bisa digunakake manajer kanggo ngevaluasi.

Aplikasi iki ngidini nuduhake kertu bisnis digital liwat media sosial, pesen teks, email, kode QR, lan liya-liyane kanggo nuduhake informasi.

  • Babaging kula

Kertu bisnis virtual sing bisa diluncurake ing domain khusus minangka salah sawijining fitur aplikasi sing apik iki.

6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital, Print Peppermint

sumber

  • Sampeyan ora kudu nyewa desainer utawa coder kanggo desain kaca web amarga sampeyan bisa kanthi gampang dirancang.
  • Sampeyan uga bisa nggunakake ing media sosial lan nambah jeneng pangguna.   
  • Mung ana siji tautan menyang kertu bisnis digital, sampeyan bisa nindakake kabeh pemasaran kanggo sampeyan.
  • Uga kalebu email teken sing bisa sampeyan kurasi miturut Idea lan tombol sorot kanthi nyekel timbal, janjian jadwal, lan langsung menyang pilihan situs web sampeyan.
  • Fitur rencana pro nawakake aksesibilitas kanggo nyambung menyang domain, nonton kemajuan ing analytics Google, lan ngatur asil telusuran.
  • Sampeyan bisa miwiti kanthi gratis ing platform lan bisa nganyarke kanggo rencana sing luwih apik yen sampeyan lagi rumangsa butuh.
  • Pamaca Kertu Bisnis ABBYY
6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital, Print Peppermint

sumber

  • Nggunakake macem-macem aplikasi iki, bisa disimpen kontak informasi saka kertu nganti 25 basa.
  • Nggunakake teknologi OCR sing menang penghargaan sing ngakoni kabeh kanthi akurat kontak informasi kaya jeneng, alamat email, nomer telpon, organisasi, lan liya-liyane.
  • Mindai kertu digital kanthi cara ngasilake latar mburi sing ora dikarepake kanthi otomatis.
  • Sanajan ana data sing ora dingerteni dening aplikasi, disorot kanthi warna biru lan didandani kanthi manual.
  • Kode lan ekstensi negara kanthi otomatis diisi, lan salah sawijining kesalahan typo sing didandani kanthi otomatis ing informasi sing diakoni.
  • ABBYY Business Card Reader nggawe serep data ing ponsel cerdas sing diwenehi kerangka sinkronisasi sing kuat.
  • Siji bisa milih bali munggah data kanthi manual utawa kanthi otomatis, lan kontak sing dikenali bareng liwat email minangka file VCard utawa JPEG.
  • ScanBizCard
  • Aplikasi iki paling apik digunakake karo integrasi CRM kanggo nyurung pertumbuhan sales lan nglacak interaksi pelanggan.
6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital, Print Peppermint

sumber

  • Langsung nyimpen informasi kontak menyang sistem CRM, saéngga bisa nyedhiyakake akeh bantuan lan nyuda karya manual kanggo nyimpen.
  • Seseorang bisa nggunakake kanggo panggunaan pribadi, nanging kanggo nggunakake mupangate, paling cocog kanggo digunakake ing perusahaan.
  • Kanthi scan kertu bisnis tanpa wates, informasi kontak disimpen kanggo sing wis ana lan sing anyar.
  • Yen pangenalan otomatis gagal utawa ora akurat cilik, siji bisa ngirim kertu kanggo transkripsi manual.
  • Siji bisa nggunakake kanthi gratis, nanging rencana premium kalebu loro transkripsi manual sing luwih akeh kanggo tuku.
  • Sistem CRM sing beda kaya SugarCRM lan SalesForce didhukung dening ScanBizCards.
  • Kontak format CSV bisa diekspor ing platform iki, lan pihak katelu kaya Evernote uga didhukung.
  • Malah kertu bisnis loro-sisi uga bisa dipindai karo aplikasi iki lan ngidini sampeyan nerusake sing padha menyang kontak sampeyan.
  • The 3D tampilan ngidini nggoleki lan ngurutake kertu bisnis sing wis dipindai ing aplikasi sing gampang banget.

Iki minangka sawetara aplikasi paling apik sing bisa digunakake sawise cocog karo sarat. Keputusan sampeyan apa nggunakake versi premium saka rencana premium, gumantung saka area penerapan aplikasi kasebut. Judge faktor kayata gampang panggunaan, level akurasi, fitur internal, kemampuan piranti, lan fitur liyane sadurunge sampeyan njupuk keputusan.

Dadi, tanpa katrangan, bukak digital lan gawe kertu bisnis digital saiki!

Pengarang Bio:

Rajesh Bhimani minangka Pendiri ing Teknologi Skynet, Badan Desain lan Pangembangan Situs Web. Dheweke duwe pengalaman 20 taun ing industri Teknologi lan Pemasaran. Nalika dheweke ora kerja, sampeyan bisa nemokake dheweke masak kanggo kulawargane utawa maca fiksi.

Sampeyan bisa nyambung karo dheweke ing Twitter.

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro