Print Online Print Best Best% title% Online

6 Peraturan Emas Kanggo Desain Kertu Bisnis (CEPAT FIRE TIP)



ing video saiki aku duwe sawetara cara cepet
tips kanggo aturan emas ing desain kertu bisnis dadi cathet lan
tindakake karo desain emas kanggo desain kertu bisnis sing saiki yaiku
digawe dening pangareping lan aku nggunakakeNamecheap kanggo entuk paling anyar
jeneng domain Chiba digunakake dening webprofessionals lan blog startup lan
uga wirausaha padha sampeyan bisa sinau babagan Namecheap mengko ing video kasebut
babagan ngrebut domain kurang saka 88cents lan uga nuduhake web hosting kanggo
sangisore $ 3 saben wulan tip pisanan yaiku tema utawa tema sing mlaku
ing saindenging desain kertu bisnis sampeyan lan ing ngarep
Saiki tema iki bisa uga teka saka merek utawa logo nanging sampeyan kudu
wenehi warna warna lan uga tata letak sing sampeyan butuhake
kanggo nggabungake lan meh padha karo tema lan tema merek kasebut
contone, kertu bisnis kanggo perusahaan modern sing digunakake kanthi khas
warna lan typefaces kanggo industri spesifik kasebut lan yen sampeyan njupuk rong bisnis
kertu lan lay metu siji karo ngarep lan siji karo gawe serep
kudu nglengkapi saben liyane lan cara sing apik kanggo nindakake iki yaiku nggunakake kontras
warna dadi ing sisih siji uga duwe kulit ireng sisih liyane duwe wong putih nanging ya
sampeyan kudu mbukak kabeh-kabeh kertu bisnis
designnext kita duwe sighs teks lan omben-omben lan
iki penting banget amarga pisanan sampeyan pengin wong bisa maca
informasi babagan kertu bisnis amarga dadi intine
kanthi temenan, sampeyan priksa manawa sampeyan bakal nyoba tes banjur terus kertu kasebut
jarak lan mriksa kanggo ndeleng apa sampeyan bisa maca teks kanthi bener lan uga
cocog karo desain logo uga ora ana gunané logo ing
kertu bisnis sing katon cetho lan sawise dicithak, coba coba cetak teks kasebut
ukuran lan ukuran logo ing produk pungkasan lan ngomong kanggo nyithak nomer telu
aturan emas kanggo mesthekake kertu yourbusiness 300ppi lan uga wis disetel
Mode warna CMYK kanggo nyithak cethane iki jelas kanggo umume wong, nanging sawetara
desainer lali detail cilik iki lan uga penting
dadi aturan emas kaping papat yaiku kudu nduwe desain kertu bisnis aku
Biasane nggunakake limang milimeter bleedaround kabeh desain lan sampeyan kudu
Nggawe iki ing Illustrator utawa kabeh sing nggunakake getihen ana
printer bisa ngethok kertu bisnis kanthi efisien lan resik kanthi pirang-pirang
printout beda, priksa manawa kriya sampeyan ora bisa ngilangi getih
pindhah menyang titik kaping lima dina iki nggawe sampeyan duwe bathi supaya sampeyan bisa njaga
kabeh konten sing penting saka ing pratelan desain saiki maneh biasane
nggawa margin ing limang milimeter kanthi ujung cetakan asli
nduwe momotan utawa sawetara teks nganti pinggiran potongan katon pas
lan ora pati cetho lan pungkasan dina iki aturan sakitar saka desain mobil bisnis yaiku
hirarki nggunakake hierarki utamane ing teks supaya sampeyan bisa duwe penting
judhul sing misuwur, kayata jeneng jeneng sampeyan lan ujar profesi sampeyan kaya seni
direktur utawa apa wae nanging sampeyan duwe hirarki ing kertu bisnis amarga
pancen narik kawigaten lan uga katon luwih profesional lan katon luwih rapi kaya sing dakkandhakake video dina iki digawe
Bisa dening Namecheap sing nduwe pribadi kanggo sumber domain paling anyar kanggo
sumber websitessatori adhedhasar lengganan nawakake jaring Namecheap
rega murah ing macem-macem onlineproduk lan layanan kabeh kanthi grapyak
Dhukungan pelanggan 24/7 Namecheap minangka tujuan mandegake kanggo nggawa sampeyan sabanjure
ide gedhe kanggo nggunakake situs web nanging ora mung menehi domain
nyediakake manajemen web hosting sertipikat hostingwordword hosting ssl lan
luwih akeh priksa manawa Namecheaplink mudhun kothak deskripsi ing ngisor iki
njupuk sawetara diskon apik banget kanggo proyek situs web yournext nggunakake Namecheap nanging
ya iku video videotoday tips cepet babagan kertu bisnis aturan lan
wenehi ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan video saiki ing bagean komentar ing ngisor iki
slamet dina sing apik lan nganti mbesuk nggawe masa depan sampeyan kanthi tentrem

sumber

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.