Print Online Print Best Best% title% Online

8 Pemegang Kertu Bisnis ing Kothak Favorit Kita!

Ora ana sing ngalahake alun-alun sing dirancang kanthi becik kertu bisnis. Jerit: "Aku modern business!” ing ndhuwur paru-paru nalika subtly njupuk balok laser branding menyang mripat saben wong.

Oke, bisa uga durung duwe teknologi sinar laser….

Nanging, alun-alun kertu bisnis yaiku roti sing paling apik mula diiris-iris. Dadi, kita mikir manawa ana unsur desain lan merek sing kebak iki kudu duwe sawetara pemegang kertu lan kasus sing unik.

Oh, bocah padha bener!

Sawise telusuran sing lengkap sing nggawa kita menyang pucuk paling dhuwur saka gunung sing paling mbebayani (ing kursi kita mangan Cheetos ing Google) kita wis mutusake, tanpa mangu, iki minangka 8 kasus kertu bisnis kothak favorit lan wadhah.

Ayo nyilem lan deleng kenapa pinggul bisa persegi!

Sambel ing “Kayu”

Ana bab Kayu kasus kertu sing bagean witjaksono ayu lan profesional. Dadi, nalika kita ketemu KonisaStudio 100% Hold Card Card Bisnis XNUMX% ing Etsy, kita langsung nandhang katresnan.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Sumber: https://www.etsy.com/shop/KonisaStudio

Sing duwe kertu bisnis iki nggunakake pita elastis kanggo sandwich kertu sampeyan ing papan lan nduweni kedudukan kanggo genggeman.

Bisa ngemot 20 kertu sekaligus, sing bisa uga ora cukup amarga sampeyan bisa uga bakal ngalahake wadhah kertu iki saben kasempatan sing dipikolehi.

Apa "Kulit" ing njaba?

Nalika kita ana ing Etsy ndeleng para pemegang kartu, kita bakal nemokake iki Dataran Dompet Kulit Vegan saka panganggo KingSing. Sanajan kita ora yakin babagan apa kulit vegan, kita yakin 100% pemegang kertu mawar jambon mawar iki fungsional kaya sing lucu.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Sumber gambar: https://www.etsy.com/listing/587365483/vegan-leather-wallet-square-business?show_sold_out_detail=1&sca=1

Sing paling penting yaiku, kajaba sampeyan ora ditarik kertu, wong ora bakal ngerti yen kasebut minangka pemegang kertu bisnis persegi. Sampeyan bisa nggunakake kasebut minangka lipstik utawa operator headphone ing sisih.

Mbalik ing Ireng

Yen sampeyan gelem nggunakake dhuwit serius kanggo sing duwe kertu bisnis, iki Dompet Koin Persegi Papier Ireng Pria saka Balenciaga bisa uga mung kanggo sampeyan. Iki sejatine tikel minangka dompet, iki bakal dadi cara sing paling apik kanggo minimalake ruang kanthong.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Sumber gambar: https://www.balenciaga.com/us/papier-accessory_cod22003505ww.html#/us/men/all-accessories

Kandel. Iku ireng. Nduwe kanthong kanggo kertu bisnis kothak. Produk iki entuk A + saka kita.

Yaiku "Moo" Kaya Seneng

Kita bakal ngakoni. Kita bias nglawan Moo. Mungkin amarga dheweke dadi pesaing kita, utawa bisa uga amarga kita ngira yen dheweke akeh ngisi daya ing jangka panjang. Nanging, kita bisa ngakoni nalika ngetung gol ing omah, lan iki Langsing kothak metu saka balikan.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Sumber gambar: https://www.moo.com/us/accessories/business-card-holders/craft-paper-square

iku budget-loropaken ing mung $ 11.99, lan iku minimalis lan cukup prasaja kanggo pas karo kabutuhan sapa wae. Iku uga digawe saka kertas Kraft washable, kang tegese ngemu kertu kurang, nanging sampeyan bisa sengaja (utawa purposefully?) wisuh tanpa ngrusak.

Apus! Kita seneng banget Moo! Sampeyan menang.

Kita "Rumangsa" Kita Kudu Kalebu Sing Iki

Iki minangka kejutan Etsy liyane. Kanthi serius, situs web iki minangka desain emas. Pangguna bosen ireng wis paling apik iki dirasakake lan kayu kertu bisnis kothak iku awet lan apik.

Kasus iki kabeh ana - kayu bingkai, eksterior sing dirasakake, tombol tahan lama, lan warna abu-abu sing alus.

Ana 4 warna sworo seru, nanging kabeh ana ing warna abu-abu enom sing dirasakake ing njaba. Siji perkara penting sing kudu dicathet yaiku sing ngemot 30 kertu, sing luwih akeh tinimbang dhaptar liyane.

Kita Kelangan "Kelereng"

Nganti saiki, kita mung ngobrol babagan kasus. Saiki, saiki wayahe mriksa sawetara sing duwe kertu persegi. Pungkasan, apa sing luwih apik tinimbang nampilake kertu bisnis kothak sing apik ing kantor? Iki diwenehi petunjuk - ora ana apa-apa.

Liwat Etsy, PakaryanTukang wis nggawe wadhah kertu kandel saka polesan Daur-ulang putih saka Carrara Marmer. Saben wadhah nganggo kaki cilik supaya ora dicet karo mejo. Siji-sijine mau bisa duwe sekitar 20 kertu, sing cocog karo sapa wae.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Image Source: https://www.etsy.com/listing/237685057/square-business-card-holder-white?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=square%20card%20holder&ref=sc_gallery-1-1&plkey=571515747bbf89e03aa19dcc4f22b1904ec25449:237685057

Aja njupuk Iki kanggo "Granit"

Wiwit kita tresna PakaryanTukang Pemegang kertu marmer akeh banget, kita mutusake bakal dilebokake ing dhaptar iki kaping pindho. Dheweke ora mung nggunakake granit daur ulang saka bangunan sing wis rusak lan nggawe pamilik kertu persegi sing apik, nanging dheweke uga nindakake granit.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Sumber gambar: https://www.etsy.com/listing/387079772/square-business-card-holder-black?ref=sold_out-22

iki jet kertu kutu kothak granit ireng ayu, fungsi, lan nggunakake granit repurposed kanthi cara sing unik lan inspirasi.

Cara menyang CraftsmanStoneworks!

Apa Sampeyan Waca "Pola"?

Kita bakal mungkasi dhaptar iki kanthi titik dhuwur. Nalika nggoleki internet kanggo sing duwe kertu kothak lan kasus, kita nemokake siji akun ing Etsy sing nggawe kita adoh. Pangguna DearSukie nggawe kasus kertu kothak vinil kanthi pola unik. Lan, dening sawetara wong, tegese atusan dhuwit.

, 8 Pemegang Kartu Bisnis Square Favorit lan Kasus!
Sumber gambar: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dearsukie.com%2Flisting%2F499296709%2Fhandmade-vinyl-moo-square-card-holder&psig=AOvVaw1unt4Ap5LFiN4e8gOURgxo&ust=1578276214587000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCIju4aWv6-YCFQAAAAAdAAAAABAD

Apa sampeyan pengin kothak kertu persegi kanthi manuk moose (moose? Meeses? Meese? Moosies?), Utawa nanas, DearSukie duwe.

Kita seneng karo pirang-pirang opsi sing diwenehake pangguna iki. Kabeh kasebut bakal nyekel sawetara kertu lan mbukak $ 7, tegese sampeyan bisa njupuk siji saben dina seminggu. Rasane kaya Kamis iku dina alpaca, mula sampeyan bakal mbutuhake alpaca ing sweter lan kacang kanggo koleksi sampeyan.

Kapan wae kita ndeleng wong sing unik, kreatif lan wani terjangkau produk; kita ing Papan.

kesimpulan

Ana sing duwe! Kene 8 sing nduwe kertu kothak cilik sing paling disenengi lan kasus. Ana macem-macem opsi ing kana, lan banget menehi saran marang Etsy.

Etsy ora mung diisi karo jinis kreatif sing pengin nuduhake seni karo jagad iki, nanging sampeyan uga umume bisa nemokake prekara sing ora disenengi, preduli sampeyan.

Dadi, jupuk pemegang kertu lan kothak kertu kuadrat kanggo kertu bisnis kothak kasebut! Oh, sampeyan ora duwe kertu bisnis kothak?

Napa ora pindhah menyang PrintPeppermint kertu bisnis kothak toko.

Kita bisa ngrancang sampeyan kertu bisnis sing bakal jotosan sampeyan lan klien sampeyan ora bisa metu saka banyu. Elingi, kertu bisnis sing bisa dielingake nyebabake kesan sing bisa dielingake. Aja dikelingake! Pilih CetakPeppermint.

Priksa kaca kertu bisnis kothak kita dina iki kanggo info liyane!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial