Print Online kertu bisnis Best

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: Canva

Yen sampeyan kepengin weruh apa ana hubungane antara pengalaman panganggo (UX), antarmuka panganggo (UI), lan pemasaran digital, mula wangsulan kasebut ya. UX lan UI nemtokake sukses kampanye pemasaran digital sampeyan. Unsur UX / UI misahake kampanye pemasaran sing sukses saka kampanye sing ora sukses.

Contone, situs web sampeyan pengin inovasi produk, elemen UX lan UI nemtokake gampang banget navigasi liwat macem-macem fitur produk. Yen desain sampeyan ngidini pangguna navigasi kanthi cepet, mesthine bakal ngowahi lan bali mengko kanggo produk liyane. Nanging yen situs sampeyan angel lan alon navigasi, pengunjung bisa uga milih lan ora bakal teka bali

Amarga iku, nyewa perusahaan desain web profesional iku penting. Desainer web sing berpengalaman bakal njelajah elemen UX / UI sing pas kanggo merek sampeyan. Dheweke uga bakal ngenalake desain paling anyar sing kompatibel karo teknologi saiki. 

Nanging sanajan pangembang isih ana, sampeyan kudu sinau babagan desain UX / UI sing bantuan strategi pemasaran digital sampeyan. Ngerti desain bakal bantuan sampeyan luwih fokus ing elemen sing nambah ROI.

Unsur UI ing Pemasaran Digital

Unsur UI minangka pasuryan situs web. Yaiku sing dideleng para pengunjung nalika mbukak kaca sampeyan. Unsur UI menehi sing pertama kesengsem sing nemtokake pangguna bakal tetep ngiwa utawa ninggalake kaca sampeyan. Yen elemen statis katon apik, sampeyan bakal menang nalika pengunjung ing situs sampeyan. 

  1. Warna sing Nggoleki

Ana sawetara hubungan khusus ing antarane manungsa lan warna. Pancen nggumunake yen desain sing padha kanthi warna beda mengaruhi macem-macem asil. Psikologi warna minangka bagean gedhe saka obrolan bisnis. Iki minangka pertimbangan sing pertama, paling cocog kanggo a desain web sing sukses.

Contone, umpamane, merek sampeyan nggambarake ketenangan, kesederhanaan, lan kesinambungan. Kanggo merek kaya ngono, sampeyan kudu milih warna sing isih urip lan makili kesegaran. Werna kayata ijo lan putih bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo desain sampeyan. 

Supaya warna kaya mengkene, sampeyan bisa nyakup warna-warna kanggo tombol konversi. Fitur konversi uga kudu duwe warna sing kandel sing nyurung tumindak. Werna kayata oranye, teal, ijo jeruk nipis, utawa kuning kenari bakal cepet ngenali tombol ajakan.

Conto sing apik banget babagan pengaruh warna ing pamasaran digital yaiku desain hebat iki dening Evernote. Evernote nggunakake warna kanggo nggawe daya tarik visual sing nggawe merek disenengi. Tombol panggilan kanggo tumindak uga disorot supaya luwih gampang titik.

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: evernote.com

  1. Menarik Videos

Videos apik kanggo nggawe pengaruh visual. Dheweke cocog kanggo nyritakake kanthi format sing gampang dingerteni. Kanggo desain UI, video apik banget kanggo nambah interaktivitas ing situs sampeyan.

Nanging kanggo video kanggo nggawe pengaruh, sampeyan kudu nampilake kanthi cara tartamtu. Fitur, kayata video gallery, geser, utawa kothak, luwih gampang pangguna bisa sesambungan karo video. Yen sampeyan pengin luwih akeh konversi, coba wenehake tombol play ing posisi sing gampang ditemokake. Luwih becik sampeyan duwe tombol minimalake supaya pangguna bisa nggedhekake lan metu saka video nalika pengin. 

Kajaba iku, lebokake logo utawa gambar ing wiwitan video. Logo apik banget kanggo ngenali merek sampeyan saben prospek nemokake video sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggawe kesadaran merek ing situs web utama utawa njaba.

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: youtube.com

  1. Clear Fonts

Jinis font sing sampeyan gunakake nemtokake manawa pengunjung bakal maca konten sampeyan. Yen sampeyan bisnis, font kayata Times Roman luwih disenengi. Huruf lan jarak font kaya bisa nyebabake pengaruh pengunjung ing situs web sampeyan. 

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: Canva

Kanggo milih font sing paling apik kanggo strategi pemasaran digital, waca komposisi lan ukuran. Sampeyan uga kudu nimbang jinis bisnis lan apa sing sampeyan wakili. Saben font nggambarake gaya lan swasana sing beda-beda lan bakal mengaruhi macem-macem produk lan layanan ing pasar. Yen font sampeyan langit kanggo maca ing macem-macem piranti, bisa ningkatake keterlibatan sampeyan. 

  1. Kasedhiya situs web

Kagunaan luwih akeh babagan fungsi situs web tinimbang tampilan. Iki nuduhake regane situs web kanthi visual sing apik. Contone, yen sampeyan wis nampa umpan balik saka klien, sampeyan bisa nggambarake kanthi cara sing apik ing situs sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nambah rega strategi pemasaran kanthi nuduhake asil sing positif. 

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: Canva

Aspek kegunaan liyane yaiku reliabilitas desain sampeyan. Kanthi tembung liyane, pinten wong sing nyaranake bisnis sampeyan menyang wong liya? Yen sampeyan nggunakake telusuran Google kanggo ngevaluasi keandalan, sing katon khas yaiku backlink. Kasunyatan manawa Google ngasilake keandalan kanthi nyelehake bisnis sing entuk paling saran liwat backlink ing ndhuwur asil telusuran. 

Pungkasan, pikirake migunani bisnis sampeyan babagan fungsionalitas. Fungsionalitas njamin manawa kabeh tombol ing kaca sampeyan ana ing lokasi sing bener. Semono uga gampang nemokake kabeh tab sing dibutuhake supaya sampeyan bisa ngrampungake tumindak kanthi cepet. Kanthi tembung sederhana, tegese pangguna ing situs sampeyan nemokake apa sing dikarepake ing wektu sing paling cepet.

Unsur UX ing Pemasaran Digital

Desain UX sawise elemen UI. Isine luwih saka daya tarik visual situs web. Iki kalebu aspek sing migunani kaya carane pangguna bisa navigasi ing situs sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Ing referensi pemasaran digital, elemen UX mesthekake pangguna ngowahi kanthi cepet. 

  1. Pengalaman Ponsel Stellar
8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: Canva

Ing jaman saiki, panggunaan piranti seluler saya akeh. Umume golek wong sing ngakses situs web ing ponsel kaya biasane ing komputer. Yen situs web sampeyan ora ramah seluler, upaya pemasaran sampeyan bakal gagal.

Amarga iku, elemen UX sampeyan kudu kalebu opsi seluler. Desain UX sampeyan kudu gampang navigasi situs ing piranti seluler apa wae. Yen situs sampeyan duwe sawetara kaca, sampeyan bisa ngrancang fitur kanggo nyakup menu tarik-turun. Menu tarik-mudhun nambah aksesibilitas lan ngidini pangguna pindhah saka kaca menyang kaca kanthi nyaman. 

  1. Kacepetan Apik
8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital, Print Peppermint

Sumber gambar: Canva

Kacepetan minangka elemen standar desain UX. Yen sampeyan ngobrol karo perusahaan desain web profesional, sampeyan bakal bisa ngerteni luwih saka kacepetan situs web. Kacepetan alon minangka panyebab umum tingkat bouncing dhuwur ing situs web. 

Kacepetan situs web sing alon bisa dadi sebab wong ninggalake situs web lan ora nate teka bali. Kacepetan nyuda minangka ancaman penting kanggo upaya pemasaran digital sing paling canggih.

Nanging kacepetan kaca kanthi cepet ditampilake kanggo ngonversi luwih akeh pengunjung. Iki minangka dorongan supaya pangguna bisa pindhah menyang kaca. Kanthi pindhah saka siji kaca menyang kaca sabanjure, pangguna bisa uga bisa interaksi karo produk sampeyan. Ing pamasaran digital, kacepetan bakal dadi kinerja sing luwih apik lan nambah bathi sampeyan.

  1. Quality Content

Konten apik narik pengunjung ing situs sampeyan lan ngajak supaya padha teka bali. Kanthi nggawe kualitas konten, sampeyan menehi regane. Nanging kanggo nambah rega desain UX, sampeyan kudu luwih saka mung kualitas. Sampeyan butuh konten sing ngomong karo pamirsa lan ngyakinake supaya bisa dikonversi.

Strategi UX mbutuhake sampeyan nggawe rencana sing nyebabake faktor pembeli sampeyan. Sampeyan kudu ngerti sapa sing bakal bisa interaksi karo merek lan target ing kampanye. Ngerti pamirsa bakal bantuan sampeyan nggawe situs web sing nuntun dheweke liwat perjalanan para panuku. Konten uga penting kanggo nggawe hubungan sing bakal ndeleng pamirsa luwih akeh. 

  1. Pengalaman Pelanggan sing Gampang

Aku ngerti sampeyan bisa uga kepengin ngerti apa bedane pengalaman pelanggan lan pangguna. Ya, iki wangsulane. Pengalaman pangguna dadi pengalaman pelanggan ing menit sing diowahi pelanggan. Contone, yen sampeyan wis menehi motivasi marang pengunjung supaya langganan email dhaptar, pengalaman pelanggan diwiwiti saka dhaptar menyang dhaptar sampeyan.  

Pengalaman pelanggan minangka bagean gedhe saka UX amarga para pelanggan bisa bali utawa ngrujuk bisnis sampeyan menyang wong liya. Titik tutul uga bisa diganti, lan sampeyan kudu sinau cara kanggo nampung klien. Supaya pengalaman pelanggan migunani, sampeyan kudu ngrancang cara kanggo menehi umpan balik pelanggan. Saka umpan balik, sampeyan bisa nggawe desain anyar utawa nyetel elemen saiki.

Kuwet Nuli

Yen sampeyan pengin nawarake pengalaman pangguna paling apik ing situs web sampeyan, sampeyan kudu nimbang desain situs web sampeyan. Desain situs web kanthi unsur UX lan UI sing bener nambah kinerja sampeyan. Iku nggampangake pangguna kanggo navigasi situs web sampeyan lan nemokake apa sing digoleki. 

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro