FAQs

Artikel Popular

Carane Nggawe Mesin Letterpress Platten

Nyiapake pers lan formulir sing bakal dicithak minangka operasi sing paling penting saka pressman. Proses kasebut kalebu nyetel kesan… Waca liyane

Read More

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Sumber Pandhuan Cetak Letterpress: Desain Shack Pencetakan Letterpress minangka bentuk seni sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo digawe menyang tukang emas Jerman,… Waca liyane

Read More

Kepiye kertu bisnis diarani nganggo basa Inggris, Deutsch, Spanyol lan basa liyane?

Ing basa Inggris, dheweke diarani "kertu bisnis". Auf Deutsch werden sie “Visitenkarten” genannt. En español, yaiku “tarjetas de presentación”. En français, ing les appelle des… Waca liyane

Read More

Alat Konversi Kandel & Berat Badan - Imperial nganti Metric - Poin (pt), MM, GSM

Poin (pt) Inci Milimeter GSM 16 0.016 0.4064 350 18 0.018 0.4572 20 0.02 0.508 22 0.022 0.5588 24 0.024 0.6096 28 0.028 0.7112 32… Waca liyane

Read More

Apa bedane antarane Embossing Buta lan Ndhaptar

Kaping pisanan, apa embossing? Embossing nyengsemake desain utawa dekorasi kanthi utawa tanpa gambar sing dicithak. Proses embossing apik banget… Waca liyane

Read More

Bobot Kertas: PT, LB, GSM - Comparison

Bobot Kertas: PT, LB, GSM Yen sampeyan nggoleki stok tutup kertu sing apik, stok kami diukur ing PT sing tegese poin, lan… Waca liyane

Read More

Ukuran amplop # 10: Punapa Envelope # 10 lan Kepiye?

Ukuran amplop khas # 10 yaiku 9.5 x 4.125 inci ... lan yen sampeyan tuku ukuran jendhela, panggolekan jendhela bakal… Waca liyane

Read More

APAKAH SUKU FONT SMFEN ING AKU Gunakake?

Nalika sampeyan nggoleki ukuran font kanggo tugas percetakan, ana akeh faktor sing kudu dipikirake kanggo entuk… Waca liyane

Read More

Nggunakake Microsoft Word kanggo Nggawe Kertu Bisnis

Kertu bisnis menehi kesan langgeng. Kertu bisnis bisa nggawe utawa ngrusak bisnis sampeyan. Sampeyan bisa narik pelanggan luwih akeh kaya sampeyan… Waca liyane

Read More

Kepiye kertas bebas Asam lan kertas Archival beda?

Wong asring bingung babagan bedane kertas arsip lan kertas tanpa asam, mula dheweke asring takon akeh. Ngerteni iki: Bebas asam… Waca liyane

Read More

Apa Ukuran Kertu Bisnis ing Piksel

Bisa uga ana wektu nalika kabeh kertu bisnis ukurane padha (paling ora kabeh kertu bisnis ing wilayah geografis sing padha), nanging… Waca liyane

Read More

Pandhuan kanggo bobot lan kekandelan dhasar kertas Print Peppermint

Pikirake kertu bisnis paling apik sing wis diwenehake. Ngluwihi carane katon, kepiye rasane? Apa abot, kandhel, utawa ora fleksibel? Grafis… Waca liyane

Read More

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro