Apa bentuk lan ukuran sing sampeyan tawarkan kanggo kertu bisnis plastik?

Kertu bisnis plastik dhasar duwe 4 wujud lan ukuran: Standar, Alun-alun, Mini, lan Oval. Kanggo saben opsi, sampeyan bisa milih plastik tembus beku lan plastik putih sing jelas. Kabeh kertu bisnis dicithak ing kertas kanthi kualitas dhuwur kanthi warna lengkap.

Mangkene kabeh pilihan sampeyan:

  • Standar: 2 "x3.5"
  • Alun-alun: 5 "x2.5"
  • Mini:5 "3.5"
  • Oval: 2 "x3.5"

Kita uga nggawe stempel foil ing kertu bisnis plastik tipis. Desain sampeyan bakal dicithak nganggo foil panas legi ing salah sawijining sisih kertu. Sampeyan duwe rong pilihan: Frost + Foil lan Foil Putih Solid. Kaloro kertu duwe pangukuran sing padha: 2.125 "x3.375".

Sampeyan bisa nambah finish unik ing kertu bisnis plastik kayata Spot UV, Foil, lan tinta PMS ing Premium Plastik Builder.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.