Kepiye carane nggawe karya seni kanggo produk potong mati?

Temokake program desain vektor sing apik kayata Adobe InDesign utawa Illustrator kanggo nggawe file topeng kanggo proyek die cut sampeyan. Mangkene carane sampeyan bisa nyiyapake karya seni nglereni mati:

 

Langkah 1: Miwiti proyek desain anyar.

Kanggo nyiyapake file print kanggo pemotongan mati, desain sampeyan kudu digawe ing mode CMYK lan kanthi 300 dpi. Dene ukurane, gumantung karo sampeyan.

 

Langkah 2: Gawe garis getih ing kriya sampeyan.

Gawe duplikat kabeh desain sampeyan, lan pasang langsung ing ndhuwur sing wis ana. Sampeyan kudu nggabungake kabeh elemen dadi siji bentuk senyawa. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang Pathfinder, lan klik Unite. Sabanjure, pilih bentuk senyawa.

Kanggo nggawe area getihen, bukak Object, banjur pilih Path Offset. Setel garis getihen 3 mm utawa .25 inci. Lan klik Gabung kanggo ngilangi ujung sing bergerigi. Sampeyan banjur kudu milih lapisan duplikat lan nyelehake ing desain asli.

 

Langkah 3: Gawe warna titik.

Gawe garis potong saka warna titik. Ing pencetakan offset, warna titik nuduhake warna sing diproduksi nganggo tinta sing dicithak kanthi siji, dene warna proses dikembangake kanthi nyithak warna sing beda.

Bali menyang file asli, lan nggawe duplikat liyane. Wektu iki, sampeyan kudu nyiyapake ing lapisan anyar. Sampeyan uga kudu menehi kabar manawa printer ora lapisan sing bisa dicithak, mula jeneng kasebut DIE LINE - ORA CETAK.

Klik pilihan Ora Ana kanggo mbusak isi obyek, banjur pilih warna kanggo outline. Klik kaping pindho ing panel swatch sampeyan kanggo nggawe warna spot.

Pilih warna titik ing kothak jinis warna. Baris khayalan iki ora bakal dicithak, nanging bakal dadi pedoman printer kanggo proses pemotongan mati.

 

langkah 4: Pilih stroke overprint ing Atribut.

Pungkasan, sampeyan kudu mriksa manawa warna kriya sampeyan bakal dicithak ing ngisor garis mati. Cukup menyang panel atribut, lan klik stroke Overprint.

Lan sampeyan duwe! Sampeyan wis nggawe garis mati sing digawe khusus kanggo proyek desain sampeyan.

 

Paling apik konsultasi karo desainer profesional utawa pemotong mati sadurunge nggawe desain sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal oleh saran penting babagan apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa uga.

Tim desain kita luwih seneng nulungi sampeyan tugas iki. Yen sampeyan pengin, kita bisa nyiyapake garis mati tanpa sampeyan kudu ngangkat driji. Sampeyan mung kudu ngirim kriya. Kita bisa nggawe garis mati, lan ngirim bukti kanggo disetujoni sadurunge dicithak.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.