Apa file topeng?

Cara Nggawe File Topeng

Yen proyek sampeyan kalebu stamping foil, UV, embossing, utawa cut-off, sampeyan kudu nyedhiyakake file topeng (rampung) ing sandhi file desain sampeyan.

Nonton Video Cara-Cara Kita

Gawe file pdf ireng lan putih ing endi kabeh wilayah ireng duwe nilai warna

K = 100% (C = 0 M = 0 Y = 0 K = 100)

Wilayah ireng nggambarake ing ngendi sampeyan pengin Rampung mapan lan putih tegese ora bakal rampung.

Yen proyek sampeyan duwe luwih saka siji rampung, sampeyan kudu nyedhiyani file topeng kapisah kanggo saben rampung.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.