Fotografi Dalam Negeri: 5 Tips Nggawe Gambar Majalah-pantes Majalah

Tips Fotografi Dalam Negeri kanggo Nggawe Gambar Majalah-pantes Majalah

Fotografi Dalam Negeri: 5 Tips Nggawe Gambar Majalah-pantes Majalah

Nggolek game fotografi interior sampeyan? Maca terus kanggo nemokake tips sing dibutuhake kanggo nggawe gambar ing situs web sampeyan pancen pop.

Gampang digunakake a situs stock kanggo foto, nanging kenapa sampeyan nglampahi dhuwit yen sampeyan bisa entuk?

Ana akeh cara kanggo entuk dhuwit saka dhuwit Fotografi katrampilan, kayata nggawe produk ing toko online katon ora bisa ditolak utawa adol foto kanggo bathi.

Nggawe digital foto kanggo situs web utawa adol menyang Simpenan situs ora angel. Kompetisi kasebut pancen dhuwur, mula sampeyan kudu siyap nyoba lan sinau luwih lengkap babagan interior Fotografi teknik kanggo menonjol.

Warta sing apik yaiku ana macem-macem cara kanggo njupuk gambar sampeyan mula apik banget.

Napa Katon Profesional Penting

Entuk dhuwit saka sampeyan Fotografi ora ateges sampeyan pengin adol gambar kasebut kanggo bathi. Nggunakake dhewe bisa entuk bathi kanggo bisnis sampeyan dhewe.

Gambar profesional ing blog utawa situs web bisnis sampeyan bakal bantuan kanggo adol produk sampeyan. Pelanggan seneng duwe barang sing apik Idea saka apa sing dituku langit lan gambar sing katon profesional bakal bantuan.

Tips Photography Interior Rahasia kanggo Foto Profesional

Saka teknik pencahayaan nganti nyunting rahasia, ana akeh cara kanggo nambah foto interior sampeyan. Mangkene carane siyap majalah foto manawa wong bakal njaluk tuku saka sampeyan.

1. Tetep Tetep: Gunakake Tripod

Aja nyoba swiwi nganggo foto interior kanthi nyekel kamera. Nanging, nandur modal ing tripod supaya tetep tetep.

Iki uga bakal bantuan sampeyan kanggo nurun wektu nembak sing padha lan maneh supaya sampeyan bisa muter karo setelan ISO lan wektu pajanan. Iki bakal bantuan sampeyan sinau setelan sing paling apik kanggo digunakake ing macem-macem lingkungan.

2. Pateni Lampu

Ya tenan! Pateni lampu gawean ing ruangan sing sampeyan potret lan gunakake kabeh lampu alami.

Yen sampeyan pancen kudu nggunakake lampu gawean, pilih lampu kilat lan reflektor genggem. Gunakake iki kanggo ngarahake cahya menyang tembok ing mburi kamera, sing bakal nyebarke lampu kilat sing angel kanggo nggawe padhang sing katon alami ing foto sampeyan.

Yen sampeyan ndeleng interior sing kepenak, enteni nganti peteng ing njaba lan gunakake lampu utawa lampu senar sing lembut kanggo cahya sing apik.

3. Nyempetake Bidhang Sampeyan

Sampeyan bisa uga digodha lungguh ing salah siji pojok ruangan lan njupuk telung pojok liyane, nanging iki mesthi katon aneh.

Nanging, sempitake visi sampeyan kanthi milih maksimum sudhut kanggo motret. Iki uga mbantu sampeyan nggunakake paling alami lan nggawe lampu alam ambane kanggo gambar.

Coba njupuk foto kamar ing dhuwur tengah kamar uga. Sampeyan bisa investasi lensa miring nanging asring mbutuhake suntingan pasca produksi kanggo mesthekake tembok katon lurus.

4. Gunakake Kecepetan Rana Panjang

Eksposur sing luwih dawa nggawe cahya alami sing paling akeh. Kamera digital duwe pilihan manual supaya sampeyan bisa muter kanthi kacepetan rana kanggo nggedhekake cahya. Iki uga alesan liyane sing nggunakake tripod - tangan sampeyan bakal goyang nalika kecepatan rana dawa!

Sanajan kamar katon peteng banget, coba tambahake wektu cahya kanggo njupuk sinar srengenge luwih akeh. Sampeyan bakal bakal sinau kacepetan rana paling apik kanggo macem-macem lingkungan kanthi nganakake eksperimen.

5. Gunakake Software Editing Profesional

Coba investasi ing mbayar piranti lunak desain iku bakal bantuan sampeyan nggawe nggumunke rampung kanggo foto.

Piranti lunak gratis bakal nggawe trik yen sampeyan pancen kas karo dhuwit, nanging macem-macem fitur panyuntingan ing aplikasi sing mbayar bakal mbedakake antarane amatir lan profesional rampung.

Ora yakin apa sampeyan bisa nangani maju Adobe program pasca produksi? Priksa metu review saka piranti lunak editing foto paling apik kanggo pamula. Ing kana sampeyan bakal nemokake sawetara editor sing gampang banget digunakake nanging dilengkapi fitur lan njamin asil profesional.

Coba nggawe gaya teken uga. Filter preset khusus sing menehi foto dadi kepribadian unik dadi gaya sampeyan nelpon kertu, tegese wong bakal ngerti yen sampeyan fotografer ing mburi gambar kasebut.

Promosikan Foto Sampeyan Kanthi Cetak

Saiki sampeyan ngerti sawetara tips fotografi interior kanggo foto sing paling apik, saiki wayahe mikir kepiye carane adol gambar sampeyan menyang majalah. Bisnis fotografi sampeyan bisa uga duwe strategi pemasaran sing bener!

Cara sing apik kanggo nyelehake pariwara ekstra ing bisnis sampeyan yaiku nggunakake bingkai posters makarya minangka bagean saka klamben ing foto interior sampeyan. Utawa sampeyan bisa ngirim kertu pos kanthi foto sing dicithak menyang calon klien kanggo nuduhake apa sing bisa ditindakake.

Ana akeh cara kanggo promosi bisnis fotografi anyar nggunakake media cetak. Priksa toko online kita kanggo milih print kanggo strategi pemasaran sampeyan saiki!

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro