aplikasi kertu virtual

Alat Kertu Bisnis Virtual Piranti Sosial Bizz: Review Lengkap

, Social Bizz Tools Virtual Business Card App: Review Lengkap
kertu-vitual-bisnis

sumber

Ing jagad digital saiki, umume acara jejaring, rapat konferensi, lan pertemuan sosial santai ditindakake ing setelan virtual. Saka Skype menyang Zoom, teknologi digital ngowahi cara komunikasi lan tumindak bisnis. 

Nalika kertu bisnis konvensional lan nyata isih duwe papan sing istimewa, aplikasi kertu bisnis virtual ganti persepsi. 

Saka pirang-pirang aplikasi kertu bisnis virtual, aplikasi Kertu Bisnis Virtual alat Sosial Bizz nawakake macem-macem fitur fleksibel lan rega kanggo nampung bisnis gedhe lan cilik. 

Pramila sampeyan butuh kertu bisnis virtual kanggo promosi bisnis, lan kepiye aplikasi kertu bisnis alat SocialBizz bisa mbantu sampeyan miwiti.

Napa Gunakake Aplikasi Kertu Bisnis Virtual?

Kertu bisnis virtual minangka versi digital saka kertu bisnis biasa sing bisa digunakake ing smartphone.

 Kertu bisnis virtual ngidini sampeyan nuduhake info bisnis, info pribadi, acara, lan informasi promosi liyane, lan ngubungake menyang situs web responsif seluler.

 Dadi, sampeyan ana ing pameran kerja golek bakat anyar kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bisa njaluk calon calon supaya bisa nyambung menyang kertu bisnis virtual lan nuduhake resume. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu kuwatir kertu bisnis sampeyan bakal ilang utawa mundur menyang sampah. Kaya ngono, nggawe pemasaran dadi luwih efisien!

App Kertu Bisnis Virtual: Fitur

Aplikasi Kartu Bisnis Virtual Tools Sosial Bizz duwe akeh fitur sing janjeni sing dadi aplikasi sing apik banget kanggo nggawe kertu bisnis virtual sing kuat kanggo bisnis sampeyan. Sawetara kalebu:

  • Analytics sing bisa dilacak: Aplikasi Kertu Bisnis Virtual duwe dashboard khusus sing ditampilake analisis rinci kegiatan media sosial, profil, lan tautan utama. Dashboard nampilake informasi penting sing dibutuhake kanggo ngukur sukses upaya pemasaran sampeyan, kayata tautan utama, klik profil, lan klik ing tombol media sosial.
  • Nuduhake Digital sing fleksibel lan Unlimited: Aplikasi iki ngidini sampeyan nuduhake kertu bisnis digital liwat teks lan Email. Sampeyan bisa nuduhake kertu bisnis menyang kabeh kontak utawa dhaptar Email utawa calon klien kanthi sawetara klik. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe jaringan cepet lan nggawe bisnis sampeyan cepet. Kajaba iku, sampeyan bisa nuduhake kertu karo wong sing sampeyan karepake tanpa watesan.  
  • integrasi: Sampeyan bisa nggabungake aplikasi karo piranti Android lan Apple. Aplikasi kasebut nduweni macem-macem template kanggo pangguna iOS lan Android kanggo eksperimen lan eksplorasi. 
  • Tautan sing Bisa Diklik: Kertu bisnis virtual sing digawe liwat aplikasi duwe link sing bisa diklik, saengga pelanggan bisa ngakses media sosial lan situs web langsung liwat kertu bisnis virtual. Sampeyan uga bisa nambah link janjian kanggo acara pemasaran lan liya-liyane…

Antarmuka / Pengalaman Anggota

Estetika antarmuka apik banget. Ruang putih, desain, huruf, lan kabeh nggawe pandhu arah gampang banget kanggo pangguna. 

Sampeyan mung butuh sawetara detik kanggo nggawe lan ngatur kertu anyar. Sampeyan mung kudu nambah info kontak, tautan situs web, lan informasi liyane sing relevan lan sampeyan luwih becik mbukak. Yen sampeyan pengin masang gambar, luwih dhisik kudu disimpen ing telpon. 

Setelan app trep kanggo diatur. Ana menu ing sisih kiwa ndhuwur kaca ngarep sing bisa digunakake kanggo ngakses kaca setelan.

 Value for Money

Aplikasi kasebut dikenani biaya sampeyan sak umur 37 $. Sampeyan uga bisa nyoba app suwene 14 dina kanthi gratis - ora nganggo strings. Ing periode kasebut, sampeyan bakal dilindhungi jaminan dhuwit bali 100%.

Rating sakabèhé

Aku bakal menehi Aplikasi Kartu Bisnis Virtual Piranti Bizz Sosial 5 bintang! Nduweni kabeh fitur sing sampeyan butuhake ing aplikasi kertu bisnis virtual lan jempol karo opsi larang liyane ing Play Store, menehi sampeyan dhuwit kanthi larang.

 

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.