Pati Anderson Co: Sedulur Paling Dheweke Nggawe Desain T-Shirt

Wis kurang saka seminggu nalika Jill Hurst, bocah enom saka Lawrenceburg wis tilar donya. Jill tilar donya amarga nabrak mobil, lan udakara dina mengko, dhukungan jiwa dicopot, lan organ awake disumbang.

Dina iki, tanah kelairan dheweke ngujo amarga polah kasebut kanthi warna pink. Jill Hurst duwe kanca sing jenenge Ryan Weber. Dheweke dadi kanca sing paling apik wiwit kelas pitu. Dheweke krungu kedadeyan karo Jill, lan dheweke lara ati.

Miturut Ryan Weber, Jill grapyak, apikan, lan ndhukung banget. Ryan mutusake kanggo ngelingi lan ngujo Jill kanthi nggawe desain kaos. Dheweke ngunjungi Splatter Inc kanggo nyithak kaos akeh kanggo kanca-kanca. Pemilik kasebut ngubungi Ryan lan takon yen dheweke bisa nyithak luwih akeh. Ryan mutusake nglakoni.

Saben kaos warna pink amarga iki warna sing disenengi kancane. Dheweke nggabungake dinosaurus loro ing kaos kasebut. Uga, dheweke kalebu potongan puzzle ing pojok amarga dheweke duwe autisme. Miturut Ryan, Jill seneng banget nalika nggambar gambar dinosaurus. Splatter Incorporated wis nyithak kaos lan ngarepake ewonan potongan.

Asile saka kaos kaos bakal diwenehake kanggo kulawarga sing wis seda, lan bisnis liyane uga nindakake. Nats nggawe kaos dhewe kanthi hashtag JillSharedLife minangka fasad. Uga kalebu pita sing makili sumbangan organ uga dhisikan JH.

Wong nganggo kaos kanggo bal-balan akhir minggu kepungkur kanthi jambon.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.