Apa Nggawe lambang logo? 5 Karakter Penting

Apa Nggawe lambang logo? 5 Karakter Penting

5 Karakteristik Utama Logo Lambang

Kita kabeh ngerti logo kanggo Nike, Coca Cola, lan Pepsi kaya tas tangan. Nanging apa sing nggawe logo apik? Klik ing kene kanggo ngerteni.

Apa sampeyan ngerti meh 30 yuta usaha cilik ing AS? Yen sampeyan duwe bisnis cilik, iki tegese siji: akeh kompetisi.

Kepiye carane sampeyan bisa mandheg ing akeh wong? Salah siji cara sing apik yaiku nggawe logo ikonik. Nanging iki luwih gampang tinimbang rampung.

Ing ngisor iki ana 5 ciri logo ikon sing bisa sampeyan tindakake nalika nggawe.

1. Simplicity

Pertama lan paling penting, logo sampeyan tetep gampang! Kanthi mangkono, sampeyan bisa nggunakake macem-macem platform.

Coba pikiren. Logo sing paling misuwur kayata McDonalds lan Apple iku sederhana lan ora rumit. Lan dheweke sukses banget!

Yen logo iku gampang, luwih gampang dielingi. Contone, yen sampeyan njaluk wong nggambar logo Nike saiki, umume wong bisa! Iku tandhane logo ikonik.

2. keunikan

Sabanjure, logo sampeyan kudu unik. Mung amarga prasaja ora ateges kudu gabung karo wong akeh. Nanging, kudu beda lan ora bisa dielingi.

Ana macem-macem cara kanggo unik, kalebu:

  • Panganggone tipografi
  • Konsep kandel utawa menarik
  • Panggunaan unik saka ruang negatif

Lan akeh liyane. Iki mung sawetara ide.

Nanging, nalika nggawe logo, kalebu mung siji fitur unik. Yen ana liyane, bakal rumit lan angel dielingi.

3. Relevansi

Katelu, logo sampeyan kudu relevan karo industri lan target pamirsa. Sampeyan ora pengin wong bingung nalika ndeleng logo sampeyan.

Nanging, sampeyan pengin pesen kasebut masuk akal lan selaras karo tujuan perusahaan.

Sampeyan mung duwe pitung detik kanggo nggawe kesan pertama karo target pasar. Dadi, priksa manawa logo sampeyan relevan karo dheweke.

4. Umur Panjang: Karakteristik Liyane saka Logo Ikon

Ciri khas logo ikonik liyane yaiku umur dawa. Logo sing kita kenal lan tresnani wis suwe.

Pancen gampang trendi nganggo logo, nanging sing paling apik wis suwe. Pikirake New York Yankees, Coca-Cola, utawa Pepsi.

Sanajan wis nganyari pirang-pirang taun, isih padha karo bentuk asline. Iki nggawe dheweke bisa dingerteni kanthi cepet.

5. Scalabilitas

Ing jagad saiki, logo sampeyan bakal digunakake ing macem-macem panggonan. Bakal ditampilake ing wilayah digital, kaya situs web sampeyan uga ing papan tradisional kayata kaos utawa topi.

Iki uga bisa diunekake kanggo ngisi barang-barang kaya papan reklame, lan uga bakal digunakake ing papan sing paling cilik kayata pena utawa ing kertu bisnis.

Ing kabeh kasus kasebut, logo sampeyan kudu tampil apik. Logo sing paling apik bisa digunakake kanthi apik.

Panutup Pikiran

Lima ciri kasebut bakal mbantu sampeyan ngrancang logo ikon. Saiki wayahe miwiti dhewe!

Hubungi tim kita kanggo desain logo profesional. Kita lagi ngrewangi!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.