gambar-gambar

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital

Kertu Visiting Digital, utawa vCards, ngidini sampeyan enggal nuduhake sapa sampeyan, karo sapa wae, ing endi wae sampeyan lunga. Dheweke bisa bantuan sampeyan tuwuh jaringan kontak kanthi cepet lan efisien nalika mbantu sampeyan metu saka kompetisi.

Blinq minangka aplikasi Card Visiting Digital paling dhuwur ing saindhenging Toko Aplikasi global. Bisnis ing saindenging jagad nggunakake piranti lunak saben dina kanggo nggawe saben interaksi karo pelanggan luwih terkenal.

Kertu digital iki ora mung nyekel logo lan judhul sampeyan, nanging sampeyan bisa nggunakake digital kertu bisnis kanggo nuduhake persis sapa sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni kanthi nuduhake akreditasi, tautan menyang akun sosial, testimoni, kasedhiyan tanggalan lan liya-liyane.

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital, Print Peppermint

Kertu Blinq bisa dituduhake kanthi macem-macem cara kanggo nglengkapi cara kerja. Sampeyan mung bisa nggawa kode QR unik supaya sampeyan bisa kontak pindai kertu sampeyan, delengen cekak iki video kanggo ndeleng gampang banget enggo bareng:

Cara Nuduhake Kertu Bisnis Digital Blinq

Utawa sampeyan bisa nggabungake cara iki karo wong liya, kalebu:

  • Teks lan ngirim email link menyang kertu Blinq
  • Semat kertu sampeyan ing presentasi utawa latar mburi virtual (sampeyan uga bisa nyekel smartphone nganti kamera laptop lan pamirsa bisa mindhai kertu sampeyan kanthi langsung!)
  • Nambahake ing widget smartphone kanggo sampeyan ngarep layar (a nyata lifesaver)
  • Nggunakake apik tenan Integrasi Apple Watch masangake jam tangan karo kertu Blinq kanggo koneksi anyar.

saka real estate, kanggo hukum firma, pedagang tunggal kanggo organisasi umum Blinq minangka pilihan sing luwih disenengi kanggo individu lan tim kanggo nuduhake identitas profesionale. Piranti lunak kasebut uga ngidini pangguna nglacak sapa sing nampa kertu lan ing endi lan kapan dheweke ketemu sing anyar kontak.

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital, Print Peppermint

Fitur sing apik iki mbantu nuwuhake sesambetan anyar lan njamin ora lali karo detail babagan salah sawijining pandhuan.

Yen sampeyan ngatur tim, Blinq minangka alat sing ora bisa ditrapake kanggo ngontrol merek lan nggawe pengalaman sing konsisten kanggo pelanggan. Sampeyan bisa nggawe kertu kanggo tim sawetara detik kanthi nggunakake dashboard lan kunci kunci kanggo matesi sapa sing bisa nuduhake rincian kasebut.

Ora rame, ora ana gesekan. Watch ing video ing ngisor iki kanggo ndeleng dashboard bisnis Blinq lagi tumindak:

Tutorial Bisnis Blinq: Cara Nggawe Kertu Bisnis Digital Kanggo Tim Sampeyan

Sampeyan uga bisa nggabungake kontak anyar sing digawe tim karo sistem CRM sing ana, dadi ora ana timah tanpa tindakake sing penting.

Yen ora cukup, sampeyan bisa masangake kertu ngunjungi digital nganggo kertu NFC fisik. Kertu apik iki bisa disentuh a kontakSmartphone kanggo enggo bareng kertu Blinq kanthi cepet. Iki minangka game changer nalika jaringan adhep-adhepan!

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital, Print Peppermint

Dadi, nunggu apa maneh? Gawe kertu ngunjungi digital kaping pisanan kanggo saiki free lan wiwiti jaringan lan bisnis sampeyan saiki.

Gabung peppermint newsletter ...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro