gambar-gambar

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk

TauDina iki, jumlah aplikasi lan situs web saya akeh. Salajengipun, amarga kesederhanaan panggunaan, luwih akeh wong sing kerep nggunakake. Desain antarmuka ora mung mengaruhi level penake, nanging teks ing njero. Ing kahanan kasebut, nulis UX saya akeh lan dadi elemen penting pangembangan industri.

Panulis UX wis digunakake dening perusahaan teknologi gedhe kayata Facebook, Google, Microsoft, lan Amazon. Apa sejatine teks UX, lan kepiye carane ditulis supaya bisa maca?

Apa sejatine Sing Ditulis UX?

Panulis wis suwe digunakake ing macem-macem profesi. Dheweke nggawe konten kanggo peralatan lan instrumen, pandhuan lan pandhuan tinulis, lan nyedhiyakake teks sing ditulis kanthi apik kanggo adol lan promosi produk.

Akibate, perusahaan kepeksa mbukak situs web review nulis khusus kaya Hakim Nulis kanggo golek spesialis kanggo tujuan kasebut. Ing taun-taun pungkasan, gaya iki diganti karo nulis UX, sing nggabungake unsur sawetara profesi. Dadi, sapa sing dadi panulis UX?

Panulis UX yaiku wong sing nggawe teks sing dideleng pangguna nalika browsing situs web / aplikasi / program. Iki kalebu:

  • Trabasan cilik;
  • Tombol lan lambang kanggo ajakan-kanggo-tumindak;
  • Slogan;
  • Peringatan babagan kesalahan;
  • Nyurung;
  • Petunjuk;
  • Pitunjuk lsp.

Aturan Panulisan UX sing Efektif

Tujuane UX-teks yaiku ngarahake, ngelingake, utawa ngajak pangguna nalika lelungan menyang target. Teks UX minangka komponen penting kanggo desain lan pengalaman pangguna. Asile, kudu:

  • Clear - gampang dingerteni lan diwaca;
  • Cendhak - tanpa tembung tanpa guna lan wates wilayah sampeyan;
  • Migunakake - Informasi lan migunani kanggo njawab pitakon pangguna;
  • Proporsional - nggunakake terminologi lan gaya sing konsisten ing saindhenging antarmuka.

Tugas penulis UX tetep dadi gampang kanggo pelanggan melu produk kasebut. Teks UX bantuan klien entuk paling migunani ing antarmuka sampeyan lan ndhukung produk.

Wiwit wiwitan, panulis UX melu proses desain. Dheweke kolaborasi karo desainer UX kanggo ngenali kekarepan lan tantangan target pamirsa.

Dheweke kudu mikir kaya desainer lan ngerti dinamika lan struktur antarmuka panganggo kanggo ngasilake mikrokopi sing migunani lan kohesif sing bakal narik kawigaten para klien. Kanggo nggayuh, dheweke kudu netepi aturan ing ngisor iki:

Kalebu Teks Otentik Awal ing Proses Penciptaan

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk, Print Peppermint

Nalika nggarap antarmuka, para desainer kerep nggunakake teks ing endi-endi. Lan meh ora nate diterbitake kaya ing a konteks.

Frasa asli bisa uga ora cocog, lan desaine kudu diatur utawa dibangun maneh. Kanggo ngirit gaweyan, penting banget kanggo nulis penulis UX ing proses pangembangan wiwit wiwitan.

Organisasi Teks

Struktur teks mbantu pangguna mindai lan njupuk artine. Iki ditrapake kanggo judhul, judhul, lan teks awak, sing kudu beda-beda ukuran lan ditambah karo gambar layar yen ana.

Sederhana

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk, Print Peppermint

Amarga tanggung jawab utama panulis UX yaiku menehi saran marang pelanggan, mula saranane kudu terus terang yen bisa ditindakake. Tindakake pandhuan ing ngisor iki nalika ngrancang teks sing ramah UX:

  • Gawe hierarki teks kanggo ngidini ngluncurake kaca kanthi cepet;
  • Aja ana tembung teknis utawa jargon profesional;
  • Ora kudu ana istilah super-dawa utawa kompleks;
  • Aja nggunakake swara pasif.

Kawigaten Pamaca Sing Nggunakake Nomer Lan Markah

Yen angka katon ing teks, angka kasebut kudu ditulis minangka dudu tembung. Ngreksa papan nalika narik perhatian.

Amarga angka dianggep minangka informasi penting ing otak, mula sing maca prioritas ing teks kasebut. Sampeyan bisa nyorot lan pindhah menyang lapangan liyane, nanging aja kakehan.

Titik pangertosan tekstual sing penting bisa dicithak lan ditandhani kanthi menehi tandha, dene informasi penting bisa ditekanake ing warna:

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk, Print Peppermint

Ngomong Saiki

Kanggo njamin manawa konsumen nampa informasi kasebut, panulis kopi nggunakake tanggal akurat ing pariwara lan bahan instruksional. Amarga pangguna interaksi karo produk ing saiki, basa UX kudu ngemot istilah sing ana gandhengane karo saiki. Contone, "dina iki," "sesuk," lan "wingi." Tanggal sing dituduhake bakal nyebabake kebingungan pelanggan.

Gawe Teks Sampeyan Minangka Refleksi Nada lan Swara Merek Sampeyan

Kabeh konten sing sampeyan tulis kudu cocog karo nada lan swara merek sing sampeyan gawe. Apa identitas merek sampeyan?

Kepiye swarane nalika ngomong karo para pelanggan? Apa nyedhiyakake layanan utawa produk?

Nada swara merek sampeyan yaiku cara komunikasi karo target pamirsa. Asile, sampeyan kudu nggunakake kosa kata lan pola linguistik sing padha sajrone konten sampeyan.

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk, Print Peppermint

Lacak Dhaptar

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk, Print Peppermint

Gunakake siji gaya kanggo klompok header lan frase liyane. Ana telung pilihan sing bisa ditindakake cilik:

  • Caps Lock kudu digunakake kanggo kabeh teks;
  • Miwiti saben tembung anyar kanthi huruf gedhe;
  • Gunakake huruf cilik kanggo kabeh teks kajaba aksara pisanan saka ukara, jeneng wong, kutha, merek, lsp.

Sing penting, pilih salah siji lan tetep ing kabeh kaca situs lan kabeh windows aplikasi.

Gawe Teks sing Apik Panganggo

Konten ing situs web utawa aplikasi mbantu calon pelanggan ngerti apa merek lan apa sing ditawakake. Mula, penting banget kanggo panulis UX kudu mikir ora mung carane nulis, nanging uga apa sing bakal ditulis lan kanggo sapa:

  • Blog;
  • FAQ;
  • Sawijining saran;
  • Jeneng tombol.

Teks kudu ngarahake produk lan ndhesek konsumen supaya sinau mupangat sing bisa dipikolehi.

Dadi Fleksibel Grammar

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk, Print Peppermint

Karya sing ditulis kanthi apik mesthine bakal duwe grammar sing apik. Nanging, nalika nulis UX lan ngasilake teks kanggo tombol cilik kanthi jumlah karakter winates, luwih becik fleksibel grammar, yaiku ngilangi formulasi sing angel lan nyuda jumlah komponen sing ora penting.

Aja nggunakake Slang

Slang nuduhake frasa teknis tartamtu sing bisa nggawe bingung para pamaca Apa sampeyan yakin manawa pangguna ngerti apa sing sampeyan maksudake nalika ngucapake video "buffering?" Yen mangkono, iku pilihan sing apik kanggo teks?

Yen ora, sampeyan kudu golek istilah sing luwih dhasar. Tuladha liyane yaiku tembung "ngaktifake." Aja digunakake kanggo ngganti "nguripake" amarga ora akeh wong sing bisa ngira apa tegese sekaligus.

kesimpulan

Sampeyan saiki duwe pemahaman sing kuat babagan dhasar nggawe dhuwur-kualitas Konten UX. Dheweke mung kudu digunakake ing kahanan tartamtu, kaya sing diputusake kanthi riset lan analisis kanggo konsumen tartamtu. Akeh faktor sing mengaruhi gaya desain sampeyan, wiwit desain nganti strategi merek sakabèhé, sing mengaruhi gaya komunikasi pelanggan.

Gambar saka:

https://blog.tubikstudio.com/user-experience-tips-ux-writing/ (gambar 1, 2, 4, 6, 7)

https://usabilitygeek.com/how-ux-writing-can-help-create-good-design/ (gambar 3, 5)

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro