Bab 6: Ngatur Desain

Bab 6: Ngatur Desain

Bab 6:

Ngatur Desain

Proses desain nyata kalebu nggarap desainer kanggo nggabungake saben unsur, kayata logo, kanggo nggawe produk finansial sing padhet. Asring, butuh mripat tambahan utawa perspektif sing beda kanggo ndeleng prekara sing bisa uga ora katon nyata nalika sampeyan lagi ngliwati proses kasebut.

Desainer kita, sajrone pengalaman suwene taun, ngerteni langkah-langkah ing ngisor iki migunani. Kita nuduhake sawetara tips sing wis dingerteni babagan dokumen lan dhaptar priksa sing nggawe proses lancar nalika nggarap desainer.

Sistem sing makarya

Variasi ing tema

Sawise sampeyan duwe logo sing bener-bener nemtokake apa sing dikarepake kanggo merek sampeyan, sampeyan sabanjure kudu ndeleng babagan macem-macem bahan lan macem-macem ukuran lan lingkungan. Apa sing bakal ditemokake yaiku penampilan yen dicithak ing sandhangan utawa kemasan yaiku apa sing sampeyan tingali ing layar komputer.

Langkah pisanan kanggo nyalonake macem-macem variasi warna, yaiku nggawe dhaptar ing endi rencana kanggo menehi logo sampeyan. Sing kalebu accounting kanggo bahan sing bakal dicithak. Kaca web umpamane, duwe sistem warna sing beda tinimbang sandhangan.

Yen sampeyan duwe desain apik lan salinan logo sing kuat, sampeyan bakal katon apik ing endi wae sampeyan arep nggunakake, yen sampeyan nggawe macem-macem versi sing njaga konsistensi.

Gabung macem-macem gaya

Kanggo ngindhari trap kasebut dadi pola logo, mula bisa uga duwe fitur sing padha karo pesaing sampeyan, nimbang gaya campuran. Pikirake babagan pamirsa lan tujuan sampeyan. Sampeyan pengin merek sampeyan ora adoh saka kompetisi, sing ateges nggawe gabungan panguwasa lan kepenak sing unik.

Temokake persona sampeyan

Nalika sampeyan miwiti desain logo, fokus karo siji klien tartamtu. Gawe gabungan kabeh karakteristik sing bakal ana calon pelanggan lan gabungke informasi kasebut kanggo nggawe siji persona. Luwih gampang nggambarake wong sing bisa komunikasi tinimbang ewonan.

Nalika sampeyan fokus karo siji wong sing seneng lan pilihan, sampeyan bisa miwiti mbayangake babagan pendapat babagan warna utawa tembung. Ndeleng desain saka perspektif wong uga nggawe sampeyan adoh saka selera dhewe, nalika ora duwe pendapat penting.

Tetep mbukak tanggepan lan révisi

Lumrah yen sampeyan nempel ing logo sampeyan. Sampeyan wis nandur modhal wektu akeh kanggo kabeh proses desain. Cara paling apik supaya tetep seger lan tetep cocog yaiku menehi macem-macem pendapat. Nalika ditampilake menyang macem-macem wong saka perusahaan sampeyan, sampeyan ngidini perspektif unik sing bisa uga ora dianggep kaya ngono.

Kaya basi kaya roti wingi

Nalika nyoba nggawe merek sampeyan cocog karo wong liya ing industri sampeyan, sampeyan nggawe tampilan sing disusupi sing wis katon. Supaya ora ana trap-trapan sing ana ing klise, kerjane karo desainer sing cerdas sing ndeleng kenapa klise sukses banget tinimbang mung nyalin.

Sawise ngerteni unsur apa sing nggawe logo sing menang, sampeyan banjur bisa maju kanggo ngrancang gaya unik sampeyan dhewe. Aja kejiret saka orane umum lan jebule saka wong akeh.

Pilihan desain

Desainer Freelance

Print Peppermint mbantu nyambungake perancang sing pas karo klien. Desainer profesional nyedhiyakake pelatihan lan keahliane kanggo menehi wawasan sing sampeyan durung dianggep.

Desainer kita nggawe sawetara logo paling apik sing bakal ditemokake ing industri. Iku gampang kanggo miwiti proses. Sampeyan mung kudu miwiti yaiku ngrampungake sawetara informasi sing ngandhani babagan bisnis lan pertimbangan gaya. Saka kana, desainer beda bakal nggawe conto logo kanthi bisnis unik sing sampeyan pikirake.

Sampeyan menehi umpan balik babagan logo sing dadi favorit lan pandhuan babagan cara sing cocog karo sampeyan. Kita bakal nggawe revisi. Iki gampang banget.

Yen, ing sisih liya, sampeyan wis ngerti apa sing sampeyan pengin lan siyap nggarap desainer lepas, sampeyan duwe pilihan kanggo browsing liwat portofolio desain kanggo nemokake sing cocog. Yen sampeyan menehi ngerti desainer sing pengin digunakake, kita bakal ngubungi dheweke kanggo ngrembug babagan tarif lan nyiyapake supaya bisa kerja bareng karo sampeyan.

Pilihan DIY utawa logo sing nggawe pilihan

Yen sampeyan pengin utawa kudu nyuda biaya awal, sampeyan mesthi duwe pilihan nggunakake produsen logo sing wis ditemokake online utawa nggawe logo liwat piranti lunak desain sing wis ana. Sampeyan bisa nggayuh sampeyan, nanging siyap-siyap nandhang kualitas sing bakal ditampa saka profesional.

A agensi desain

Agensi desain dipanggonke ing sisih mburi saka produsen DIYer utawa logo. Menyang rute iki nawakake akeh mupangat, nanging iku pilihan sing larang. Sampeyan bakal bisa nggarap tim kreatif tinimbang siji desainer. Pilihan sing apik banget nalika sampeyan golek paket merek kabeh.

price

Kita wis menehi referensi cepet babagan sing bisa dibayar nalika nyoba mutusake pilihan.

  • Desainer Freelance: $ 250 - 2,500, gumantung saka kerumitan desain lan level keterampilan saka desainer
  • DIY: produsen logo: $ 10 - 50; piranti lunak desain: nganti $ 300
  • Agensi desain: $ 2,500 lan ndhuwur

Ringkesan desain

Sampeyan butuh ringkes desain yen sampeyan arep golek desainer lepas utawa agensi. Minangka ringkesan kabeh informasi sing cocog sing pengin sampeyan waca babagan desain logo sampeyan. Ing kene sampeyan kudu ringkes lan spesifik babagan preferensi sampeyan, amarga minangka pandhuan sing bakal digunakake desainer kanggo nggawe visi.

Handing liwat file kasebut

File vektor nyedhiyakake kemampuan kanggo menehi ukuran desain sampeyan kanthi ukuran sing bisa dibutuhake tanpa kelangan kualitas. Perancang profesional kudu disiapake kanggo nyedhiyakake format vektor. Cukup kanggo nutupi dhasar, mesthekake yen sampeyan njaluk format kaya ngono mula. File Vektor nyedhiyakake keamanan sampeyan kanggo nyetel logo sampeyan kanggo medium apa wae sing bakal sampeyan gunakake.

Priksa dhaptar

Yen wis maca kabeh buku, sampeyan kudu mriksa manawa sampeyan siyap ngrancang logo. Luangake wektu kanggo mriksa dhaptar priksa manawa sampeyan dijamin.

Sadurunge desain

  • Kenali telung tujuan logo utama sampeyan
  • Klarifikasi persona merek sampeyan
  • Tandhani sawetara kesamaan antarane sampeyan lan logo pesaing
  • Isih apa sing sampeyan sinau saka sesi brainstorming
  • Pilih gaya logo umum sing paling apik kanggo mbedakake merek sampeyan
  • Pilih warna sing paling apik kanggo merek sampeyan
  • Pilih bentuk sing makili merek sampeyan
  • Pilih font sampeyan
  • Temtokake salah siji saka pitung jinis logo sing paling cocog karo target merek sampeyan
  • Nemtokake antara nyewa desainer utawa agensi, utawa nggawe logo kasebut dhewe
  • Goleki ringkes desain banjur sunting supaya perlu kanggo kajelasan

Rampung desain kasebut

  • Temtokake manawa match lan logo pribadine cocog
  • Kenali kesan pisanan saka logo kasebut kanthi cepet
  • Temtokake manawa logo sampeyan unik saka pesaing sampeyan
  • Deleng logo saka jarak lan resolusi sing beda-beda kanggo kemungkinan
  • Temtokake manawa logo sampeyan duwe kode warna kanggo nggawe maneh ing macem-macem medium
  • Mesthekake yen logo diwenehake ing format vektor

Wayahe nggawe logo sing sampurna

Sing wis dicoba gawe ing e-book iki minangka pandhuan sing nuntun sampeyan liwat proses desain. Sukses asil pungkasan logo sampeyan gumantung karo sampeyan komunikasi target lan ekspektasi merek.

Sing luwih ngerti babagan apa sing ndadekake logo sing apik, luwih akeh bathi kanggo pesaing sampeyan.

kontak Print Peppermint kanggo miwiti karo salah sawijining desainer sing luar biasa. Kita siyap ngrungokake apa sing bakal dikandhani babagan logo sampeyan.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.