Sing Print Peppermint lan ngapa milih kita?

Desain lan tim cetak sing ramah, multi-talenta kanthi pengalaman kanggo bantuan sampeyan entuk proyek cetakan paling dhuwur sing ambisius lan kreatif.

  • Didegake ing 2010
  • Dipercaya dening 10,000+ Agen & Desainer
  • Klien: Google, Wakil, Geico, NBA, Wendys
  • 5M + Nyithak lan mlaku ...
Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Austin Terrill

CEO & Direktur Kreatif

Crita kita

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Mbalik maneh dina

Print Peppermint lair saka kolektif kreatif sing diarani "Dupa & Peppermints "dumunung ing Dallas, Texas.

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Entuk Fokus Laser

Bali nalika, kita nindakake kabeh: web, print, acara, nanging pungkasane, kita sadhar Print pancen ana ing sajroning ati.

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Tim Pertumbuhan

Tim profesional kreatif sing apik banget kalebu saka Texas nganti Uni Eropa, lan Asia.

Tekanan Tetap Kami

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Produsen: Heidelberg

model: Speedmaster XL 75 Kab

Werna: 4

Wilayah print maksimum: 27 "x 20"

Max Speed: 15000 lembar / saben jam

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Produsen: Komori

model: Lithrone G40 Kab

Werna: 4

Wilayah print maksimum: 40 "x 30"

Max Speed: 15000 lembar / saben jam

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Produsen: Heidelberg

model: Windmill

Werna: 1

Wilayah print maksimum: 10 "x 15"

Max Speed: n / a

Kita kepengin banget babagan print, desain, lan lingkungane

Tim Inti

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Austin Terrill

Pendhiri / Direktur Kreatif

Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Taro Wagoner

Desainer Mimpin

Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Sunny Saran

Kepala Logistik

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Bebarengan Kita wis Ditanggulangi 160,000 Tiket Dhukungan pelanggan!

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Bukit Mallory

Tukang gambar

Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Aatosh Sharma

Desain PrePress

Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Kucing Pelangi

Manajer Roh Tim

Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Keahlian & Keahlian Kita

Nalika sampeyan nelpon, ngobrol, utawa email karo salah sawijining anggota tim sampeyan, sampeyan entuk mupangat kanggo konsultasi karo tim sing duwe pengalaman desain cetakan pirang-pirang taun.

Yen sampeyan nemokake cacat ing desain sampeyan, kita ora wedi arep menehi pitutur marang kowe (iku kalebu apa sampeyan mbayar). Nanging, aja kuwatir, kita bakal nanggapi kanthi macem-macem solusi praktis kanggo njamin produksi cetakan sampurna.

desain
%
print
%
customer Service
%

Dipercaya dening luwih saka 10,000 organisasi kreatif, kalebu:

Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint
Babagan Perusahaan, Print Peppermint

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro