Sing Print Peppermint lan ngapa milih kita?

Desain lan cetak desain sing ramah, macem-macem bakat kanthi pengalaman kanggo mbantu sampeyan entuk proyek cetak paling ambisi lan kreatif.

  • Didegake ing 2010
  • 2 Lokasi: Dallas, Texas (Amerika Utara) + Berlin, Jerman (EU)
  • Dipercaya dening 10,000+ Agen & Desainer
  • Klien: Google, Wakil, Geico, NBA, Wendys
  • 5M + Nyithak lan mlaku ...
, Babagan Perusahaan

Austin Terrill

CEO & Direktur Kreatif

Crita kita

, Babagan Perusahaan

Mbalik maneh dina

Print Peppermint lair saka kolektif kreatif sing diarani "Dupa & Peppermints "dumunung ing Dallas, Texas.

, Babagan Perusahaan

Entuk Fokus Laser

Nalika biyen, kita nindakake kabeh: web, print, acara, nanging pungkasane, kita sadhar Print pancen ana ing sajroning ati.

, Babagan Perusahaan

Tim Pertumbuhan

Tim profesional kreatif sing apik banget kalebu saka Texas nganti Uni Eropa, lan Asia.

Tekanan Tetap Kami

, Babagan Perusahaan

Produsen: Heidelberg

model: Speedmaster XL 75 Kab

Werna: 4

Wilayah print maksimum: 27 "x 20"

Max Speed: 15000 lembar / saben jam

, Babagan Perusahaan

Produsen: Komori

model: Lithrone G40 Kab

Werna: 4

Wilayah print maksimum: 40 "x 30"

Max Speed: 15000 lembar / saben jam

, Babagan Perusahaan

Produsen: Heidelberg

model: Windmill

Werna: 1

Wilayah print maksimum: 10 "x 15"

Max Speed: n / a

Kita kepengin banget babagan print, desain, lan lingkungane

Tim Inti

, Babagan Perusahaan

Austin Terrill

Pendhiri / Direktur Kreatif

, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan

Taro Wagoner

Desainer Mimpin

, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan

Sunny Saran

Kepala Logistik

, Babagan Perusahaan

Bebarengan Kita wis Ditanggulangi 170,000 Tiket Dhukungan pelanggan!

, Babagan Perusahaan

Bukit Mallory

Tukang gambar

, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan

Aatosh Sharma

Desain PrePress

, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan

Kucing Pelangi

Manajer Roh Tim

, Babagan Perusahaan

Keahlian & Keahlian Kita

Yen sampeyan nelpon, ngobrol, utawa email karo salah sawijining anggota tim sampeyan, sampeyan nampa keuntungan kanggo konsultasi karo tim sing duwe pirang-pirang taun desain keahlian desain cetak pirang-pirang taun.

Yen sampeyan nemokake cacat ing desain sampeyan, kita ora wedi arep menehi pitutur marang kowe (iku kalebu apa sampeyan mbayar). Nanging, aja kuwatir, kita bakal nanggapi kanthi macem-macem solusi praktis kanggo njamin produksi cetakan sampurna.

desain
%
print
%
customer Service
%

Dipercaya dening luwih saka 10,000 organisasi kreatif, kalebu:

, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan
, Babagan Perusahaan

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.