Marketing Materials

Nggawe kohesi kanggo merek sampeyan ing kabeh jinis produk cetak kaya brosur, stiker, amplop, spanduk, lan liya-liyane.

Artikel Menarik Gegandhengan karo Materi Pemasaran

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Milih Jenis Kertas Paling Apik kanggo Nyithak

Yen tugas sampeyan nyithak kanthi cara apa wae, sampeyan kudu ngerti jinis kertas sing pas. Sanajan sampeyan duwe desain sing apik, nanging sampeyan ora ngerti apa sebilangane proyek cetak sing apik, ana kemungkinan gedhe yen kerja keras sampeyan bisa ilang. Kayane angel banget, nanging… Waca liyane

materi pemasaran sing dicithak

7 Alasan Napa Sampeyan Perlu Bahan Marketing Printed kanggo merek

Ing artikel Forbes babagan tren pemasaran paling dhuwur ing taun 2019, kreativitas diidentifikasi minangka tren utama. Ing wektu manawa pamasaran web lan digital minangka cara maju, perusahaan kreatif duwe cetakan sing luar biasa. Ngadhepi gangguan latar mburi minangka asil impen kanggo strategi pemasaran sampeyan. Sampeyan… Waca liyane

brand-lost-in-translation-header2

15 Merek Ilang ing Terjemahan - Merek Epic Gagal

Ngerti Pasar 15 Merek sing Ilang ing Tarjamahan: Nalika ngembangake merek menyang negara anyar, sampeyan bakal gampang ngremehake pentinge ngerti budaya pasar sing sampeyan gunakake, lan salah sawijining faktor budaya sing paling penting yaiku ngerti basane. Nindakake PR Sampeyan bisa uga muni… Waca liyane

Materi Pemasaran Pitakonan sing Sering Ditakoni

Kepiye carane nggawe flyer bisnis?

Photoshop ora kanggo kabeh wong. Sanajan minangka alat sing kuat banget kanggo ngrancang, ora saben wong duwe wektu kanggo sinau cara kerjane. Aja kuwatir. Sampeyan bisa nemokake alat online kayata Canva kanggo ngganti program desain sing luwih intensif kaya Photoshop. Pamula lan profesional padha bisa entuk manfaat saka alat kasebut. Bisa mbantu nggawe materi marketing sing nggumunke tanpa biaya, lan sampeyan bisa ngirit wektu akeh. Dina iki, aku arep mulang sampeyan carane nggawe flyer nggunakake Canva. Bakal cepet, nyenengake, lan ora repot. Langkah 1: Temokake Cithakan Canva duwe ewonan siap-digawe ... Waca liyane

Kepiye ngrancang kartu pos langsung.

Cara Ngrancang Kartu Pos Langsung: Pandhuan Utama Wiwit dasawarsa kepungkur utawa luwih marketing kertu pos wis ambruk. Bisnis saiki nandur modal akeh dana pariwara ing marketing email, marketing messenger, lan skema modern liyane. Sanajan owah-owahan ing strategi pemasaran, surat fisik, sing ditampa dening konsumen lan bisa dirasakake ing tangane, ora ilang nilai pribadine. Kaya sawetara wong sing bakal seneng sentuhan kertas lan aroma buku sing nyata tinimbang ora sensitif digital saka E-buku, kertu pos bakal tansah nuwuhake rasa karukunan sing unik lan luwih jelas. Bisnis… Waca liyane

Apa desain alat tulis?

Apa sing kalebu Desain Alat Tulis? Perwakilan merek sampeyan sing ora sopan, ora profesional lan ora cocog bisa nyebabake bencana. Dadi sampeyan kudu duwe alat tulis sing dirancang khusus sing cocog karo gambar merek sampeyan. Napa Desain Alat Tulis Isih Relevan? Coba iklan minangka kesan pertama sing kritis. Sawise jeneng sampeyan metu ana, ing dalan online kaya media sosial, utawa mung ing dalan - ing cahya apa wae, apik utawa ala - angel ngganti persepsi umum. Pramila penting banget kanggo mikir kanthi ati-ati babagan strategi merek sadurunge njupuk langkah utama. Desain alat tulis yaiku sing duwe… Waca liyane

Suwene suwene ngrancang brosur trifold?

  Suwene suwene ngrancang brosur trifold? Brosur trifold yaiku flyer 3-panel sing digawe kanthi lipat kertas 8 1/2 x 11. Bisnis domestik cilik biasane nggunakake minangka utusan pemasaran amarga gampang dikirim. Umume desainer nganggep salah yen trifold ora mbutuhake akeh karya amarga lanskap minimalis. Inggih, yen sampeyan pengin nggawe brosur hambar lan dreary lan run-of-the-mill sing devalues ​​bisnis tinimbang elevating jeneng, iku meh ora bakal njupuk sampeyan 20 menit, ndhuwur. Sing menang… Waca liyane

Kepiye ngrancang flyer langsung sing sukses?

Cara Ngrancang Flyer Kirim Langsung sing Sukses - Pandhuan Utama Pemasaran surat langsung ora ilang pesona. Iku isih duwe sihir kanggo enchant pelanggan ing nomer. Sayange, ora kabeh surat langsung disiram karo sihir estetis lan linguistik. Sawetara kurang banget. Surat langsung sing bener-bener menehi tandha lan entuk pesen kasebut direncanakake kanthi ati-ati lan dirancang kanthi tliti. Pamflet surat langsung minangka cara sing apik kanggo ngenalake bisnis lan produke lan ngajak wong menyang acara. Iki, sejatine, kertu pos multiguna, gedhe banget - sing yen dirancang kanthi bener - bisa nggawe ... Waca liyane

Apa Desain alat tulis?

Apa Desain Alat Tulis? Tips, Strategi, lan Inspirasi kanggo Dummies Senadyan munggah meteoric saka alat marketing digital, alat tulis ora ilang sawijining Victoria stature. Kaya monarki Inggris, isih nduweni kapasitas kanggo ngetokake kekuwatan gedhe. Alat tulis minangka istilah umum sing nyakup kertu bisnis, amplop, kop surat, label, kartu pos, selebaran, brosur, lan utusan pemasaran liyane sing padha. Kabeh mau, yen dirancang kanthi profesional, bisa mbuktekake pentinge nggawe merek sampeyan sumunar. Saben pemilik bisnis ngerti manawa alat tulis minangka komponen penting ing saben strategi merek. Iki menehi gambar pribadi, luwih intim saka merek lan nggawe pelanggan aran luwih ... Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial