Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Printing Kartu Pos Custom. Informasi marang klien kanthi gaya!

Ngumumke warta khusus sampeyan menyang klien utawa kanca ing macem-macem kertas, ukuran, lan finish khusus.

Toko Kartu Pos kanthi Rampung Khusus

Ayo wong ngerti sampeyan lan merek sampeyan beda kanthi nambahake fitur tambahan kreatif menyang kertu pos.

kertu bisnis titik gloss

Kartu Pos Spot Gloss

79.00$ - 229.00$

Kartu Pos Spot Gloss Ngangkat

199.00$ - 379.00$

Kertu Pos Foil Dingin

299.00$ - 569.00$

Diunggahake Foil Kartu Pos

169.00$ - 799.00$
fedrigoni kertas pinstripe karo kurz foil stamping

Kertu Dicenthang Foil Panas

249.00$ - 479.00$

Toko Kartu Pos miturut Ukuran lan Bentuk

Pilih saka kertu pos cilik, medium, lan gedhe ing macem-macem wangun lan ukuran sing nyenengake.

4x6-printing-kartu pos-printing-peppermint

Kertu standar

49.00$ - 169.00$

Kartu Pos Square

49.00$ - 209.00$
kertu pos sudhut dibunderaké

Kartu Pos Pojok Bunder

69.00$ - 169.00$
Wanita sing seneng nuduhake kertu pos New York City

Kartu Pos Sedheng

79.00$ - 199.00$
kertu pos gedhe

Kartu Pos Gedhe

89.00$ - 229.00$

Toko Kartu Pos kanthi Kertas

Pilih stok kertas mewah sing cocog karo atimu lan nggumunake driji.

kertu pos tutul alus

Kartu Pos Tutul Lembut

164.00$ - 264.00$
kertu pos sutra matte

Kertu Matte Sutra

149.00$ - 249.00$
kertu pos kraft

Kertas Coklat Coklat

59.00$ - 159.00$
kertu pos uncoated krim alam

Kertu Krim Semut

59.00$ - 159.00$
werna tengah lapisan inti

Kartu Pos Lapisan Tengah Berwarna

129.00$ - 699.00$

Coba Konfigurator Kartu Pos Kustom Kita!

Gawe Kartu Pos impen sampeyan! Ngatur kabeh!

  1. Pilih Shape sampeyan
  2. Pilih Kertas sampeyan
  3. Tambah Rampung Panjenengan

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Pos

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Print Online Best Kertu bisnis macem-macem lukisan

Cara Nggawe kertu pos kanthi kuat

Kredit Gambar Wiwit wiwitan layanan pos, kertu pos dadi pokok kanggo ngirim pesen lan dikirim menyang alamat individu. Ora suwe sadurunge perusahaan lan perusahaan nyadari potensine kanggo ngiklanake bisnis lan kertu pos paling dhisik sing ngemot pariwara cetak wiwit Desember 1848. Wiwit saiki, kertu pos wis… Waca liyane

Art lan Ilmu Iklan Poskod: Apa Sampeyan Pancen?

Art lan Ilmu Iklan Poskod: Apa Sampeyan Pancen?

Tips Top Kampanye Pariwara Kertu Kertu Efektif Apa pariwara digital nggawe pariwara cetak ora ana gunane? Ora babar pisan! Kasunyatane, para pemasar sing sukses ngerti cara nggunakake metode digital lan tradisional kanggo entuk asil sing paling apik. Mangkene carane sampeyan bisa nindakake pariwara kertu pos kanthi bener. Akeh pemasar kayane ngira yen pariwara cetak wis… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Kertu pos

Apa kertu pos lan flyer uga padha?

Yen sampeyan are looking for soko cilik kanggo tangan metu, ora mail, nyoba Club / Event Flyers. Yen sampeyan pengin luwih saka jinis bisnis sing dilipat, priksa Flyers Bisnis kita.

Apa sampeyan nawakake layanan kiriman kanggo kertu pos?

Ya, kita mesthi nindakake. Mangga isi formulir Pesenan Custom kanggo nampa penawaran liwat email. Tip Panas: Nyewa tim desain grafis kanggo kabeh desain kertu pos kanggo njamin kiriman surat langsung sing luwih efektif.

Pira saka kertu pos?

Kertu pos 4.25 ″ x 5.5 ″ utawa 4 ″ x 6 standard standar, dikirim dening Layanan Pos AS, regane $ 0.35.

Cara ngatasi kartu pos? A Langkah dening Pandhuan Langkah

Etiket Alat Tulis: Cara Ngatasi Kertu Pos kanthi Efektif Ngirim kertu pos sing dipikirake kanthi teliti minangka cara sing apik kanggo nuduhake yen sampeyan gelem metu saka cara kanggo mbuktekake prasetya marang wong sing ditresnani. Utamane ing jagad sing pesen sing tulus kaya "Sugeng Ulang Tahun" dikirim ing pesen WhatsApp, kertu pos sing durung rampung ... Waca liyane

Kepiye ngrancang kartu pos langsung.

Cara Ngrancang Kartu Pos Langsung: Pandhuan Utama Wiwit dasawarsa kepungkur utawa luwih marketing kertu pos wis ambruk. Bisnis saiki nandur modal akeh dana pariwara ing marketing email, marketing messenger, lan skema modern liyane. Senadyan owah-owahan ing strategi pemasaran, surat fisik, sing ditampa dening konsumen pribadi ... Waca liyane

Apa aturan kanggo penempatan alamat ing kertu pos?

Aja njupuk tembung kita kanggo, njaluk langsung saka sumber (USPS) ing artikel iki ing ambane bab aturan kanggo alamat panggonan seko ing kertu pos: https://about.usps.com/publications/pub600/pub600_006.htm Tambahan sumber daya ing panggonan seko alamat saka USPS

Apa ukuran kertu pos?

Ukuran kertu pos sing paling umum dikirim yaiku kira-kira 4″ x 6″. Uni Pos Universal (UPU) wis menehi ukuran minimal lan maksimal kanggo kertu pos: Minimal: 140 x 90 mm UTAWA 5.51 x 3.54 in Maksimum: 35 x 120 mm UTAWA 9.25 x 4.72 in

Kepiye ngrancang flyer langsung sing sukses?

Cara Ngrancang Flyer Kirim Langsung sing Sukses - Pandhuan Utama Pemasaran surat langsung ora ilang pesona. Iku isih duwe sihir kanggo enchant pelanggan ing nomer. Sayange, ora kabeh surat langsung disiram karo sihir estetis lan linguistik. Sawetara nggegirisi kurang. Surat langsung sing bener-bener menehi tandha lan entuk… Waca liyane

Kepiye ngrancang email langsung?

Kepiye Cara Ngrancang Surat Langsung sing Ninggalake Dampak Awet? Kanthi paningkatan pemasaran digital, kertu pos lan pamflet surat langsung kudu dadi sejarah kuno, ta? Sampeyan ora bisa salah maneh. Pemasaran surat langsung wis ngalami owah-owahan ing jaman lan bener-bener ngrembaka. Miturut artikel sing diterbitake ing 2017 ing Forbes,… Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna