• Makalah Eksotis & Mewah
  • Rampung Lanjut Ultra
  • Ngatur Kabeh!

Video Paling Anyar

Konfigurator Kartu Pos Custom

from: 49.00$

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Size

4.25" x 5.5", 4" x 4" / 102 x 102 mm, 4" x 6" / 102 x 152 mm, 5.5" x 8.5" / 140 x 203 mm, 5" x 5" / 127 x 127 mm, 5" x 7" / 127 x 178 mm, 6.5" x 9" / 165 x 229 mm

Quantity

100, 250, 500, 1000

Corner

Lurus, Bunder

kekandelan

, , , , , ,

Tipe Foil

Foil Panas

Werna Kerajang

Ireng, Biru, Tembaga, Emas, Ijo, Holografik, Biru Muda, Emas Matte, Perak Matte, Jambon, Abang, Emas Mawar, Perak, Putih

Werna Tangan Kencan

Biru, Tembaga, Cyan, Emas, Ijo, Holografik, Biru Holografik, Emas Matte, Perak Matte, Oranye, Jambon, Ungu, Abang, Emas Mawar, Perak, Pirus

Warna Tinta Edge

Ireng, Biru, Coklat, Coral, Cyan, Biru Tua, Abang Peteng, Ijo, Biru Muda, Ijo Muda, Magenta, Metallic - Tembaga, Metallic - Emas, Metallic - Silver, Neon - Biru, Neon - Ijo, Neon - Oranye, Neon - Pink, Neon - Kuning, Oranye, Jambon, Ungu, Abang, Turquoise, Kuning

Wektu Produksi

Tipe Gloss Titik

,

Tipe Paper

Ireng, Ireng Lembut Tutul, Ireng Ora Dilapisi, Ganja, Diwarnai, Katun, Dirasa Ditandhani, Glitter, Glossy, Kraft, Laid, Layered, Linen, Matte, Metallic, Mirror, Pearlized, Daur-ulang, Sutra Matte, Soft-Touch Matte, Uncoated, Vellum, cat banyu

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita