Magnet Custom

Tempel pesen menyang kulkas, mobil, utawa logam apa wae sing bisa ditemokake.

Gawe magnet khusus ing sembarang bentuk utawa ukuran kanggo maseni bisnis, sekolah utawa acara. Panganggone populer kalebu - magnet mobil, magnet kulkas lan liya-liyane.

  • Printing warna lengkap
  • Simpenan sing Didhukung Magnetik
  • Bentuk Standar utawa Pemotongan Mati Khusus
  • Tahan Cuaca & Awet

Pitakonan sing Sering Ditakoni Magnet

Apa aluminium magnetik?

Aluminium dianggep non-magnetik ing kahanan normal. Iki minangka bahan paramagnetik, sing tegese nduweni daya tarik sing ringkih kanggo magnet. Sampeyan ora bisa mirsani sifat magnetik ing pengalaman saben dina. Contone, sampeyan ora bakal weruh sheet aluminium nempel ing magnet kulkas. Nanging, nalika kena medan magnet sing kuwat, aluminium bisa nuduhake magnetisme. Siji bab sing mesthi, kertu bisnis magnetik kita, mesthi magnetik lan bakal nempel ing kulkas sampeyan kaya urusane wong liya. Sampeyan bisa uga kasengsem ing kertu bisnis logam kita - njaluk penawaran dina iki! (sumber gambar: https://www.earth.com/earthpedia-articles/aluminium/)

Apa magnetik stainless steel?

Ana mitos sing nyebar babagan prilaku magnet saka stainless steel. Akeh sing percaya yen kabeh jinis stainless steel bisa narik magnet. Kuwi ora bener. Minangka prakara kasunyatan, wesi sembrani bisa ing sawetara jinis stainless steel. Ana macem-macem jinis stainless steel, nanging kita bisa nggolongake dadi rong kategori utama - austenitic lan ferritic. Saben klasifikasi nduweni susunan atom sing unik. Mulane, kita kerep nemoni baja tahan karat tartamtu sing ora magnetik lan liya-liyane. Baja tahan karat dhasar kanthi struktur feritik bakal narik magnet, dene jinis austenitik sing luwih umum bakal ... Waca liyane

Apa sing digawe saka magnet?

Magnet ing endi wae. Saka mesin mobil nganti kertu bisnis, kita nggunakake magnet ing meh kabeh saiki. Nanging, umume kita ora ngerti apa sing digawe. Umume logam magnetik digawe manungsa. Bahan ferromagnetik kaya wesi, nikel, kobalt, lan sawetara paduan unsur bumi langka bisa dadi magnet nalika kena medan magnet sing kuwat. Perlengkapan magnetisasi bakal ngarahake arus listrik menyang wilayah sing ora dimagnetisasi, sing nyebabake elektron baris munggah. Ing siji, iku ndadekake bahan magnetik. Gumantung carane digawe, magnet bisa nahan sifat magnetik kanthi permanen. … Waca liyane

Logam apa Magnetik?

Logam feromagnetik ditarik banget karo gaya magnet. Logam sing paling umum digunakake minangka magnet kalebu wesi, nikel, lan kobalt. Logam langka kaya neodymium, gadolinium, lan samarium uga nduweni sifat magnetik sing kuat. Sembarang paduan sing kasusun saka bahan ferromagnetik uga bisa narik magnet. Contone, baja tahan karat kanthi konsentrasi wesi sing dhuwur yaiku magnet. Conto liyane saka wesi ferromagnetik kalebu kromium lan alnico. Logam sing nduweni daya tarik sing lemah marang magnet diarani bahan paramagnetik. Magnesium, litium, lan molibdenum minangka sawetara conto kasebut. Daya tarik sing luwih lemah tinimbang logam feromagnetik. Sementara, logam sing… Waca liyane

Apa bentuk standar sing sampeyan tawarkan kanggo kertu bisnis magnetik?

Print PeppermintKertu bisnis magnetik warna-warni kasedhiya ing telung wujud dhasar: standar, bunder, lan oval. Yen sampeyan pengin nggawe perusahaan sampeyan metu, kita uga bisa mbantu nggawe kertu siji-of-a-kind liwat pembangun magnetik khusus. Kita uga nawakake kertu bisnis berbentuk persegi sing nggumunake sing mesthi nggawe merek sampeyan ora bisa dilalekake. Ukuran Standar 2 x 3.5 inci, ukuran standar yaiku kertu bisnis sing bentuke persegi dowo. Simpenan magnet punika 17-pt nglukis. Iku fleksibel nanging awet. Minangka kanggo fasad, nduweni stok tahan banyu, dilapisi karo finish nggilap UV. The Rounder uga… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial