Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Magnet Custom

Tempel pesen menyang kulkas, mobil, utawa logam apa wae sing bisa ditemokake.

Gawe magnet khusus ing sembarang bentuk utawa ukuran kanggo maseni bisnis, sekolah utawa acara. Panganggone populer kalebu - magnet mobil, magnet kulkas lan liya-liyane.

  • Printing warna lengkap
  • Simpenan sing Didhukung Magnetik
  • Bentuk Standar utawa Pemotongan Mati Khusus
  • Tahan Cuaca & Awet

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Magnet

Apa aluminium magnetik?

Aluminium dianggep non-magnetik ing kahanan normal. Iki minangka bahan paramagnetik, sing tegese nduweni daya tarik sing ringkih kanggo magnet. Sampeyan ora bisa mirsani sifat magnetik ing pengalaman saben dina. Contone, sampeyan ora bakal weruh sheet aluminium nempel ing magnet kulkas. Nanging, nalika kena medan magnet sing kuwat, aluminium bisa nuduhake magnetisme. siji… Waca liyane

Apa magnetik stainless steel?

Ana mitos sing nyebar babagan prilaku magnet saka stainless steel. Akeh sing percaya yen kabeh jinis stainless steel bisa narik magnet. Kuwi ora bener. Minangka prakara kasunyatan, wesi sembrani bisa ing sawetara jinis stainless steel. Ana macem-macem jinis stainless steel, nanging kita bisa nggolongake ... Waca liyane

Apa sing digawe saka magnet?

Magnet ing endi wae. Saka mesin mobil nganti kertu bisnis, kita nggunakake magnet ing meh kabeh saiki. Nanging, umume kita ora ngerti apa sing digawe. Umume logam magnetik digawe manungsa. Bahan ferromagnetik kaya wesi, nikel, kobalt, lan sawetara paduan unsur bumi langka bisa dadi magnet nalika kena ... Waca liyane

Logam apa Magnetik?

Logam ferromagnetik ditarik banget karo gaya magnet. Logam sing paling umum digunakake minangka magnet kalebu wesi, nikel, lan kobalt. Logam langka kayata neodymium, gadolinium, lan samarium uga nduweni sifat magnetik sing kuat. Sembarang paduan sing kasusun saka bahan ferromagnetik uga bisa narik magnet. Contone, baja tahan karat kanthi konsentrasi wesi sing dhuwur yaiku magnet. … Waca liyane

Apa bentuk standar sing sampeyan tawarkan kanggo kertu bisnis magnetik?

Print PeppermintKertu bisnis magnetik warna lengkap kasedhiya ing telung wujud dhasar: standar, bunder, lan oval. Yen sampeyan pengin nggawe perusahaan sampeyan metu, kita uga bisa mbantu nggawe kertu siji-of-a-kind liwat pembangun magnetik khusus. Kita uga nawakake kertu bisnis berbentuk persegi sing nggumunake sing mesthi bakal nggawe merek sampeyan… Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna