Aplikasi Psikologi Kognitif kanggo Desain Antarmuka Panganggo

Ngerteni cara kerjane pikiran manungsa penting kaya ngerteni aspek teknis desain antarmuka nalika nggawe antarmuka pangguna. Psikologi kognitif bisa menehi wawasan penting babagan carane pangguna melu antarmuka. Kanthi ngetrapake prinsip psikologi kognitif ing antarmuka sampeyan, sampeyan bakal bisa nggawe solusi sukses sing efisien, kuat, lan… Waca liyane

Napa Sampeyan Perlu Kertu Bisnis Digital Kanggo Bisnis Jarak Jauh?

Kertu bisnis wis ngladeni kita kanthi apik! Yen sampeyan minangka milenial, sampeyan bakal ngelingi dina-dina sing apik nalika para pinituwa ora nate kejawab kesempatan kanggo ngganti kertu bisnis. Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan isih bakal nindakake. Nanging yen sampeyan minangka pemilik bisnis sing adoh, ora ana gunane kanggo nggawa barang ... Waca liyane

13 Langkah Saka Desainer Web Pamula menyang Profesional

Desain web modern minangka campuran desain merek (yaiku, grafis kanthi nilai merek), crita (crita urip kanthi makna sing jero), lan desain antarmuka. Spesialis ing lapangan iki nduweni pamikiran kreatif lan komersial. Nyatane, dheweke minangka arsitek situs web, blog, lan liya-liyane sing fungsional nanging gampang dieling-eling. Desainer web sing mbantu… Waca liyane

Carane Desain Custom Photography Business Cards

Akeh sing nganggep kertu bisnis minangka atribut penting saka pengusaha sukses. Aja mikir yen iki minangka peninggalan, lan ing jaman Internet, situs web utawa kaca sampeyan ing jaringan sosial cukup. Kertu bisnis sing dirancang kanthi profesional bakal nglengkapi gambar sampeyan minangka fotografer lan luwih gampang… Waca liyane

Keuntungan Desain UI/UX sing Apik kanggo Bisnis ing 2022

Tuladha Tren Sistem Desain dening Figma

UI nuduhake antarmuka panganggo. Iku nggambarake tata letak grafis saka aplikasi. Iki kalebu tombol, teks, gambar, panggeser, kolom entri teks, lan kabeh unsur liyane kanggo interaksi pangguna. Desainer grafis ngrancang unsur visual. Iki kalebu pola warna, wujud tombol, ukuran font, tata letak layar, transisi, lan saben interaksi mikro. UX nuduhake… Waca liyane

10 Kesalahan Desain Presentasi Umum sing kudu Dihindari

10 Kesalahan Desain Presentasi sing Nahan Sampeyan Mbalik Bayangake lungguh kanggo presentasi sing sampeyan ngarep-arep tenan. Presenter miwiti sesi kasebut, lan slide sing ditampilake diisi data lan akeh banget gambar lan nampilake luwih saka sawetara font, sing ora diselarasake karo saben… Waca liyane

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Branding Kanggo Fotografer

branding kanggo fotografer

Nalika miwiti karir fotografi utawa wis dadi fotografer profesional, kabeh wong nganggep konsep "branding" lan "promosi" kegiatan profesional kanggo massa. Promosi mandhiri minangka aspek penting kanggo saben wong sing pengin dikenal ing antarane pamirsa sing luwih akeh lan entuk bathi kanthi nindakake foto kanthi profesional. Ningkatake bakat pribadi ing fotografi… Waca liyane

Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

njaga swara sampeyan

Nggawe nada swara merek penting kanggo strategi pemasaran bisnis apa wae. Njaga swara merek sing konsisten mbantu komunikasi luwih akeh babagan bisnis sampeyan menyang pamirsa. Kajaba iku, nggawe dheweke gampang sesambungan karo bisnis sampeyan, dadi bahan sing migunani kanggo mbangun bisnis sing sukses. Mangkene pandhuan langkah demi langkah babagan carane… Waca liyane

Top 5 Tools Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Alat OCR online minangka tambahan sing luar biasa kanggo arsenal panulis saiki. Dadi, kepiye lan endi sing kudu digunakake ing 2022? Ngonversi foto dadi teks sing bisa diowahi minangka tambahan sing luar biasa kanggo bisnis utawa penulis. Piranti kasebut bisa nggawe urip luwih gampang kanthi ngowahi gambar dadi teks sing bisa diowahi kanggo panggunaan ing mangsa ngarep lan liya-liyane. Miturut… Waca liyane

10 Tips kanggo Nggawe Video Nggoleki Profesional Kanggo Pamula

suntingan video njupuk layar

Gambar: storyset liwat Freepik Miturut panaliten, konten video nggawe 82% lalu lintas internet ing taun iki. Tegese akeh sing seneng nonton video nalika browsing internet lan golek informasi anyar. Nanging kenapa dheweke seneng banget karo video? Video luwih gampang diakses amarga pangguna bisa nuduhake konten kanthi gampang ing pucuk driji. … Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial