10 Kesalahan Desain Presentasi Umum sing kudu Dihindari

10 Kesalahan Desain Presentasi sing Nahan Sampeyan Mbalik Bayangake lungguh kanggo presentasi sing sampeyan ngarep-arep tenan. Presenter miwiti sesi kasebut, lan slide sing ditampilake diisi data lan akeh banget gambar lan nampilake luwih saka sawetara font, sing ora diselarasake karo saben… Waca liyane

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Branding Kanggo Fotografer

branding kanggo fotografer

Nalika miwiti karir fotografi utawa wis dadi fotografer profesional, kabeh wong nganggep konsep "branding" lan "promosi" kegiatan profesional kanggo massa. Promosi mandhiri minangka aspek penting kanggo saben wong sing pengin dikenal ing antarane pamirsa sing luwih akeh lan entuk bathi kanthi nindakake foto kanthi profesional. Ningkatake bakat pribadi ing fotografi… Waca liyane

Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

njaga swara sampeyan

Nggawe nada swara merek penting kanggo strategi pemasaran bisnis apa wae. Njaga swara merek sing konsisten mbantu komunikasi luwih akeh babagan bisnis sampeyan menyang pamirsa. Kajaba iku, nggawe dheweke gampang sesambungan karo bisnis sampeyan, dadi bahan sing migunani kanggo mbangun bisnis sing sukses. Mangkene pandhuan langkah demi langkah babagan carane… Waca liyane

Top 5 Tools Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Alat OCR online minangka tambahan sing luar biasa kanggo arsenal panulis saiki. Dadi, kepiye lan endi sing kudu digunakake ing 2022? Ngonversi foto dadi teks sing bisa diowahi minangka tambahan sing luar biasa kanggo bisnis utawa penulis. Piranti kasebut bisa nggawe urip luwih gampang kanthi ngowahi gambar dadi teks sing bisa diowahi kanggo panggunaan ing mangsa ngarep lan liya-liyane. Miturut… Waca liyane

10 Tips kanggo Nggawe Video Nggoleki Profesional Kanggo Pamula

suntingan video njupuk layar

Gambar: storyset liwat Freepik Miturut panaliten, konten video nggawe 82% lalu lintas internet ing taun iki. Tegese akeh sing seneng nonton video nalika browsing internet lan golek informasi anyar. Nanging kenapa dheweke seneng banget karo video? Video luwih gampang diakses amarga pangguna bisa nuduhake konten kanthi gampang ing pucuk driji. … Waca liyane

Nggawe Cetakan Digital sing nggumunake Pemirsa

Sumber:https://artisanhd.com/blog/professional-printing/uploading-online-digital-art/ Salah sawijining langkah paling gedhe ing karir seniman digital yaiku mindhah seni sampeyan saka layar menyang omah para penggemar sing tresna sampeyan. . Ngidini seni sing digawe kanthi digital berkembang amarga cetakan berkualitas tinggi minangka cara sing apik kanggo ora mung nyuda beban nggawe seni anyar, nanging ngidini… Waca liyane

Ngendi Sampeyan Bisa Sinau SEO Online Gratis ing 2022?

SEO tetep dadi raja nalika ngembangake merek web. Taktik optimasi mesin telusur bisa mbantu sampeyan entuk lalu lintas lan luwih akeh dodolan. Sampeyan ora kudu mbuwang ewonan dolar kanggo mbangun katrampilan SEO sampeyan. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan sinau SEO gratis ing 2022. Forum Iku migunani kanggo sinau SEO… Waca liyane

Peppermint + Kolaborasi Tutorial Fotografi Produk Botvidsson

Tau kepingin weruh carane motret obyek kertas cilik lan njupuk tekstur lan rinci? Ya… Pahlawan fotografi produk kita Martin Botvidsson nggawe tutorial babagan carane motret obyek kertas cilik kaya kertu bisnis letterpress anyar sing lagi wae dicithak kanggo dheweke. Yen sampeyan pengin dadi fotografer, coba goleki wong iki ... Waca liyane

13 Inspirasi Desain Aplikasi Seluler kanggo Desainer UI/UX

https://miro.medium.com/max/700/0*LrWWTC_A9IV-ZMNX.png

Apa desain aplikasi seluler? Aplikasi seluler akeh banget dikarepake amarga tambah akeh pangguna smartphone. Bisnis mbangun kehadiran online kanthi nggawe aplikasi seluler sing tanpa cacat. Nggawe aplikasi seluler iku penting nanging supaya pangguna-loropaken sampeyan kudu duwe desain app seluler ngédap. Desain minangka salah sawijining… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial