Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital

Kertu Visiting Digital, utawa vCards, ngidini sampeyan enggal nuduhake sapa sampeyan, karo sapa wae, ing endi wae sampeyan lunga. Dheweke bisa ngrewangi sampeyan tuwuh jaringan kontak kanthi cepet lan efisien nalika mbantu sampeyan metu saka kompetisi. Blinq minangka aplikasi Card Visiting Digital paling dhuwur ing saindhenging Toko Aplikasi global. Bisnis ing saindenging jagad… Waca liyane

Gawe Logo sing Sukses nganggo Elemen Penting

Ora bisa disangkal manawa desain logo sing apik minangka kontributor utama kanggo nggawe kesan pertama ing pamirsa. Logo menehi komunikasi babagan nilai-nilai bisnis sampeyan, ngandhani visi sampeyan, lan malah mbantu wong supaya percaya karo jeneng sampeyan. Yen logo sampeyan ora ngandhani pesen sing bener kanggo pelanggan sing ditarget, bisnis sampeyan bakal… Waca liyane

Kepiye cara tuku bisnis sing wis siyap lan ora diapusi

pendanaan bisnis

Sumber gambar: https://assets.ent entrepreneursur.com/content/3ught2/2000/20191127190639-shutterstock-431848417-crop.jpeg?width=700&crop=2/1 Pandemi global nggawe wong takon babagan rencana. Iki nggawe dheweke luwih introspektif lan menilai tingkat kesehatan mental, rasa seneng, lan stres. Lan akeh sing mutusake yen duwe bisnis dhewe yaiku cara sing kudu ditindakake. Apamaneh sajrone momen sing angel ditindakake, kabeh ngerti yen sampeyan ... Waca liyane

Cara Nggawe lan Ngowahi Logo Video - Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Apa sampeyan ngerti yen miturut riset, 72% bisnis ujar manawa konten video nambah tarif konversi kanthi dramatis? Video minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo narik pembeli anyar, mula ora duwe konten video ing situs sampeyan bisa uga dadi kesalahan. Sampeyan ora bakal bisa nerangake karo pelanggan… Waca liyane

Logo Google: 10 Tips Sampeyan Bisa Sinau Saka Desain Google kanggo Bisnis Sampeyan

Bali ing 2015, Google ngganti logo. Miturut kiriman blog Google, tujuane kanggo makili cara anyar wong kanggo interaksi karo Google. Coba pikirake: Google ora mung dadi mesin telusuran sing sederhana. Google saiki dadi akeh koleksi situs, aplikasi, lan layanan sing bisa diakses ing piranti sing siyap nganggo Internet. Mesthi wae, ganti… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro