Custom Business Card Configurator

4.79 metu saka 5
(63 reviews customer)

from: 25.00$

  • Makalah Eksotis & Mewah
  • Rampung Lanjut Ultra
  • Ngatur Kabeh!

informasi tambahan

Quantity

, , ,

Corner

,

Wangun

, , , ,

kekandelan

, , , , , ,

Tipe Foil

Foil Panas

Werna Kerajang

, , , , , , , , , , , , ,

Werna Tangan Kencan

, , , , , , , , , , , , , , ,

Warna Tinta Edge

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wektu Produksi

Tipe Gloss Titik

,

Tipe Paper

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pantai 63 kanggo Custom Business Card Configurator

4.8
4.79 metu saka 5
Adhedhasar review 63

Gambar Pelanggan

Gambar # 1 saka Anonim
Gambar # 2 saka Anonim
Gambar #3 saka John Russell
Gambar # 4 saka Jordan M.
Gambar # 5 saka Jordan M.
Gambar # 1 saka Anonim
5 metu saka 5

Anonymous

Seneng kertu bisnis kustom! Iku kabeh sing dibayangake. Layanan pelanggan apik banget. Rekomendasi banget!

(1) (0)
Gambar # 2 saka Anonim
5 metu saka 5

Anonymous

Kombinasi tekstur suede lan gloss spot nggawe kertuku seneng ditonton lan dideleng!

(0) (0)
Gambar #3 saka John Russell
5 metu saka 5

John Russell

Kabeh wong ing Print Peppermint banget mbiyantu nggarap kula kanggo nyempurnakake desain lan ngasilake kertu bisnis sing berkualitas. Aku seneng banget ngrungokake saran lan seneng karo produk sakabèhé. Deleng foto kanggo UV Spot karo Pantone werna titik.

(1) (0)
Gambar # 4 saka Jordan M.
3 metu saka 5

Yordania M

Pesenan 250qty, kertu Business 20pt Soft Touch. Ngrungokake saran, nanging ireng isih bisu miturut pendapatku. Rasane dheweke padha karo kertu bisnis (Silk) sing diarani perusahaan liyane. Apik lan apik, lan bekas driji ora tetep ing kertu. Yen ora, registrasi cetak resik banget (nganggo grafis VECTOR), garis emas CMYK katon akurat, Spot Gloss katon apik banget lan meh banget ing meh kabeh kertu. Gambar kasebut ora nggambarake gloss ing titik kasebut, nanging aku yakin, iku pancen tugas. Mangga dingerteni manawa sawetara kertu sampeyan ora bakal sampurna, kalebu bagean saka proses kasebut. Garis potong, registrasi gloss spot, lsp ... bisa dipateni sawetara kertu. TENTU pesen luwih sithik tinimbang sing dibutuhake supaya sampeyan bisa milih sing paling apik lan mbuwang liyane. Iku ala sing prelu. Nanging aku kanthi ora sengaja ngunggah lan menehi wewenang file sing SALAH dadi ora bisa digunakake. Aku bakal digunakake minangka panyengkuyung pin enamel. Nanging aku ora ngerti apa rupane Spot Gloss tanpa print ing mburine. Aku wong bodho. Kesalahan larang banget. Apamaneh yen sampeyan mikir, sanajan Yen kabeh bener, sampeyan isih kudu mbuwang sawetara sing ora dicithak lan dipotong kanthi rata. Pituturku marang para pelanggan noob, ORA PESENAN KAPUN KANGEN !!! Ayo wong mriksa kaping pindho kerjane sadurunge ngirim barang.

(1) (0)
Gambar # 5 saka Jordan M.
3 metu saka 5

Yordania M

Pesenan 250qty, kertu Business 20pt Soft Touch. Ngrungokake saran, nanging ireng isih bisu miturut pendapatku. Rasane dheweke padha karo kertu bisnis (Silk) sing diarani perusahaan liyane. Apik lan apik, lan bekas driji ora tetep ing kertu. Yen ora, registrasi cetak resik banget (nganggo grafis VECTOR), garis emas CMYK katon akurat, Spot Gloss katon apik banget lan meh banget ing meh kabeh kertu. Gambar kasebut ora nggambarake gloss ing titik kasebut, nanging aku yakin, iku pancen tugas. Mangga dingerteni manawa sawetara kertu sampeyan ora bakal sampurna, kalebu bagean saka proses kasebut. Garis potong, registrasi gloss spot, lsp ... bisa dipateni sawetara kertu. TENTU pesen luwih sithik tinimbang sing dibutuhake supaya sampeyan bisa milih sing paling apik lan mbuwang liyane. Iku ala sing prelu. Nanging aku kanthi ora sengaja ngunggah lan menehi wewenang file sing SALAH dadi ora bisa digunakake. Aku bakal digunakake minangka panyengkuyung pin enamel. Nanging aku ora ngerti apa rupane Spot Gloss tanpa print ing mburine. Aku wong bodho. Kesalahan larang banget. Apamaneh yen sampeyan mikir, sanajan Yen kabeh bener, sampeyan isih kudu mbuwang sawetara sing ora dicithak lan dipotong kanthi rata. Pituturku marang para pelanggan noob, ORA PESENAN KAPUN KANGEN !!! Ayo wong mriksa kaping pindho kerjane sadurunge ngirim barang.

(1) (0)
Gambar # 6 saka Jordan M.
3 metu saka 5

Yordania M

Pesenan 250qty, kertu Business 20pt Soft Touch. Ngrungokake saran, nanging ireng isih bisu miturut pendapatku. Rasane dheweke padha karo kertu bisnis (Silk) sing diarani perusahaan liyane. Apik lan apik, lan bekas driji ora tetep ing kertu. Yen ora, registrasi cetak resik banget (nganggo grafis VECTOR), garis emas CMYK katon akurat, Spot Gloss katon apik banget lan meh banget ing meh kabeh kertu. Gambar kasebut ora nggambarake gloss ing titik kasebut, nanging aku yakin, iku pancen tugas. Mangga dingerteni manawa sawetara kertu sampeyan ora bakal sampurna, kalebu bagean saka proses kasebut. Garis potong, registrasi gloss spot, lsp ... bisa dipateni sawetara kertu. TENTU pesen luwih sithik tinimbang sing dibutuhake supaya sampeyan bisa milih sing paling apik lan mbuwang liyane. Iku ala sing prelu. Nanging aku kanthi ora sengaja ngunggah lan menehi wewenang file sing SALAH dadi ora bisa digunakake. Aku bakal digunakake minangka panyengkuyung pin enamel. Nanging aku ora ngerti apa rupane Spot Gloss tanpa print ing mburine. Aku wong bodho. Kesalahan larang banget. Apamaneh yen sampeyan mikir, sanajan Yen kabeh bener, sampeyan isih kudu mbuwang sawetara sing ora dicithak lan dipotong kanthi rata. Pituturku marang para pelanggan noob, ORA PESENAN KAPUN KANGEN !!! Ayo wong mriksa kaping pindho kerjane sadurunge ngirim barang.

(1) (0)
Gambar #7 saka Lydia Askeland
5 metu saka 5

Lydia Askeland

Dheweke pancen ayu!

(0) (1)
Gambar # 8 saka Anonim
5 metu saka 5

Anonymous

Layanan pelanggan saka Print Peppermint iku apik tenan. Dheweke pancen mbiyantu lan kertu bisnis dadi apik tenan!

(0) (0)
Gambar # 9 saka Anonim
4 metu saka 5

Anonymous

Kertu bisnisku metu apik.

(0) (0)
Gambar #10 saka Cátia Sander
5 metu saka 5

Katia Sander

Aku pancene tresna kertu busnisess anyar. Dadi elegan lan kualitas luar biasa! Print Peppermint makarya karo kula rapet kanggo nyedhiyani exaclty apa kualitas lan maksud desain sandi. Temtunipun nyaranake lan mesthi bakal digunakake ing proyek mangsa ngarep. LIMA lintang kabeh !!

(0) (0)
Gambar # 11 saka Anonim
2 metu saka 5

Anonymous

Aku pancene pengin aku bisa ninggalake review luwih. Sawise telpon planning dhisikan karo Austin sing ketoke banget pinter ing rincian printing nggawe aku aran nyaman manggonke supaya. Nanging, sawise nampa kertu lan ndeleng sandi lan liyane Jahwéh respon klien. Kita lagi banget underwhelmed dening embossing ing kertu iki. Iki minangka rincian sing didol klien kanggo mbayar luwih akeh, nanging meh ora katon.

(0) (0)
Gambar # 12 saka Anonim
2 metu saka 5

Anonymous

Aku pancene pengin aku bisa ninggalake review luwih. Sawise telpon planning dhisikan karo Austin sing ketoke banget pinter ing rincian printing nggawe aku aran nyaman manggonke supaya. Nanging, sawise nampa kertu lan ndeleng sandi lan liyane Jahwéh respon klien. Kita lagi banget underwhelmed dening embossing ing kertu iki. Iki minangka rincian sing didol klien kanggo mbayar luwih akeh, nanging meh ora katon.

(0) (0)
Gambar # 13 saka Anonim
2 metu saka 5

Anonymous

Aku pancene pengin aku bisa ninggalake review luwih. Sawise telpon planning dhisikan karo Austin sing ketoke banget pinter ing rincian printing nggawe aku aran nyaman manggonke supaya. Nanging, sawise nampa kertu lan ndeleng sandi lan liyane Jahwéh respon klien. Kita lagi banget underwhelmed dening embossing ing kertu iki. Iki minangka rincian sing didol klien kanggo mbayar luwih akeh, nanging meh ora katon.

(0) (0)
Gambar # 14 saka Anonim
2 metu saka 5

Anonymous

Aku pancene pengin aku bisa ninggalake review luwih. Sawise telpon planning dhisikan karo Austin sing ketoke banget pinter ing rincian printing nggawe aku aran nyaman manggonke supaya. Nanging, sawise nampa kertu lan ndeleng sandi lan liyane Jahwéh respon klien. Kita lagi banget underwhelmed dening embossing ing kertu iki. Iki minangka rincian sing didol klien kanggo mbayar luwih akeh, nanging meh ora katon.

(0) (0)
Gambar # 15 saka Anonim
2 metu saka 5

Anonymous

Aku pancene pengin aku bisa ninggalake review luwih. Sawise telpon planning dhisikan karo Austin sing ketoke banget pinter ing rincian printing nggawe aku aran nyaman manggonke supaya. Nanging, sawise nampa kertu lan ndeleng sandi lan liyane Jahwéh respon klien. Kita lagi banget underwhelmed dening embossing ing kertu iki. Iki minangka rincian sing didol klien kanggo mbayar luwih akeh, nanging meh ora katon.

(0) (0)
Gambar # 16 saka Sarah D.
5 metu saka 5

Sarah D.

Sawise nampa penawaran saka pesaing, aku miwiti nggoleki perusahaan anyar lan nalika iku aku nemokake Print Peppermint. Aku rumangsa ora rumangsa, nanging tim kasebut mbiyantu banget, mudhun ing bumi, lan ngrungokake. Sadurunge ngetrapake apa sing dadi pesenan gedhe, aku nampa paket conto saka kertu bisnis. Dheweke sampurna lan aku ora duwe kualifikasi karo prodhuksi utawa gaweyane. Dadi aku dak pasang pesenan. Kertu sing dakkirim yaiku 32 kertu duplex titik. Rampung sentuhan alus ing sisih A lan kertas cat banyu ing sisih B. Dheweke dicithak kanthi digital ing sisih B, kanthi titik UV, lan godhong emas ing sisih A. Dheweke rumit nanging apik banget diwarisake. Aku luwih tresna dheweke lan dheweke wis dadi pacelathon sing gedhe! * Werna mati ing foto. dheweke dadi warna ijo lan ijo, ora teal.

(0) (0)
Gambar # 17 saka Sarah D.
5 metu saka 5

Sarah D.

Sawise nampa penawaran saka pesaing, aku miwiti nggoleki perusahaan anyar lan nalika iku aku nemokake Print Peppermint. Aku rumangsa ora rumangsa, nanging tim kasebut mbiyantu banget, mudhun ing bumi, lan ngrungokake. Sadurunge ngetrapake apa sing dadi pesenan gedhe, aku nampa paket conto saka kertu bisnis. Dheweke sampurna lan aku ora duwe kualifikasi karo prodhuksi utawa gaweyane. Dadi aku dak pasang pesenan. Kertu sing dakkirim yaiku 32 kertu duplex titik. Rampung sentuhan alus ing sisih A lan kertas cat banyu ing sisih B. Dheweke dicithak kanthi digital ing sisih B, kanthi titik UV, lan godhong emas ing sisih A. Dheweke rumit nanging apik banget diwarisake. Aku luwih tresna dheweke lan dheweke wis dadi pacelathon sing gedhe! * Werna mati ing foto. dheweke dadi warna ijo lan ijo, ora teal.

(0) (0)
Gambar # 1 saka Anonim
Gambar # 2 saka Anonim
Gambar #3 saka John Russell
Gambar # 4 saka Jordan M.
Gambar # 5 saka Jordan M.
Gambar # 6 saka Jordan M.
Gambar #7 saka Lydia Askeland
Gambar # 8 saka Anonim
Gambar # 9 saka Anonim
Gambar #10 saka Cátia Sander
Gambar # 11 saka Anonim
Gambar # 12 saka Anonim
Gambar # 13 saka Anonim
Gambar # 14 saka Anonim
Gambar # 15 saka Anonim
Gambar # 16 saka Sarah D.
Gambar # 17 saka Sarah D.
  1. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pakaryan cetak sing luar biasa! Materi bermutu lan akeh pilihan kanggo entuk persis kaya sing dakdeleng kanggo kertu bisnis bojoku. Aku mesthi bakal menyang Print Peppermint maneh saka pesaing kanggo proyek cetak mbesuk. Pakaryan maneh!

    Video sing diunggah:

    (2) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Senin.com -

    Print Peppermint mung apik tenan!
    Desain lan bahan kertu bisnis sampurna. Tim kasebut profesional banget lan nyedhiyakake layanan pelanggan uga kanggo aku. Aku mesthi bakal nggunakake layanane maneh ing mbesuk 🙂

    (1) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Seneng kertu bisnis kustom! Iku kabeh sing dibayangake. Layanan pelanggan apik banget. Rekomendasi banget!

    Unggah gambar (s):

    Gambar # 1 saka Anonim
    (1) (0)
  4. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kombinasi tekstur suede lan gloss spot nggawe kertuku seneng ditonton lan dideleng!

    Unggah gambar (s):

    Gambar # 1 saka Anonim
    (0) (0)
  5. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Warna garing, produk kualitas apik!

    (2) (0)
  6. 5 metu saka 5

    Kathy D. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu bisnis katon apik… Persis kaya sing dakkarepake ... kualitas kertas lan cetakan apik banget

    (2) (0)
  7. 5 metu saka 5

    John Russell (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kabeh wong ing Print Peppermint banget mbiyantu nggarap aku kanggo nyempurnakake desain lan ngasilake kertu bisnis sing berkualitas. Aku seneng banget ngrungokake saran lan seneng karo produk sakabèhé.

    Deleng foto kanggo UV Spot karo Pantone werna titik.

    Unggah gambar (s):

    Gambar #1 saka John Russell
    (1) (0)
  8. 5 metu saka 5

    Odette (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Dadi, seneng banget karo kabeh (lan kabeh pitulung) Print Peppermint diwenehake!

    Layanan sing pancen apik tenan, lan ora bakal lunga menyang papan liya!

    Matur suwun sanget kanggo kabeh tim !!

    Ora ragu-ragu nyaranake banget!

    (1) (0)
  9. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pancen ditresnani, wah !! Nyoba macem-macem perusahaan lan bosku, Dr. Jeffrey Alvarado, DDS seneng banget karo iki! Matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh pitulung, utamane Austin !! kita bakal bisa nggarap sampeyan wiwit saiki! - Dental Family Lakes

    (1) (0)
  10. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pelanggan saya wareg banget karo produk kasebut. Aku seneng dhukungan pelanggan lan efisiensi Print Peppermint!

    (2) (1)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

layanan customer ana rock ngalangi

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
Fabiola
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

label sampurna tresna mau!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
ahmad torabi
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Paket sampel apik :)

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Jason Sigman
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Wendy Odell
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Padha duwe desainer gedhe lan sabar banget th...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago