Kartu Bisnis Foil Metallic. Shine & Shimmer!

Gawe kertu sampeyan sumorot lan cemlorot kanthi pilihan dinamis metode produksi foiling lan warna foil.

Kertu Usaha Metam Metalik

Paper

Wangun

Corner

kekandelan

Werna Kerajang

Wektu Produksi

Nuduhake kabeh asil 9

Custom Business Card Configurator

Rega saka: from: 25.00$

-

Kertas: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kekandelan: , , , , , ,

Pojok: ,

Bentuk: , , , ,

Warna Foil: , , , , , , , , , , , , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
Print Online kertu bisnis foil emas Kertu bisnis tato paling apik

Kertu Bisnis Prawan Kencel Panas

Rega saka: 159.00$ - 264.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk: , , ,

Lokasi Foil: ,

Warna Foil: , , , , , ,

Quantity: ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kertu Bisnis Kertas Ireng + Stamping Foil

Rega saka: 99.00$ - 299.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk: ,

Lokasi Foil: ,

Warna Foil: , , , , , , , , , , ,

Quantity: , , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
kertu bisnis foil sing diangkat - printing foil

Foil Ngangkat ing Kartu Bisnis Tutul Lembut

Rega saka: 79.00$ - 199.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok:

Bentuk:

Lokasi Foil: ,

Warna Foil: , ,

Quantity: , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kertu Bisnis Holographic

Rega saka: 79.00$ - 199.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok:

Bentuk:

Lokasi Foil: ,

Warna Foil:

Quantity: , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kertu Bisnis Cold Foil Multicolor

Rega saka: 129.00$ - 269.00$

-

Kertas: ,

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk: , ,

Lokasi Foil: ,

Warna Foil:

Quantity: ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Double Kandel + Emas utawa Silver

Rega saka: 149.00$ - 219.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Bentuk:

Lokasi Foil: ,

Warna Foil: ,

Quantity: ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Kartu Bisnis Foil Edge

Rega saka: 299.00$ - 449.00$

-

Kertas: , ,

kekandelan: ,

Pojok:

Bentuk: , , , ,

Quantity: , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
ngangkat kertu bisnis foil timbul

Foil Ngangkat ing 9 Warna ing Kartu Bisnis Matte 16pt

Rega saka: 79.00$ - 299.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk:

Warna Foil: , , , , , , , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kabeh babagan Kartu Foil Metallic

Hot Foil Stamped kertu bisnis minangka salah sawijining produk sing paling populer. Stamping foil panas tradisional minangka cara sing apik kanggo nambah shimmer lan cemlorot menyang kertu lan narik perhatian menyang logo utawa info kontak.

Akeh printer online sing nawakake mung emas, lan biasane ana siji warna emas. Ing kene ing Print Peppermint, kita duwe 300 warna foil sing nyedhiyakake, saka 300, 75 warna kasebut kalebu macem-macem warna emas - saka emas kuning, nganti emas mawar, nganti emas matte, nganti emas sing wis tuwa, lan liya-liyane.

Uga nawakake foil putih lan ireng, lan foil pigmen sing bisa digunakake kanggo nyebut warna cahya ing stok kertas peteng. Foil pigmen matte warata lan biasane katon minangka ink sawise aplikasi.

Werna Foil

Umume printer online nawakake emas utawa perak, ing kene Print Peppermint kita sejatine duwe koleksi luwih saka 250 warna foil, nanging wis dicithak menyang dhaptar fokus iki 45 warna foil kanggo nyithak:


Yen sampeyan pengin ndeleng warna stempel foil kasebut ing wong, coba pesen Sampel Pack.

45 apik tenan foiling warna printing, Kalebu:

  • Emas Matte
  • Gold kuning
  • Anget Emas
  • Cahya Emas
  • Beige
  • Champagne
  • Tembaga Cahya
  • Tembaga Peteng / Gangsa
  • Rose emas
  • Grey anget
  • Silver
  • Perak Matte
  • Baby Pink (foil pigmen)
  • Orange
  • Maroon
  • Red
  • Matte Abang
  • Coral
  • magenta
  • Plum
  • Purple
  • Navy
  • Biru Prusia
  • Blue
  • cyan
  • Turquoise
  • Umpluk segara
  • Lampung
  • Olive Metallic
  • Olive
  • Holografik
  • Holographic-Glitter
  • Holographic-Sunburst
  • Permata Ruby
  • Klungker sing Hologram
  • Gemstone Clear-Holographic
  • Permata Ireng-Holografik
  • Biru-Holografik
  • Putih
  • Black

Kertu Bisnis Metalik

Apa foil metallized banget kanggo aku? Dadi, ana cara liya kanggo nggawe kertu metalik kaya sing digunakake Pantoneseri tinta logam.

Contone PMS 877 Silver minangka cara sing apik kanggo menehi shimmer halus kanggo teks utawa elemen desain nanging ora duwe karakter reflektif ekstrim sing padha karo cap foil tradisional.

Nggunakake konfigurasi online, pilih "Pantone Spot Inks" ing bagean pungkasan saka formulir pesenan, sampeyan bisa nambah menyang ngarep lan / utawa mburi. Elinga, yen print metallic diregani saben warna / saben lokasi, kanthi cara sing padha karo foil, nanging kertu bisnis cetak metalik cenderung rada murah.

Kertu bisnis foil

Kertu bisnis foil pancen apik. Apa sampeyan nggunakake foil emas logam klasik sing umume katon kaya tinta sing rata, nanging ngidini sampeyan nindakake prekara kaya warna cahya sing dicithak ing kertas sing paling peteng, kayata ireng.

Kita wis ing bisnis nyithak kertu bisnis luwih saka 10 taun saiki lan stempel foil isih dadi salah sawijining finish paling digemari sing digunakake. Amarga alasan iki, kita wis nyampurnakake tumindak nggunakake desain foil iki kanggo nambah rega produk.

yen sampeyan pengin tuku kertu bisnis foil saka kita, iki sawetara perkara sing dipercaya bisa dingerteni.

Pitakon Sampeyan Bisa Babagan Kertu Bisnis Foil

Kita ngerti manawa sampeyan bakal duwe akeh pitakon babagan layanan iki. Dadi, kita bakal nyoba mangsuli sawetara.

Apa sing Nggawe Kertu Bisnis?

Ana macem-macem prekara sing bisa nggawe kertu bisnis misuwur. Ing ngisor iki sawetara

Rampung sing Sampeyan Pilih

Rampung sing sampeyan pilih bakal mutusake babagan kepiye produk sampeyan sawise dicithak. Kita duwe akeh pilihan nalika rampung. Sampeyan bisa milih ngrampungake tartamtu sing disenengi saka situs web metu.

Desain

Desaine bisa nggawe bedane banget. Contone, pojok kertu bisnis bisa dirancang kanggo nggawe kertu katon apik. Ana sawetara template sing bisa ngowahi sudhut kasebut dadi gaya.

Napa Kita Gunakake Cara Iki Nalika Nggawe Kertu Bisnis?

Iki ngidini kertu bisnis dadi serbaguna. Kanthi stempel foil, sampeyan bisa ngapiki kertu bisnis miturut selera sampeyan. uga menehi kertu bisnis foil kanthi tampilan sing polesan.

Pelanggan sawise suwe uga seneng karo cara foil. Dheweke seneng macem-macem pilihan sing kasedhiya.

Opsi Apa Sampeyan Nalika Nggunakake Stamping Foil?

Kanthi stamping foil, sampeyan duwe sawetara opsi. Ing ngisor iki sawetara.

Foil Holographic

Kertu bisnis foil nggawe efek dramatis. Efek iki biasane banget dramatis lan bisa dideleng. Iki menehi kertu bisnis kanthi tampilan apik tenan.

Foil Emas Metalik

Iki minangka tampilan klasik kanggo kertu bisnis sing paling umum. Menehi kertu kanthi tampilan sing sederhana nanging elegan. Kertu bisnis foil emas bisa nggawa kertu bisnis sampeyan menyang level sabanjure.

Pigmen Foil (Glossy)

Jinis foil iki cukup mengkilap. Nanging, sing paling apik ing kene yaiku pirang-pirang warna foil. Iki kalebu emas, biru, ijo, lan uga perak.

Foil Pigmen (Matte)

Jinis iki menehi warna kusam sing katon apik lan bisa narik kawigaten. Ora mengkilap lan bisa nggawe kertu bisnis sing apik banget.

Iki mung patang saka seket pilihan sing sampeyan duwe nalika milih Print Peppermint. Pilihan liyane sing kasedhiya kalebu foil perak, foil khusus, foil transparan, foil abang, lan foil perak matte.

kanthi Print Peppermint, potensial kertu bisnis sing apik ora ana enteke.

Apa Warna sing Kasedhiya kanggo Desain Kertu Bisnis Foil?

Kertu bisnis foil sampeyan bisa diwenehi macem-macem warna. Yen sampeyan tuku saka kita, iki sawetara opsi sing gampang kasedhiya kanggo sampeyan.

  • Gray
  • Blue
  • Purple
  • Putih
  • Ireng (Warna foil bali kosong)
  • Red
  • Lampung
  • Putih padhang
  • Coklat lan liya-liyane

Yen sampeyan kasengsem karo warna foil liyane, kita bisa mesthi golek cara kanggo entuk warna utawa desain tartamtu sing dikarepake.

Jinis Rampung Apa sing Disedhiyakake?

Perangko foil minangka salah sawijining finish sing kasedhiya. Jinis rampung sing sampeyan pilih bakal gumantung karo apa sing sampeyan goleki.

Kalebu

  • Mati-nglereni
  • Foiling Edge
  • Folding
  • Pangeboran Lubuk
  • Letterpress
  • Werna Titik
  • Embossing

Nalika milih rampung, priksa manawa sampeyan duwe ide sing jelas babagan jinis finish liyane.

Apa Jenis Kertu Apa Sampeyan Gunakake Kanggo Kertu Bisnis Foil?

Kita ngerti manawa jinis kertas sing sampeyan pilih nemtokake gaya lan daya tarik kertu bisnis. Mangkono, kita nyedhiyakake macem-macem jinis kertas sing bisa dipilih. Iki tegese sampeyan duwe akeh pilihan desain.

Nalika pilihan kardus minangka salah sawijining pilihan kertas sing populer, ana macem-macem jinis sing kasedhiya kanggo produk sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara sing paling populer.

  • Black
  • Brown
  • Blue
  • Coloured
  • Putih padhang
  • emas
  • Gray
  • Lampung
  • Kraft
  • Gading lan liya-liyane
  • Banyu Cardstock

Sampeyan bisa nggoleki kertas tartamtu sing dibutuhake. Yen sampeyan butuh pitulung milih jinis kertas sing dikarepake, sampeyan bisa ngubungi

Sepira Gedhe Kudu Kertu Bisnis?

Preduli desain kertu bisnis, umume ana rong standar sing kita tindakake Print Peppermint.

Salah sijine yaiku standar AS kanggo kertu bisnis. Ukurane 3.5 x 2 inci. Sing liyane yaiku standar EURO kanggo kertu bisnis. Iki ana ing endi wae 85mm x 55mm.

Apa Keuntungan Nggunakake Foil Emas Kanggo Kertu Bisnis Sampeyan?

Iku Mung Apike

Foil Emas pancen luwih apik lan narik kawigaten yen dibandhingake karo warna liyane. Menehi kertu kanthi tampilan apik gayane sing wis dikarepake.

Sampeyan Bakal Entuk Ati-ati

Nalika mbukak bisnis, sampeyan mesthi pengin narik kawigaten. Prekara cilik kayata kertu bisnis bisa ditindakake. Kertu bisnis foil emas utamane bakal narik kawigaten pelanggan.

Ningkatake Brand Sampeyan

Kertu sing digawe nganggo foil emas bisa dadi bagean saka merek sampeyan. Ing jagad sing saiki urip, merek kabeh ana. Dadi, pilih merek sampeyan kanthi kertu bisnis foil emas.

Desain Berkualitas Tinggi

Dheweke pancen berkualitas tinggi. Duwe desain kasebut ing kertu bisnis sampeyan ngirim pesen. Bisnis sampeyan elegan lan apik gayane. Kertu bisnis foil emas mung beda-beda.

Desain Foil Emas awet

Kanggo umume wong, dheweke ora mung golek desain kertu sing kualitas dhuwur. Dheweke uga nggoleki kekiatan. Iki padha karo kabeh produk.

Foil emas nggawe kertu bisnis sampeyan misuwur. Iki uga ndadekake luwih awet. Iku mesthi apik kanggo bisnis.

Apa Sampeyan Kudu Menehi Desain Foil Perak utawa Desain Emas?

Goleki foil perak utawa foil emas umume gumantung karo apa sing sampeyan karepake. Umume foil perak lan foil emas iku ayu lan bisa kanggo tujuan kasebut.

Kanggo njupuk keputusan sing bener, pikirake apa sing sejatine dibutuhake merek sampeyan. Umumé, desain foil emas utawa foil perak bakal cocog karo tagihan kasebut.

Apa Pilihan Ukuran Font sing Kasedhiya?

Nalika nerangake ukuran font, kekandelan garis dadi penting banget. Kanggo nggawe manawa produk lan tulisan ing produk bisa diwaca, kita tetep 0.25 pt minangka kekandelan minimal ing cetakan offset.

Kanggo nyithak digital, kisaran minimal mundhak dadi 0.5 pt.

Kanggo mesthekake yen ukuran font sampeyan cocog banget karo desain produk, akeh faktor sing ditindakake.

Bahan Apa sing Kita Gunakake Sajrone Nyithak Foil Iki?

Kertu bisnis foil bisa digawe nggunakake macem-macem jinis kertas. Iki sejatine mupangat kanggo jinis kertu bisnis kasebut.

Bahan kayata matte, kertas magnetik, lan plastik minangka sawetara pilihan sing sampeyan duwe nalika nggunakake foil ing nggawe kertu bisnis foil.

Bahan lan finish khusus sing digunakake nalika ngrancang kertu bisnis foil bakal dicampur kanthi gampang.

Kepiye Aku Ngerti Rega Kertu Bisnis Foil?

Yen sampeyan kepengin tuku, sampeyan bisa mriksa situs web babagan opsi rega liyane. Nanging, nalika nimbang rega kasebut, sampeyan kudu nimbang sawetara biaya. Iki kalebu proses pencetakan kertu bisnis foil, desain uga bahan sing digunakake.

Sampeyan uga duwe pilihan kanggo njaluk bantuan supaya entuk penawaran khusus miturut pesanan sampeyan. Sampeyan uga kudu ngerti manawa jumlah sing dikarepake uga bakal nemtokake rega kasebut.

Yen sampeyan pengin kertu foil sing akeh, mula rega saben unit luwih murah.

Yen sampeyan isih pengin ngerti luwih lengkap babagan rega, wenehi kontak karo layanan pelanggan kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan pilihan rega.

Napa Sampeyan kudu dipercaya karo kita?

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan kudu dipercaya karo kita. Nanging, kita bakal nyoba negesake mung sing paling penting.

Kualitas lan Desain Produk minangka prioritas nomer siji

Kita ngerti peran sing bisa ditindakake kertu bisnis foil ing bisnis sampeyan. Mula, kita priksa manawa kertu bisnis kasebut nduweni kualitas paling dhuwur. Kanggo nyithak kertu bisnis, kita tindakake pandhuan tartamtu supaya pengalaman sampeyan luwih apik.

Babagan kuwatir, kualitas produk ora bisa ditrapake. File kriya kita mesthi kasedhiya kanggo digatekake. File kriya kita bisa ditemokake ing situs web.

Wis rada suwe Kita Wis Mubeng

Print Peppermint wis luwih saka 10 taun. Sajrone wektu iki, kita wis nggarap merek gedhe kayata Google lan Grammarly ing nggawe produk bermutu. Saiki kita lagi kerja utawa makarya karo luwih saka 10,000 desainer utawa agensi.

Yen ana prekara sing bisa sampeyan yakin, sampeyan bakal yakin manawa kertu bisnis foil bakal dadi kualitas paling dhuwur.

Regane umume terjangkau

Kita nggawe produk sing terjangkau sanajan kualitas produk dhuwur. Kita yakin manawa para pelanggan kudu paling apik yen milih supaya bisa ngatasi urusan. Kanthi mangkono, sampeyan bisa yakin yen entuk nilai produk.

Apa Sawetara Pedoman Karya Seni Kita?

Mangkene sawetara pandhuan kanggo seni sing digawe.

Area getihen

Iki nuduhake area kertu bisnis foil sing bakal dipotong utawa dipotong. Wilayah getihen kanggo nggawe manawa warna latar mburi kertu bisa tekan pinggire.

Kita nyoba nunjukake endi area getih sing diwiwiti saka template sing nggunakake garis abang.

Fonts

Kita priksa manawa font ing template kita kabeh diganti utawa diowahi dadi garis gedhe utawa kurva.

Transparansi

Kabeh transparansi sing ditampilake ing template utawa kertu bisnis kita kabeh rata.

resolusi

Resolusi sing digunakake ing template kita yaiku 300 dpi

Yen sampeyan pengin ngerti babagan pedoman lan template karya seni, file kriya kasebut kasedhiya kanggo didownload ing situs web. Disaranake sampeyan mriksa pandhuan kriya kanthi tliti.

Suwene Apa Percetakan Kertu Bisnis Foil?

Wektu tartamtu kanggo nyithak kertu bisnis foil gumantung saka jumlah kertu bisnis sing pengin dicithak. Yen ora akeh, bisa uga proses pencetakan kertu bisnis foil bakal luwih cepet. Umume butuh 3 minggu kanggo nyambut gawe liwat jadwal produksi wiwit bukti nganti dikirim.

Suwene Apa Wektu Pengiriman?

Pengiriman bakal gumantung karo kahanan. Kahanan sing mengaruhi wektu pengiriman kalebu biaya, desain, lan tujuan kertu bisnis foil sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kertu bisnis pangiriman, aja nganti luwih cepet, hubungi kita. Kita bakal seneng mbantu sampeyan kanthi cara apa wae babagan kabijakan babagan pengiriman.

Kepiye Cara Tuku ing situs web sampeyan?

Yen sampeyan kepengin nggawe pesen ing situs web, iki kalebu sawetara pandhuan supaya luwih gampang.

Akses situs web kita saka browser. Sampeyan banjur bisa menyang kertu bisnis khusus lan milih opsi kertu bisnis foil.

Sing apik babagan situs web kita yaiku ngidini sampeyan nggoleki produk tartamtu sing dikarepake. Panelusuran sampeyan njamin yen sampeyan entuk kertu utawa barang bisnis foil sing disenengi.

Nanging, sadurunge bisa ngrampungake tuku karo kita, sampeyan bisa uga kudu duwe akun. Kanthi mangkono, sampeyan mung bisa nulisake rincian mlebu akun lan entuk barang kanthi cepet.

Elinga yen situs web kita nggunakake cookie. Cookie iki kanggo nambah pengalaman sing diwenehake. Sampeyan bisa nglarang cookie yen sampeyan ora kepenak karo iki.

Sabanjure, tambahake pesen sing disenengi menyang kranjang belanja lan terusake menyang pilihan pambayaran. Iki gampang banget lan langsung.

Ngendi Print Peppermint Dumunung?

Print Peppermint dununge ing Amerika Serikat. Kantor pusat kita ing Dallas Texas kanthi kode pos Tx 75208. Mula, Print Peppermrint nuruti kabeh pedoman sing ditrapake kanggo perusahaan sing ana ing Amerika Serikat.

Kepiye Aku Golek Konten Liyane ing Bisnis Sampeyan?

Apa sampeyan duwe pitakon liyane? Yen sampeyan nindakake, sampeyan bisa mriksa bagean FAQ kanggo konten liyane.

FAQ kita nutupi kabeh babagan desain, aksen foil menyang macem-macem kertu bisnis foil khusus sing kasedhiya.

Yen sampeyan nemoni masalah nemokake kaca FAQ, Pitakon | Print Peppermint nuntun sampeyan langsung menyang sampeyan. Sampeyan mung kudu nyalin link lan nempel ing browser.

dateng Print Peppermint

Priksa metu! Kita wis nyoba mbantah bocah-bocah lanang ing perbandingan iki ing Ndandani foto.

Kita yakin bisa menehi sing paling apik babagan nyetak, desain lan liya-liyane.

FAQ Foil Metalik

3 Pesaing Utama kanggo produk iki:

Kita yakin banget karo kualitas produk, mula nawakake link langsung kanggo mbandhingake tawaran karo pesaing.

printing metalik
kertu bisnis metalik
holografik kertu bisnis
kertu bisnis karo foiling
kertu foiling
printing foil ing kertu bisnis
kertu emas metalik
huruf foil emas
apa kertu foil
carane kanggo print kertu holographic
kertas emas reflektif

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

layanan customer ana rock ngalangi

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Fabiola
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

label sampurna tresna mau!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
ahmad torabi
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Paket sampel apik :)

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Jason Sigman
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Wendy Odell
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Padha duwe desainer gedhe lan sabar banget th...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.