Kertu Bisnis Plastik

Priksa manawa kertu sampeyan awet, fleksibel, anti banyu, lan super unik kanthi milih kertu bisnis plastik putih beku utawa padhet.

Kertu Bisnis Plastik

Wangun

Corner

kekandelan

Wektu Produksi

Nuduhake kabeh asil 5

Print% judhul%% Paling apik% Online

Kertu Bisnis Plastik Clear - 20 pt

Rega saka: 129.00$ - 249.00$

-


kekandelan:

Pojok:

Bentuk: , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kartu Bisnis Plastik Putih - 30 pt

Rega saka: 199.00$ - 339.00$

-


kekandelan:

Pojok:

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
Print Online Kertu plastik paling apik

Kertu Bisnis Plastik Clear - 30 pt

Rega saka: 249.00$ - 399.00$

-


kekandelan:

Pojok:

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kertu Bisnis Plastik Ireng

Rega saka: 199.00$ - 339.00$

-


kekandelan:

Pojok:

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
Print% judhul%% Paling apik% Online

Kartu Bisnis Plastik Putih - 20 pt

Rega saka: 89.00$ - 169.00$

-


kekandelan:

Pojok:

Bentuk: , , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kenapa Plastik?

Kertu bisnis plastik mesthi ana ing pasar. Tampilan sing sederhana nanging asring elegan ndadekake kudu dadi akeh perusahaan.

Kanggo kita ing kene peppermint, kertu plastik iku bagéan saka apa kita apa. Apa sampeyan duwe kertu plastik adat kanggo nggawe utawa kertu plastik putih, kita bakal tansah bali.

Apa sampeyan rencanaku tuku kertu bisnis plastik? Mangkene sawetara perkara sing dipercaya kudu sampeyan ngerteni.

Pitakon Sampeyan Bisa Takon Babagan Kertu Bisnis Plastik Kita

Mangkene sawetara pitakon sing sampeyan pengin takon.

Apa sing Nggawe Kertu Bisnis Plastik Dadi Khusus?

Ana sawetara alasan kenapa umume bisnis nggunakake plastik kanggo desain lan materi kertu utawa nalika nyithak kertu bisnis. Dheweke kalebu

Desain Kertu Bandhing

Kertu bisnis plastik duwe desain sing apik lan inovatif. Dheweke nggawe kertu bisnis sampeyan misuwur ing antarane wong akeh. Yen sampeyan lagi nyithak kertu bisnis, mula luwih becik sampeyan kudu ditimbang.

Rinci banget

Kertu bisnis sing digawe saka plastik bakal rinci banget. Iki bisa kanthi gampang nggawe kesan pertama utawa nggawe kesan langgeng kanggo pelanggan.

macem-macem

Kertu bisnis plastik dilengkapi macem-macem macem-macem. Sampeyan bisa milih ing antarane plastik beku, plastik bening, plastik transparan, lan liya-liyane.

Pancen ora ana sing bengok-bengok kualitas kajaba desain kertu sampeyan kanthi rinci.

Opsi Apa Sampeyan duwe ing Industri Cetak Kertu Bisnis Plastik?

Ana sawetara cara utawa teknik sing dingerteni ing industri pencetakan kertu bisnis plastik. Pilihan kasebut ngidini sampeyan nggawe kertu plastik kanthi cara sing sampeyan karepake.

Kertu Bisnis Plastik sing Cetha

Pilihan pertama sing sampeyan duwe yaiku kertu bisnis plastik sing jelas. Iki uga dikenal minangka kertu bisnis plastik transparan. Salah sawijining mupangat utama kertu iki yaiku tampilan.

Mangkene, umume pelanggan bisa uga ora ngeculake malah mung kanggo tampilan.

Kertu Bisnis Plastik Frost

plastik es minangka pilihan liyane sing mesthi ana ing meja. Teknik cetak iki nggawe kertu bisnis sampeyan luwih awet. Kertu plastik frosted sing jelas mesthi ana sing kudu dipikirake.

Kertu Bisnis Plastik Putih

Pilihan liyane yaiku golek kertu bisnis plastik putih. Kertu plastik iki elegan banget lan gampang. Yen sampeyan pengin barang sing njerit keanggunan tanpa nyoba, plastik putih iku cara sing bener.

Dadi coba coba nyoba kertu plastik putih.

Apa Wangun Paling Apik Kanggo Digunakake Kanggo Kertu Plastik?

Salah sawijining fitur pisanan sing kudu dipikirake yaiku wujud. Rectangle minangka salah sawijining bentuk sing paling disenengi. Iku mung bentuk paling apik kanggo kertu bisnis. Uga ngidini katrangan ditampilake kanthi cetha.

Nalika umume wong seneng persegi dowo kanggo kertu plastik, isih ana pirang-pirang bentuk kanggo ngrancang kertu plastik sampeyan.

  • Square
  • skyline
  • Butcher Butcher
  • Kertu geometris
  • Kertu bunder

Sampeyan uga bisa milih kertu khusus. Jinis utawa desain sing sampeyan pilih kudu cocog karo merek sampeyan

Apa format paling apik kanggo kertu bisnis sing dicithak?

Format paling apik kanggo kertu bisnis sing dicithak yaiku TIFF utawa PDF. Sawetara wong uga nemokake manawa nyetak variabel kanggo kertu bisnis cocog karo sing disenengi. Kita bisa menehi pandhuan lengkap babagan apa sing bakal diarepake kanggo nyithak variabel.

Priksa manawa sampeyan wis ngerti misi lan target sadurunge milih kertu bisnis. Kertu bisnis plastik bisa ngganti bisnis dadi apik.

Apa Sampeyan Kudu Menehi Kartu Bisnis Plastik Kanthi Sudut Bunder?

Umume wong ngerti manawa sudhut sing dibunderaké cocog kanggo dheweke. Mangkene sawetara mupangat sing sampeyan gunakake saka nggunakake kertu plastik kanthi sudhut sing dibunderaké.

Tampilan Trendi

Sudut sing dibunderake menehi tampilan trendi kanggo kertu sampeyan. Yen organisasi sampeyan maju, mula mung pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

kekiatan

Sampeyan nggawe kertu katon awet. Sudut sing dibunderake nggawe kertu katon padhet lan dibangun kanthi apik. Dadi, yen sampeyan lagi nyithak kertu kapan wae, luwih becik dipikirake babagan desain iki.

Sudut sing dibunderaké cocog karo kertu sing bentuké persegi dowo. Iki ngidini rincian kertu sampeyan bisa ditonjol.

Apa Jenis Kertas Kertu Paling Apik kanggo Kertu Bisnis?

Ora ana siji jinis kertas sing paling apik kanggo kertu bisnis. Iku mung gumantung karo pilihan sampeyan. Kita nawakake macem-macem jinis kertas khusus sing bisa dipilih.

Bahan kertas kasebut kabeh awet lan beda-beda wujud. Ing ngisor iki sawetara.

  • Putih
  • biru
  • Brown
  • Lampung
  • Gray

Uga nawakake macem-macem warna. Yen sampeyan duwe warna khusus sing ora didhaptar ing pilihan, sampeyan bisa uga hubungi kita. Kita bakal seneng nggunakake warna kustom iki kanggo kertu bisnis.

Apa sing Dienggo Nggunakake Material WaterProof?

Sanajan sampeyan bisa ngganti sawetara keanggunan karo bahan anti banyu, bisa uga migunani banget. Mangkene sawetara cara sing bisa ditindakake.

Kahanan Cuaca

Kanthi bahan anti banyu, sampeyan ora perlu kuwatir banget babagan kahanan cuaca sing angel. Regane lan kualitas tetep.

Iku nambah regane lan regane

Iku mung menehi sampeyan regane luwih akeh kanggo dhuwit. Sampeyan bisa yakin manawa kertu bisnis plastik bakal tahan wektu.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan regane materi iki kanggo nyithak kertu bisnis, aja nganti hubungi kami.

Apa Sampeyan Menehi Pesenan Gratis?

Ora, kita ora. Nanging, ing sisih ndhuwur, kita menehi akeh diskon lan hadiah kanggo para pelanggan. Sampeyan bisa mriksa situs web kanggo informasi lengkap.

Cetha Utawa Frosted- Apa Bedane?

Apa sampeyan macet ing antarane kertu bisnis sing jelas lan beku? Pisanan, ngerti manawa sampeyan milih sing ora mengaruhi kualitas kertu bisnis.

Mangkene sawetara prabédan ing antarane loro teknik kasebut.

Faktor WOW

Kertu bisnis sing jelas duwe faktor WOW. Ayo diadhepi. Ora akeh wong sing ndeleng kertu plastik sing cetha sadurunge. Klien sampeyan bakal langsung kesengsem karo kualitas lan fitur kertu sampeyan.

Premium aran

Ora kaya plastik bening, kertu bisnis plastik frosted sing cetha bakal menehi aran premium marang klien. Umume kertu bisnis frosted digawe saka matte. Iki njupuk kualitas menyang level sing beda.

Sing duwe warna luwih akeh?

Kertu bisnis beku luwih warna tinimbang kertu bisnis plastik sing bening. Kanthi kertu bisnis beku, sampeyan bisa nggunakake warna lengkap kanggo mutusake kualitase.

Napa Sampeyan Kudu Percaya Print Peppermint?

Mangkene sawetara sebab kenapa sampeyan kudu dipercaya karo kertu bisnis plastik.

Kualitas lan Desain Produk

Prosedur pencetakan kertu bisnis plastik adhedhasar kualitas lan desain produk. Mangkono, sampeyan bisa uga yakin manawa ana kertu utawa desain sing dicithak sing ditindakake dening kita bakal duwe fitur lan materi sing luar biasa.

Kita mung pengin nggawe kertu bisnis plastik sing paling apik.

Rekam Lacak sing Apik

Kita wis sawetara suwe. Iki ngidini kita nggawe merek sing misuwur banget. Kita menehi saben pelanggan sing bisa nggarap perhatian lan fokus sing padha. Mangkono, kita wis nggawe kesan langgeng kanggo para pelanggan.

Iki nyebabake akeh review pelanggan bintang 5 sajrone taun. Tinjauan 5 bintang kasebut minangka bukti tumrap pakaryan sing apik sing ditindakake perusahaan ing kene Print Peppermint.

efisien

Perusahaan iki efisien ing layanan lan kualitas sing diwenehake. Iki ditampilake ing wektu ganti lan sifat transparan layanan kita.

Nalika wektu turnaround sing tepat bakal gumantung karo urutan sing sampeyan gawe, kita priksa manawa wektu puteran sing tepat luwih cepet lan bisa.

Gedhe Customer Service

Latar mburi perusahaan iki nuduhake manawa pentinge layanan pelanggan. Mula, kita priksa manawa menehi saran sing migunani nalika dibutuhake.

Iki nuduhake integritas lan sifat transparan minangka perusahaan.

Kepiye Cara Miwiti?

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngubungi kita. Iki bisa kanthi gampang ditindakake kanthi online. Sampeyan bisa mbukak situs web lan nggawe akun. Sawise duwe akun online, sampeyan bisa maneh mriksa macem-macem opsi sing ana.

Online, sampeyan uga diidini ndeleng template kita. Kanggo nggawe sampeyan luwih gampang, umume template kita disusun dadi siji file. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo ndeleng stok. Ngerti stok bakal ngidini sampeyan milih kanthi bener

Yen sampeyan ngerti babagan jinis materi sing pengin kanggo kertu bisnis plastik, ana bagean sing ngidini sampeyan milih materi sing disenengi. Iki mbantu sampeyan njaga desain lan kualitas miturut kekarepan sampeyan.

Sampeyan uga bisa milih opsi liyane kayata bening utawa frosted, kanthi sudhut dibunderaké utawa warna kertas sing bakal digunakake.

Sawise entuk pesen utawa pangiriman, sampeyan kudu mlebu manawa wis dikirim. Nalika mlebu, sampeyan bakal tindakake prosedur sing mudhun.

Kepiye Aku Bisa Mbayar Kertu Bisnis Plastik?

Sawise nggawe pesen apa sing bakal disenengi, wayahe mbayar kanggo tuku. Salah siji pilihan yaiku mbayar nganggo kertu kredit. Nggunakake kertu kredit minangka pilihan sing disenengi. Kajaba kertu kredit, opsi liyane kayata kertu debit uga diidini.

Nanging, nggunakake kertu kredit mung minangka proses sing luwih lancar.

Suwene Apa Kasedhiya Kertu Plastik Sampeyan siyap?

Sampeyan bisa mbutuhake wektu suwene 3 dina kerja utawa luwih dawa tinimbang iku. Ana sawetara perkara sing bakal nemtokake kapan kertu plastik sampeyan wis siyap.

Jumlah Pesenan

jumlahe pesenan uga bakal nemtokake manawa pesenan sampeyan teka luwih awal utawa ora. Yen jumlahe sithik, sampeyan bisa ngarepake supaya luwih cepet.

Lokasi

Ing papan sampeyan uga duwe peran nalika ngarep-arep kertu bisnis. Kadhangkala, kertu sampeyan bisa uga wis siyap kanggo dicithak banjur dikirim. Nanging, butuh wektu luwih suwe supaya bisa tekan tujuan sing dituju.

Desain Produk

Jinis desain profesional sing sampeyan pilih bakal nemtokake jumlah jam sing bakal digunakake kanggo nyithak saben kertu bisnis plastik.

Apa Pedoman Karya Seni Kita?

Latar mburi saka Print Peppermint mbantu kita ngerti kabutuhan file kriya. File iki bakal mbantu kita lan pelanggan ngerti aturan sing kita tindakake babagan plastik putih, milih warna sing lengkap, utawa mung tuku stok. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan stok utawa pedoman, sampeyan kudu mriksa template.

Mangkene sawetara pandhuan kasebut.

Ukuran Font Lan Werna Lengkap

Nalika nyithak kertu, sampeyan kudu menehi perhatian marang ukuran font lan warna sing kebak. Milih ukuran font mewah utawa warna lengkap bisa ngilangi utawa nggawe kertu sampeyan. Dadi elinga nalika nggawe.

Ngendi Print Peppermint Dumunung?

Print Peppermint dununge ing Amerika Serikat. Wis biyen, kita manggon ing Dallas lan tetep ana ing kana. Dadi, kantor pusat kita ana ing Dallas Texas kanthi kode pos Tx 75208. Mula, Print Pepperprint ngetrapake kabeh pandhuan sing ditrapake kanggo perusahaan sing ana ing Amerika Serikat.

Kertu bisnis sing jelas minangka sing paling adhem!

Nalika sampeyan menehi prospek kertu bisnis plastik frosted bening semi-tembus, sampeyan bakal nggawe sesambungan sing sukses wiwit wiwitan.

Rasane penting saka pvc 20pt bening, ditambah karo estetika desain modern nggunakake PVC bening utawa beku menehi kesan marang para pelanggan manawa sampeyan duwe standar sing dhuwur, mula kudu nawakake produk utawa layanan sing berkualitas.

Corner Gratis Round

Amarga 20 PV PVC kita angel banget, kita nawarake sudhut bunder sudhut kertu bisnis iki kanggo mesthekake yen sampeyan utawa pelanggan ora cilaka awake dhewe nalika nangani kertu sing jelas. Pilihan sampeyan radiasi sudhut 1 / 8in utawa 1 / 4in, kanthi biaya ora luwih.

Sanajan ora menehi kertu sing jelas nganggo strip magnet, akeh pelanggan nggunakake kertu bisnis PVC putih kabur kanggo kertu anggota umum.

Kanthi ninggalake papan kosong ing mburi desain kertu sampeyan, sampeyan bisa nulis jeneng pelanggan kanthi nggunakake spidol permanen utawa tajam.

Contone, yen sampeyan duwe toko rekaman bekas, sampeyan bisa uga nawakake "program pelanggan setia" utawa keanggotaan kanthi biaya tahunan siji-siji sing menehi potongan 10% saben pesenan nalika nuduhake kertu anggota plastik sing paling apik.

Aplikasi liyane sing menarik yaiku nggunakake kertu bening minangka tag hang. Kanggo akeh merek kaos lan perusahaan klambi wiwitan, tag sing jelas minangka cara sing gampang kanggo menehi rasukan visual.

Sanajan ora kalebu ing rega sing ditampilake ing kene, kita nawakake layanan pengeboran bolongan sing bakal gampang ngganti kertu sing jelas dadi tag super groovy.

Artikel Menarik sing Gegandhengan karo Kartu Bisnis Plastik

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

plastik-transparan-fotografer-bisnis-kertu-

Tips Pro kanggo Ngrancang Kertu Bisnis Plastik sing nggumunake

Kertu bisnis wis nikmati revolusi serius sajrone sawetara dekade kepungkur. Ora ana jepretan profesional iki dicithak kanthi eksklusif ing kardus kanthi tata letak sing padha lan ora katon ing kabeh papan. Yen sampeyan nemokake pilihan kertu bisnis plastik, sampeyan bisa uga golek sing luwih awet utawa mbantu sampeyan tampil ... Waca liyane

Mbossed On Sheet Plastik Minangka Teknik Kartu Kredit Kanggo Nyithak Embosse

Kekuwatan Kertu Bisnis Plastik: Nyenengake Swanky

Kertas utawa plastik? Iki minangka pitakon umure sing wis diarepake ing bar checkout toko. Nanging, saiki uga ditrapake kanggo kertu bisnis! Nalika mesthi bakal ana papan kanggo kertu kertas bermutu, desain anyar inovatif lan bahan sing ora dikarepake saiki bakal dadi rame ing jagad perusahaan. Salah sawijining conto? … Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

Kertu Plastik - Tutorial

Punika ing Print Peppermint, kita nganggep awake dhewe begja yen entuk desain kartu bisnis plastik kreatif saben dina. Yen sampeyan wis mutusake nyithak plastik kanggo proyek kertu bisnis sabanjure, sampeyan wis milih pilihan nanging ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerteni. Mangkene sawetara rekomendasi sing bakal… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

layanan customer ana rock ngalangi

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Fabiola
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

label sampurna tresna mau!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
ahmad torabi
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Paket sampel apik :)

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Jason Sigman
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Wendy Odell
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Padha duwe desainer gedhe lan sabar banget th...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Kartu Bisnis Plastik

Apa kertu bisnis plastik anti banyu?

Nggih Kertu bisnis plastik saiki wis tren, amarga luwih awet lan tampil unik tinimbang kertu kertas tradisional. Biasane digawe saka plastik PVC sing fleksibel nanging angel, kertu bisnis iki bakal katon landhep sanajan sampeyan mbabarake banyu, kopi, lan cairan liyane. Lan tetep wujud sanajan disimpen ing… Waca liyane

Apa bisa nyithak rong sisi ing kertu plastik?

Ya - sampeyan bisa nyithak sisi loro ing kertu plastik. Sampeyan bisa nyithak ing loro-lorone kertu plastik putih sing 20 pt lan 30 pt. Sampeyan uga bisa nindakake perkara kasebut ing 30 kertu bisnis plastik bening utawa beku. Nanging, sampeyan ora bisa nyithak kaping pindho ing 20 kertu bening utawa frosted.

Kepiye desain kanggo produk sing dicithak ing Plastik?

Nalika sampeyan ngrancang kertu plastik, sampeyan kudu eling yen kertu plastik bening lan frosted transparan. Uga, kertu plastik kanthi sudhut bunder ora dikenani biaya tambahan! Bedane transparansi bisa dideleng ing ndhuwur. Kertu sing bening (ing sisih tengen) transparan. Kertu beku (ing tengah) semi-transparan… Waca liyane

Napa kabeh kertu plastik duwe sudhut bunder?

Umume, yen ora kabeh, kertu bisnis duwe sudhut bunder. Iki amarga ujung sing tajem sing landhep bisa nyebabake tusukan kulit lan ciloko liyane sing luwih abot tinimbang potongan kertas. Amarga akeh wong sing seneng njaga kertu bisnis supaya tetep cedhak, mula kita saranake supaya alus sudhut kertu plastik sampeyan. Iku… Waca liyane

Napa print ing kertu plastikku dadi entheng?

Kertu plastik digawe saka bahan tembus. Nalika cahya nembus, gambar sing dicithak ing ngarep katon luwih entheng, alus lan bisu. Yen sampeyan pengin cetakan liyane, kertu plastik frosted 30 pt premium mesthine dadi alternatif sing apik kanggo pilihan standar. Sampeyan bisa uga nambah lapisan ekstra blok putih ... Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.