peta ing mburi kertu bisnis

Mburi Kertu Bisnis - Gagasan Kreatif Apa sing Bakal Dilebokake

Sanajan sampeyan krungu akeh babagan cara desain ngarep kertu bisnis, ora akeh sing diarani babagan sisih mburi. Yen sampeyan wis nyoba babagan kertu bisnis kanthi pola pikir sing padha, kita bakal menehi kabar babagan sampeyan.

Kaping pisanan, aja lali mburi kertu bisnis. Mesthi ora nalika sampeyan nggunakake, coba critakake marang kabeh wong kanthi cara kreatif:

  • Apa sing sampeyan lakoni
  • Sing sampeyan 
  • Apa sing sampeyan wakili 

Lali babagan mung nyalin lan nempelake logo sing wis katon ing sisih ngarep. Yen ana apa-apa, mung nyatane sampeyan ora duwe inspirasi. Ora tenan kesan sing apik sing pengin diwenehake para pamirsa. 

Dadi jinis detail lan informasi sing kudu sampeyan desainake kertu bisnis anyar? Mangkene sawetara ide.

, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://www.webdesignerdepot.com/2011/07/30-creative-qr-code-business-cards/

Ndhaptar media sampeyan

  • Individu lan klien potensial luwih milih unsur multimedia. Ngirim informasi luwih lengkap kanthi nyenengake. 
  • Promosi video sing menehi wigati kanggo merek, layanan, lan produk sampeyan. 
  • Gunakake kode QR utawa link kanggo nambah video kasebut. Iki nambah kemungkinan kedadeyan virus.

Mesthi dadi tambah kanggo individu ing sektor animasi digital. Iki kalebu videografer, animator lan direktur film. 

, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: http://cleverbusinesscards.com/map-business-card/

Sijine ing peta

Yen bisnis sampeyan angel ditemokake utawa cilik:

  • The mburi kertu bisnis bisa dadi lokasi sing apik kanggo peta
  • Iki bisa nyebabake kasempatan wong kanggo ngunjungi bisnis yen ana ing wilayah sampeyan
  • Sampeyan uga minangka cara sing apik kanggo nggawe alamat perusahaan sampeyan katon apik tinimbang mung nulis
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://organicheadshots.com/blog/a-headshot-on-your-business-card/

Gambar sampeyan

  • Nduwe usaha kanggo bisnis sampeyan nggawe sampeyan luwih gampang dicedhaki. Iki menehi pinggiran luwih saingan marang pesaing sampeyan. 
  • Kanggo pamilik tunggal utawa sanajan sampeyan duwe peran gedhe ing bisnis sampeyan, iki bisa dadi penting banget.
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://businesscard.designcrowd.com.au/businesscard-design-gallery/company/retail/coupon-business-cards

Coba nggawe kupon kasebut

Kupon minangka cara sing becik kanggo nggayuh pelanggan menyang bisnis sampeyan. Iki amarga menehi perkara sing kudu dikepengini. 

  • Menehi sampel gratis utawa diskon sing apik menehi panggunaan tambahan kanggo nyoba barang
  • Kayata diskon kanggo tawaran loro, siji, menehi insentif sing kuat kanggo individu kanggo nyoba merek sampeyan 
  • Iki uga mbantu sampeyan golek pelanggan baleni  
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: http://www.homemadebycarmona.com/how-to-make-fold-out-portfolio-business/

Sijine portofolio sampeyan ing tampilan

  • The mburi kertu bisnis bisa dadi kesempatan sing apik kanggo nawakake luwih cepet menyang portofolio perusahaan sampeyan
  • Pilih siji utawa loro proyek paling apik lan gunakake papan kosong kasebut minangka portofolio mini sampeyan 
  • Bisa digunakake kanthi becik kanggo ilustrator, desainer grafis, lan fotografer 

Pro tip: Priksa manawa gambar sing dipilih wis jelas lan gampang katon. Pungkasane, papan cilik kasebut mesthi bisa dadi alangan sithik.  

, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://99designs.com/blog/logo-branding/how-to-design-business-card/

Tagline perusahaan 

  • Kertu bisnis sampeyan minangka cara sing sampurna kanggo nggabungake strategi merek sing luwih jembar 
  • Tampilake label ing perusahaan kanthi jelas supaya sampeyan bisa narik kawigatene
  • Iki nggawe gampang kanggo individu kanthi cepet lan gampang sinau apa bisnis lan apa sing ditawakake

Nindakake ulasan lan paseksen

  • Iki minangka cara sing apik kanggo narik klien anyar 
  • Nduwe review utawa testimoni sing positif, khusus saka individu sing kondhang, nggawe bisnis sampeyan luwih apik
  • Pilih salah sawijining bisnis sing paling apik sing wis ditampa kanggo kertu. Iki narik minat individu kanthi cara sing bener
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://www.template.net/business/business-cards/social-media-business-cards/

Lebokake media sosial sampeyan

  • Nyelehake informasi media sosial ing sisih ngarep kertu bisnis sampeyan bakal nggawe kahanan katon sempit banget
  • Tetep ing mburi kertu bisnis kanggo medhot gaman media sosial sampeyan 
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://www.slideteam.net/internet-marketing-statistics-business-card-format-direct-marketing-cpb.html

Sampeyan bisa masang statistik

  • Sertivasi statistik sing relevan karo industri uga mbiyantu
  • Iki menehi kaweruh individu babagan pentinge bisnis sampeyan 
  • Mesthi iki bisa ningkatake kemungkinan dheweke dadi pengunjung
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://www.pinterest.com/pin/503347695826549055/?lp=true

Gawe dadi kertu cap

  • Nyedhiyani freebie utawa diskon sawise saben limang utawa sepuluh kunjungan
  • Iki njamin pelanggan anyar terus menyang kertu bisnis ing wektu sing suwe 
  • Iki uga tumindak nyurung kanggo ngasilake layanan sampeyan maneh
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang

Gabungake magnet 

  • Kalebu sembrani ing mburi kertu
  • Kanthi cara iki, sapa wae sing njaluk bisa nyimpen ing kulkas, lemari kantor, komputer utawa permukaan liyane
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://www.qr-code-generator.com/qr-codes-on/business-cards/

Uncalan informasi sing berharga

  • Sijine kode QR utawa link sing menehi wawasan babagan tawaran khusus
  • Iki njamin panampa maca lan mindhai 
  • Iki menehi pitunjuk babagan cara menyang situs web sampeyan kanggo ndownload konten tartamtu
  • Isine teks, menehi tandha babagan kaluwihan sing diwenehake 
  • Iki mbujuk kanggo mriksa tawaran sampeyan
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://www.referralcandy.com/blog/referral-program-for-small-business/

Nyurung pitunjuk

  • Salah siji cara kanggo nambah umur panjang kertu sampeyan kanggo masang tawaran ngubungake ing mburi
  • Iki menehi alesan kanggo pelanggan menyang kertu sampeyan 
  • Iki uga aktif nyedhiyakake perusahaan kanthi cangkem saben dina saiki
, Mburi Kertu Bisnis - Ide Kreatif babagan Apa sing Dipasang
Source: https://creativetacos.com/free-simple-minimal-business-card/

Prasaja paling apik

Kurang luwih. Iki minangka kasunyatan sing bisa ditrapake ing kertu bisnis uga. Rancang sing gampang bisa nggumunake. Rancangan sampeyan bisa adhedhasar: '

  • Logo sampeyan utawa nyedhiyakake informasi babagan layanan sing sampeyan tawakake

Kabeh iki nambah banding lan estetis kertu bisnis

  • Pilih latar mburi warna-warni tinimbang skema warna biasa 
  • Coba grafis sing nyenengake lan quirky sing khusus kanggo industri sampeyan 
  • Goleki elemen sing disesuaikan karo simbolisme sing misuwur kanggo nguatake gambar merek sampeyan 

Aja nyelehake swirls utawa pola sing umum amarga bisa njupuk pesen sing pengin dikirim. 

Supaya sampeyan pindhah. Saiki sampeyan ngerti apa sing bisa sampeyan gunakake ing mburi kertu bisnis, gunakake kanthi maksimal. 

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.