Print Online Print Online Best Kertu bisnis macem-macem lukisan

Cara Nggawe kertu pos kanthi kuat

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Wiwit wiwitan layanan pos, kertu pos dadi pokok kanggo ngirim pesen lan dikirim menyang alamat individu.

Ora suwe sadurunge perusahaan lan perusahaan nyadari potensial kanggo ngiklanake bisnis lan kertu pos paling dhisik sing ngemot pariwara cetak wiwit wulan Desember 1848.

Wiwit kuwi, kertu pos wis dianggep minangka opsi sing efektif lan serbaguna kanggo perusahaan promosi usahane gambar kanthi cara pribadi sing njamin nilai pamaca sing dhuwur.

Miturut sinau anyar dening Inkit, nganti 90% surat langsung bakal dibukak tinimbang mung 20% ​​-30% email. Kajaba iku, udakara 70% konsumen luwih milih surat tradisional kanggo tawaran sing ora dikarepake, lan 79% konsumen nganggep maca email luwih migunani tinimbang online.

Kajaba iku, 82% wong Milenial ndeleng pesen cetak luwih dipercaya tinimbang digital, dene 92% seneng maca marketing print luwih saka iklan digital.

Kabeh klompok umur umume diamati supaya kasengsem ing surat langsung, lan mayoritas wong Milenial kena pengaruh kanggo njupuk keputusan tuku kanthi email langsung.

Kepiye Kartu Pos Digunakake Suwe-suwe

Amarga ora ana gayane, ayo goleki carane kertu pos wis ganti taun-taun kepungkur.

Jaman Pra-Kartu Pos, 1840 - 1869

Kertu pos sing diprodhuksi kanthi komersial ora ana gambar. Ing taun 1861 John P. Charlton saka Philadelphia paten kertu surat pribadi lan adol hak kasebut marang Hymen Lipman sing wis nghias wates lan didhukung dadi 'Kartu Pos Lipman'.

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Ing wulan Februari 1861 pamrentah Amerika Serikat ngidini kertu dicetak pribadi lan ing taun 1870 kertu pos pungkasane miwiti lelungane supaya bisa urip kanthi komersial. Ing wulan Oktober 1869, Kekaisaran Austro-Hongaria ngirim 3 juta kertu sajrone telung wulan pertama.

Jaman Pionir, 1870-1898

Ing taun 1870 nganti 1874 akeh negara wiwit ngetokake kertu pos dhewe. Ing taun 1874 kertu pos wiwit dikirim internasional sawise Kongres Pertama Uni Pos Umum sing rapat ing Bern, Swiss. Saka kana, pungkasane kita pindhah menyang jaman kertu pos kaping pisanan kanthi gambar ing sisih sing digawe ing Prancis ing Camp Conlie dening Leon Besnardeau.

Era Punggung Undivided (1901-1907) & Divided Back Era (1907-1915)

Pamrentah AS pisanan nggunakake istilah 'Kertu Pos' kanggo dicithak ing kertu surat pribadi. Dienggo panggunaan punggung dibagi, tegese sisih ngarep bisa digunakake kanggo desain nalika sisih mburi dipérang kanggo nulis pesen lan alamat.

Pecah belah kasebut ditampa sacara universal ing taun 1907. Sajrone Perang Dunia I, hobi kertu pos Amerika kena pengaruh banget.  

Golden Age

Iki mbukak macem-macem kesempatan anyar kanggo panggunaan kertu pos, lan ora suwe kertu pariwara pisanan muncul ing taun 1972 ing Great Britain. Sawise iku, mung ora ana mandheg, lan Umur Kertu Kertu Emas diwiwiti ing taun 1890 lan nganti taun 1915.

Sajrone wektu kasebut, macem-macem gaya dikenalake, lan nalika panjaluk kertu pos mudhun sawise Perang Dunia Pertama amarga panggunaan telpon, ing taun 1939 kertu pos Photochromic dikenalake. Kertu pos nggilap lan warni iki minangka varian paling umum sing saiki ditemokake.

Jinis Kertu Kertu sing beda

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Kertu pos wis dadi sarana sing penting kanggo pasar bisnis lan digunakake dening macem-macem industri kalebu Makelar Real Estate, Kantor Medis, Perusahaan Surya, Dealer Mobil, Sekolah, lan Agensi Pemasaran, kanggo sawetara jeneng.

Mangkene limang macem-macem jinis kertu pos sing bisa digunakake saiki kanggo kampanye surat langsung sabanjure:

Sing Biasa

Salah sawijining pilihan sing paling dhasar lan populer nalika nyithak lan ngirim surat. Kertu Pos Biasa ukuran A6 sing jembaré 4.1 inci lan dhuwure 5.8 inci. Nanging, perbandingan ukuran bisa beda-beda saka UPU (Universal Pos Union) dibandhingake karo US Postal Service.

Percetakan kelas pertama lan kirim kertu pos kaya ngono, regane regane 52 sen saben kertu pos. Rega sing nyuda nggabungake macem-macem faktor amarga kurang papan kanggo nyakup gambar amba (dadi luwih murah kanggo nyithak) lan desain minimalis sing menehi sampeyan cukup ruangan kanggo nyakup pesen ajakan kanggo tumindak lan informasi kontak.

Jumbo

Kanggo mindhah ukurane, Kertu Kertu Jumbo ora amba utawa cilik banget. Ukurane 11 inci amba lan dhuwure 6 inci. Ukuran iki uga dadi pilihan alami kanggo perusahaan sing ngarep-arep entuk perhatian maksimal lan narik kawigaten calon klien kanthi nggunakake citra sing narik kawigaten.

Ukuran iki uga cukup kanggo nyakup acara sing gegandhengan karo bisnis lan nampilake dhaptar liyane. Nyatane, cukup akeh ruangan kanggo nambah akun / kaca media sosial, lan konten grafis.

Jumbo ora diragukan minangka pesaing paling apik, nanging isih bisa nganti 68 sen / kertu sing terjangkau kanggo nyithak lan dikirim.

Blok Kertu Pos

Ukurane luwih gedhe tinimbang variasi Jumbo, ukuran kertu pos Blok ukuran 12 inci lan dhuwure 15 inci.

Mula kanthi Kertu Pos Blok, sampeyan bisa nyakup luwih saka mung siji foto gedhe, headshot pribadi, lan logo perusahaan sampeyan kabeh padha. Blok ukuran Kertu Pos uga nduweni kualifikasi kanggo EDDM (Saben Door Direct Mail) dening Layanan Pos AS.

Nanging ukuran sing disaranake kanggo kampanye pemasaran paling apik nggunakake dimensi 12 inci ing jembaré lan 14 inci ing ndhuwur supaya bisa ndeleng kanthi maksimal. Liwat EDDM umume sampeyan bisa mbayar luwih murah tinimbang Kelas Pertama lan Mail Marketing dadi pilihan sing ramah anggaran.

panorama

Kertu Kertu Panorama minangka variasi sing ana ing antarane ukuran Jumbo lan Blok Kertu Blok. Ukurane biasane jembaré 11.25 inci lan dhuwure 5.75 inci.

Amarga kamiripan papan reklame layar lebar lan dalan gedhe, Kartu Pos Panorama duwe akeh pengikut sing setia amarga menehi sampeyan ruangan sing akeh kanggo nggawe desain sing apik banget lan nambah visual sing apik banget.

Foto dinamis kanthi verbi kandel paling apik kanggo entuk manfaat saka jinis kertu pos iki, luwih-luwih kanggo para pemasar sing pengin promosi bisnis. Salajengipun, kertu pos kasebut uga nduweni kualifikasi kanggo kabeh pilihan, kalebu Kelas Pertama, Surat Pemasaran, lan EDDM.

Dadi, sampeyan bisa milih layanan sing digunakake miturut finansial lan watesan anggaran.

Gigantic

Sing paling hebat, Kartu Pos Gigantic ora ana watesan mung amarga dheweke ora nduweni kualifikasi kanggo kabeh opsi mailing sing wis kasebut sadurunge. Nyatane, kertu pos kasebut dikirim kanthi tambahan biaya rata-rata lan ukurane kira-kira ukuran selebaran huruf.

Kartu Pos Giant dadi kertu pos khusus, mung kanggo pelanggan sing paling darmabakti lan setya sing pengin dianggep mewah lan mewah. Ana luwih saka cukup ruang kanggo nyakup akeh tumpukan informasi minangka bapak amba kanggo kabeh kertu pos.

Cara Nggawe Kertu Kertu Sampeyan Pengaruh

Ana aspek tartamtu sing bisa sampeyan tweak lan olahraga kanggo nggedhekake asil potensial kertu pos, lan iki bisa nambah ROI (investasi bali) tanpa wates. Mangkene sawetara tips sing bisa sampeyan gunakake kanggo nggawe kertu pos luwih kuat lan pengaruh kanggo pamirsa.

Headline Sing Nggawe Perhatian

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Kaya undhangan, kertu pos sampeyan kudu nggawe sing istimewa lan ngurmati. Sampeyan kudu nampilake kertu pos kanthi judhul sing jelas, katon, lan kendel tipografi sing apik banget.

Judhul kudu menehi inspirasi, nggawe kepinginan, menehi solusi kanggo titik rasa sakit, lan menehi mupangat sing kuat utawa penting. Kanggo nulis judhul sing paling apik, sampeyan kudu fokus njawab pitakon kaya:

  • Apa sing dikarepake klien saka aku?
  • Masalah apa sing bisa dakatasi kanggo dheweke?
  • Pratelan kasebut, apa luwih cenderung menehi tanggepan?
  • Kepiye cara aku bisa nggawe manis kesepakatan?
  • Apa sing nggawe kertu pos iki istimewa?

Nampilake Visual & Estetika

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Nambahake visual sing nampilake konteks teks kita lan nglengkapi pesen sampeyan kanthi nyata narik kawigaten sing maca uga nggawe kertu pos dadi luwih apik lan narik kawigaten.

Nanging, sampeyan kudu priksa manawa gambar sampeyan ora peteng lan nawakake kualitas piksel sing apik kayata 1875px kanthi 1350px utawa luwih.

Iki bakal njamin supaya gambar sampeyan katon cerah lan rapi tanpa putus, saengga bisa menehi kesan apik kanggo panampa sing disenengi. Kualitas piksel sing kurang, kabur, utawa gambar sing peteng bisa nesu para pelanggan nggawe kesan sing salah kanggo bisnis sampeyan.

Ngirim CTA Kuat

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Tanpa ajakan-ajakan, kertu pos dadi apik kanggo leaflet kanggo disimpen minangka bookmarker kanggo novel favorit wong. Bisnis sampeyan ngliwati kabeh investasi wektu, dhuwit, lan gaweyan kanggo nggawe sing ora bisa dilalekake banjur lali nambahake ajakan-kanggo-tumindak. Banjur kabeh usaha kasebut mung muspra.

CTA sampeyan kudu menehi semangat, lan dheweke kudu nggawe para pamirsa supaya dheweke krasa kepengin nindakake apa-apa. CTA sampeyan ora mung kudu visual narik kawigaten, nanging kudu duwe kemampuan kanggo nambah konversi. Dadi, menehi hadiah minangka gantian.

Pandhuan Aliran Mripat menyang CTA

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Aliran mata ditemtokake minangka jalur alami sing ditrapake ing mripat nalika mbukak konten. Tumindak kasebut akeh dipengaruhi dening hirarki visual uga kecenderungan alami.

Umume, sing maca basa Inggris bakal ngetutake dalan alur mata Z nalika mbukak materi sing diterbitake. Sampeyan bisa nggunakake aliran mata kanggo nuntun pelanggan menyang CTA.

Kajaba iku, siji uga bisa nggunakake panah utawa simbol sing padha kanggo ngarahake pelanggan menyang CTA lan bagean keuntungan. Mula, luwih becik sampeyan ngrancang kertu pos kanthi cara sing luwih gampang supaya pamaca bisa ndeleng CTA lan ora nentang.

Pilih Ukuran sing Sampurna

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Umum ngerti manawa ukuran sing luwih gedhe bisa digunakake nalika nyithak kertu pos. Ukuran kertu pos sing gedhe uga mbantu sampeyan mandheg saka surat liyane lan mula ana kemungkinan bisa nambah kemungkinan.

Sanajan ora salah yen nggunakake opsi sing luwih cilik, kertu pos luwih gedhe mung ora mung luwih katon saka liyane, nanging uga duwe luwih akeh ruang kanggo menehi informasi tambahan.

Kajaba iku, ukuran sing ora standar uga ora bisa ditumpukake kanthi apik karo surat liyane. Iki tegese manawa sapa sing njupuk surat bakal ngelingi sing aneh lan narik kawigaten. Mula, kanthi ringkes, bisa dideleng minangka investasi pemasaran sing apik sanajan kartu pos ukuran luwih gedhe bisa uga mbayar biaya nyetak lan mailing.

Pribadi & Kustomisasi

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Wong saiki luwih seneng diwenehake pesen pribadi lan pandangan sing disesuaikan sing makili kekarepan lan kecenderungan umum. Nanging, pangaturan dhewe lan faktor personalisasi sing luwih jero gumantung saka ngerti sampeyan babagan pelanggan.

Kajaba saka ilmu demografi, sampeyan kudu biasa karo kebiasaan, pilihan gaya urip, lan liya-liyane. Yen sampeyan luwih ngerti pelanggan, sampeyan bakal luwih akrab tanpa nesu, mesthine utawa mlebu banget.

Personas pelanggan lan pemetaan lelungan pelanggan minangka cara sing apik kanggo segmen pasar ceruk lan pamirsa sing ditarget. Nanging, mung liwat keterlibatan sing tetep lan interaksi pelanggan sampeyan bisa entuk wawasan sing dibutuhake kanggo menehi pengalaman sing disesuaikan utawa dipersonalisasi.

Aja Lali Informasi Kontak

Ngidini pelanggan ngubungi sampeyan kaya ngatasi kebutuhan ngirim kertu pos dhisik. Ditambahake mesthi ana kasempatan yen sampeyan bisa ngetung gedhe karo salah sawijining panampa sing seneng banget karo tumindak sampeyan lan pengin menehi sampeyan telpon maneh.

Bayangake apa sing bakal dirasakake yen sampeyan nampa kertu pos kanthi tawaran apik tenan nanging ora ana informasi kontak liyane? Lumayan ora ana gunane!

Dadi aja nganti lali menehi informasi kontak ing kertu pos. Iki minangka elemen sing paling cocog ing kertu pos sampeyan sanajan sampeyan ora nggawa apa-apa. Informasi kontak sampeyan dhewe nindakake tugas pemasaran bisnis dhewe.

Keuntungan Apa Kudu Diomongake kanggo Piyambak

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Apa kertu pos marketing utawa iklan sing apik sing ora ngomong babagan mupangate? Iki minangka poin adol sing bisa mbantu sampeyan mindhah pelanggan ing corong penjualan.

Gagasané kanggo narik kawigaten lan ngusulake kesepakatan sing ora bisa ditolak. Saiki akeh kertu pos sing ngandhani pelanggan babagan luwih saka mung entuk bathi.

Iki kalebu macem-macem mupangat, lan kanggo nindakake iki, dheweke ngetutake format dhaptar. Iki ndadekake kesan kanggo para pamaca nalika ngerti bathi kanthi macem-macem bisnis karo sampeyan. Loro saka CTA, mupangat minangka bagean sing paling penting ing pemasaran lan kertu pos centric sing pariwara.

Siji Pesen / Tujuan ing wektu kasebut

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Sampeyan kudu ngrencanakake tema kertu pos, subjek, utawa topik sing pengin dituju. Uga, priksa manawa tetep karo pesen tartamtu lan ora nambah pesen maneh amarga iki bakal ngencerake efek lan pengaruh saka maksud asli kertu pos sampeyan.

Sampeyan ora bisa mutusake ngirim tabloid warta sing nyuda papan lan menehi macem-macem buletin babagan perusahaan sampeyan.

Pungkasane, konsep semrawut kaya ngono mung bakal menehi kakehan informasi kanggo panampa sing ora ana sing seneng dituju. Nanging, tetep mantep menyang tujuan tunggal lan berkembang utawa desain kertu pos ing target utama.

Promosi Dhewe Informatif vs Cukup

, Carane Nggawe Kartu Pos Berpengaruh Kuat

Credits gambar

Kertu pos kanthi intine dimaksudake kanggo ngirim informasi, nanging sajrone pirang-pirang taun panggunaan komersial nggawe dheweke luwih bisa dibandhingake karo sing disenengi brosur lan pamflet.

Nanging, akeh pangritik isih ujar manawa ana keseimbangan antara promosi mandiri tanpa isin lan kebutuhan kanggo menehi informasi penting marang para pelanggan. Mikat keseimbangan kasebut minangka seni sing mung sawetara sing bisa nguwasani.

kesimpulan

Kertu kertu pos wis dingerteni nawakake asil cepet nalika digunakake kanggo pemasaran bisnis. Ora mung efisiensin banget, nanging uga alat pasar sing fleksibel sing bisa cocog karo anggaran sing ketat.

Kajaba luwih murah kanthi jumlah akeh, nggawe kertu pos gampang, lan ana akeh layanan online sing kasedhiya sing bisa mbantu sampeyan ngrancang lan tata letak kanggo kertu pos sampeyan dhewe.

Minangka bisnis, sampeyan ora kudu nganggep bisa ngilangi potensial kertu pos kanggo nyebarake citra bisnis sampeyan. Kertu kertu pos bisa digunakake kanthi apik karo saluran iklan lan promosi liyane.

Pengarang Bio

Samantha Kaylee saiki lagi kerja amarga dadi asisten Editor ing Panulis Akeh. Dheweke nemokake macem-macem siswa sing wis njaluk profesional tugas mbantu UK saka ahli. Ing wektu luang, dheweke seneng banget olahraga olahraga njero ruangan kanthi bulutangkis dadi favorit.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.