gambar-gambar

Cara Nggawe lan Ngowahi Logo Video - Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Apa sampeyan ngerti miturut riset, 72% bisnis ujar manawa konten video wis nambah tarif konversi kanthi dramatis? Video minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo narik pembeli anyar, mula ora duwe konten video ing situs sampeyan bisa uga dadi kesalahan. Sampeyan ora bakal bisa nerangake karo pelanggan babagan fitur lan mupangat bisnis sampeyan. Cara paling apik kanggo ndandani iki yaiku nggawe logo video.

Apa Logo Video kasebut, lan Napa Sampeyan Perlu?

Logo video minangka video cendhak logo sampeyan. Kanthi transisi animasi lan visual sing apik tenan, sing wis biasa, logo sampeyan bisa urip! Logo video minangka cara sing apik kanggo mbedakake merek sampeyan saka kompetisi lan narik perhatian menyang produk sampeyan. Ana macem-macem program gratis kayata Kliping, Gambar or Videosoftdev, ing ngendi sampeyan bisa nggawe logo video tanpa mbuwang dhuwit lan duwe katrampilan nyunting video sing luwih maju.

Nggawe video kaya iki bisa uga katon sepisanan, nanging luwih rumit. Sampeyan butuh upaya kanggo nggawe logo sing apik sing bakal dikelingi. Proses iki kalebu riset pasar, ngerti pelanggan, lan rinci desain logo. Desainer biasane nggawe puluhan pengulangan siji logo supaya bisa sampurna.

Yen sampeyan mikir babagan ngrancang logo video nanging ora ngerti arep diwiwiti, artikel bakal migunani kanggo sampeyan. Kita wis nutupi sawetara langkah kanggo mbantu sampeyan nggawe logo video sing apik sing ora mung kanggo sampeyan, nanging uga kanggo para pelanggan.

, Cara Nggawe lan Ngedit Logo Video - Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Dijupuk saka: https://www.virtualstacks.com

Pandhuan Nggawe Logo Video

Miwiti Sejarah

Tugas utama perusahaan yaiku ngasilake bathi lan entuk dhuwit, nanging sampeyan ora kudu nyelehake makna kasebut ing logo sampeyan. Ora ana sing nolak kasunyatan manawa sampeyan kudu adol awake dhewe lan produk kanthi apik. Nanging para pemasar cenderung mikir manawa para pembeli luwih seneng crita tinimbang kasunyatan babagan produk sampeyan. Iki tegese sawetara jinis crita kudu dilebokake ing logo.

Sadurunge miwiti mikir babagan desain logo video, sampeyan kudu takon dhewe - apa sejarah perusahaan sampeyan? Sampeyan kudu ngluwihi apa sing ditindakake perusahaan sampeyan. Pilihan sing paling apik yaiku njawab pitakonan kenapa sampeyan nindakake iki. Justru "kenapa" minangka dhasar crita sampeyan, mula wangsulan saka pitakon iki sing kudu sampeyan lebokake ing logo kanthi pitulung warna, wujud, lan ukuran. Nalika ndeleng logo Coca-Cola, kita ora bisa ndeleng botol cairan coklat; kita nggatekake bruwang kutub lan surat gedhe.

, Cara Nggawe lan Ngedit Logo Video - Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Dijupuk saka: https://www.amazon.com

Nggawe Tembung Kanggo Nggambarake Merek Sampeyan

Sawise nggawe crita babagan merek sampeyan, sampeyan kudu terus nggawe logo. Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe tembung; luwih becik nggambarake perusahaan sampeyan. Coba goleki sawetara tembung sing ora mung nggambarake apa sing sampeyan lakoni, nanging uga sebabe sampeyan nindakake. Kita wis ngomong babagan iki ing paragraf sadurunge. Saben tembung kasebut bisa nglengkapi teka-teki lan mbantu sampeyan nggawe gambar sing koheren sing nggambarake konsep merek kanthi akurat.

Akeh situs web sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Kanthi pitulungane, kanthi nulis nganggo tembung, sampeyan bisa entuk akeh sinonim. Sampeyan bakal kaget amarga informatif bisa uga. Sampeyan uga bisa luwih adoh lan nemokake sawetara match liyane ing salah sawijining sinonim. Iki bisa mbantu sampeyan nemokake tembung liyane sing paling cocog karo merek sampeyan.

, Cara Nggawe lan Ngedit Logo Video - Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Dijupuk saka: https://www.thesaurus.com

Sketsa Gagasan sing Bakal Dipun Pikirake

Sawise mangsuli pitakon "kenapa" lan nggawe sawetara tembung kanggo njlentrehake merek sampeyan, lungguh banjur tulis sawetara ide. Sampeyan kudu nulis saben pikiran sing ana ing pikiran nalika mikir babagan tembung kunci. Sampeyan ora bakal pundung yen ide pisanan gagal. Terus diowahi sketsa, lan sampeyan bisa nggawe produk sing apik. Disaranake sampeyan fokus ing formulir utawa jeneng merek utawa siji utawa liyane. Ana sawetara rincian sing kudu digatekake:

  • Bentuk logo sampeyan kudu gampang banget. Sampeyan ora prelu nggunakake macem-macem gambar lan bentuk populer amarga, kanthi cara iki, logo video sampeyan ora bakal istimewa. Luwih kreatif ing tahap iki, logo final sampeyan bakal luwih apik.
  • Ati-ati banget karo pilihan warna sampeyan. Sampeyan kudu nyakup pirang-pirang warna ing logo sampeyan. Pay manungsa waé kanggo tren desain logo lan warna apa sing umume digunakake ing pasar. Minangka aturan, sampeyan ora bisa nggunakake luwih saka telung warna.

Coba Sketsa Paling Apik

Sawise nggawe paling ora selusin sketsa, pilih telung gambar sing paling apik utawa paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan kudu ngirim sketsa iki menyang kanca, kolega, sedulur, utawa wong liya sing luwih cocog karo katrangan prospek sampeyan. Iki bakal ngidini sampeyan entuk penilaian sing paling objektif lan perspektif njaba ing sketsa sampeyan. Sampeyan uga bakal nuduhake sampeyan kepiye pelanggan bisa ndeleng merek sampeyan.

Sampeyan kudu siyap kanggo review negatif. Elinga yen kritik kaya iki bisa mbantu nambah logo video lan milih konsep pungkasan kanggo pangembangan.

Pungkasi Sketsa sing Dipilih

Sampeyan meh separo perjalanan kanggo nggawe logo sing apik. Sawise milih sketsa sing sampeyan pikir paling apik, sampeyan kudu ngrampungake, uga nyampurnakake crita sing miwiti kabeh.

Kanggo ngrampungake kabeh kanthi lengkap, deleng maneh tembung sing njlentrehake merek sampeyan, banjur ing sketsa lan takon dhewe - tembung apa sing durung kalebu sketsa iki? Gunakake tembung kasebut kanggo ngrancang logo video luwih adoh. Sampeyan uga kudu mriksa sketsa sing sampeyan tampik lan nggunakake kualitas paling apik kanggo nyaring tata letak utama sampeyan.

Wonten pundi Panggonan sing paling apik kanggo ngirim videoku?

Rancang Prototipe kanggo Logo Sampeyan

Bagean teoritis wis rampung. Saiki wayahe pindhah menyang masalah teknis lan narjamahake gambar sampeyan ing selembar kertas dadi model digital. Kanggo nerjemahake kasunyatan kasebut, sampeyan ora kudu mbayar dhuwit kanthi akeh kanggo para desainer. Saiki kasedhiya akeh program lan platform gratis kanggo nyunting logo sampeyan. Salah sawijining piranti lunak editing video sing paling misuwur yaiku Movavi. Nduweni kabeh fitur lan alat sing dibutuhake kanggo nggawe logo video sing apik. Nalika nggawe, sampeyan kudu nggawe manawa kabeh teks lan bentuk dipanggonke kanthi sampurna lan logo kasebut sejajar kanthi bener.

, Cara Nggawe lan Ngedit Logo Video - Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Dijupuk saka: https://www.movavi.com

Pilih Werna Serbaguna

Nalika nggawe logo, sampeyan bisa nggabungake skema warna kanthi latar mburi platform sing digawe. Nanging sampeyan kudu eling yen logo video sampeyan bakal beda-beda ing latar mburi, mula sampeyan kudu milih warna sing fleksibel.

Para ahli ing Magisto, piranti lunak sunting video, nyaranake supaya luwih becik manawa logo duwe opsi warna kanggo latar mburi sing peteng lan cahya. Yen sampeyan wis nyedhiyakake pilihan iki, sampeyan mung kudu ngganti warna font sampeyan. Sampeyan bisa nggawe sawetara variasi logo sing padha, mung kanthi warna sing beda, supaya siyap pesen produk promosi sing beda-beda sing bakal ditampilake logo sampeyan.

Bali menyang conto Coca-Cola, sampeyan bisa ndeleng manawa logo ditampilake ing macem-macem botol warna sing dununge. Iki tegese perusahaan bisa nggawe logo serbaguna sing cocog karo macem-macem warna.

, Cara Nggawe lan Ngedit Logo Video - Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Dijupuk saka: https://us.coca-cola.com

Pilih Font

Saiki sampeyan kudu nyambung teks menyang gambar logo sampeyan. Sampeyan kudu mikir babagan jinis font jeneng perusahaan sampeyan sing bakal ditulis. Kayane katon aneh, nanging font sing digunakake kanggo jeneng kasebut bisa ngomong akeh babagan perusahaan sampeyan. Ana macem-macem jinis font sing beda. Sampeyan bisa milih sing modern lan klasik.

Sampeyan ora prelu nggunakake fonts sing kalebu dhaptar komposisi standar saben prosesor tembung. Tuladha font standar yaiku Times New Roman, Tulisan Tangan Lucida, Komik Sans, lan liya-liyane. Font kaya iki bakal mbantu logo sampeyan nanging ora bakal unik.

, Cara Nggawe lan Ngedit Logo Video - Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Dijupuk saka: https://www.maconprinting.com

kesimpulan

Pungkasane, aku arep ujar manawa nggawe logo video bakal mbantu sampeyan nambah tekan kaping pirang-pirang, uga bisa narik kawigatene ewonan pelanggan anyar. Sampeyan kudu ditambahake manawa nggawe logo minangka proses sing cukup rumit lan dawa, mula ora luwih cepet nggawe. Luwih becik nggunakake wektu luwih sethithik supaya logo video sampeyan dadi sampurna tinimbang mbuwang produk sing ala. Sampeyan uga bisa ngirit wektu lan gaweyan amarga ora prelu nggawe logo video maneh.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.