gambar-gambar

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Sawetara bisnis Internet luwih sukses tinimbang liyane. Bisnis sing sukses yaiku sing wis sinau nulis salinan web sing kuat lan persuasif.

Ana sawetara bisnis sing ora nggunakake Internet saiki. Nanging sawetara bisnis Internet luwih sukses tinimbang liyane. Apa bedane? Sing sukses yaiku sing nggunakake salinan web sing apik.

Dadi, yen sampeyan pengin sukses ing bisnis Internet, sampeyan kudu sinau babagan nulis salinan web sing kuat, mbujuk, lan narik kawigaten. Ing iki cilik, panulis esai.nyc nggarap sawetara tips babagan cara iki.

Fokus Ing Pengunjung Ora Dhewe

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Napa wong-wong teka ing situs sampeyan? Ora kanggo ngerteni babagan sampeyan lan riwayat urip sampeyan. Nanging apik tenan babagan salinan web babagan pemilik situs.

Lali babagan awake dhewe lan deleng situs sampeyan saka sudut pandang pengunjung. Dheweke nggoleki situs sampeyan kanggo ngerteni manawa sampeyan nemokake apa sing digoleki. Yen ora katon ing sawetara detik pisanan, dheweke bakal terus maju.

Apa Sing Dienggo Pengunjung Sampeyan?

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Dadi, kenapa pengunjung teka ing situs sampeyan? Ing akèh-akèhé saka kasus, dheweke teka liwat mesin telusuran. Dheweke wis ngetik ing tembung telusuran sing nyebut a masalah dheweke duwe utawa solusi sing digoleki.

Dadi, dheweke kudu ndeleng jawaban kanggo pitakonane utawa solusi kanggo dheweke masalah langsung wae. Yen kudu milih akeh bahan sing ora relevan dhisik, mula ora bakal - dheweke bakal pindhah menyang situs sabanjure.

Gunakake Kata Kunci

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Iki negesake pentinge nggunakake tembung kunci ing nulis salinan web. Mbangun konten sampeyan ing tembung kunci lan frase sing paling kompetitif, saengga pengunjung sing wis ngetik tembung lan tembung kasebut bakal ndeleng manawa wis teka. Iki bakal menehi semangat supaya terus maca. (Kata kunci kompetitif yaiku tembung sing digoleki banget nanging kurang kompetisi.)

Aja Stuffing

Mesthine, sampeyan kudu ngindhari isine tembung kunci, yaiku nggunakake tembung kunci asring banget ing salinan web sampeyan. Iki bakal nyebabake mesin telusuran nglarang sampeyan. Nyebar kanthi rata ing salinan sampeyan kanthi frekuensi udakara 5-8 persen saka total konten.

Elingi Kompetisi

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Ana ewonan, utawa bisa uga jutaan, situs ing Internet. Ora preduli babagan situs sampeyan, meh mesthi bakal akeh wong liya ing subyek sing padha. Dadi, kenapa pengunjung kudu luwih seneng menehi tawaran tinimbang sing liyane?

Ngenali Proposisi Jual Unik

USP kanggo produk utawa layanan sampeyan - yaiku sing mbedakake saka kabeh pesaing sampeyan. Sawise sampeyan wis ngidentifikasi, priksa manawa pengunjung bakal weruh sanalika tekane.

Pethel iku ngarep ing salinan web sampeyan lan aja nganti sopan. Priksa manawa dheweke entuk pesen kasebut.

Wuku, Wuku, Wuku

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Yen sampeyan nggunakake tembung kunci, sampeyan bakal mikir apa sing digoleki pengunjung situs sampeyan. Dadi, priksa manawa sampeyan kasedhiya ing salinan web sampeyan.

Nanging aja lali yen sing digoleki minangka solusi kanggo dheweke masalah, dudu produk. Yen nyuda bobot awak, sampeyan bisa uga duwe produk sing cocog kanggo kabutuhane.

Nanging dheweke ora bakal kasengsem karo deskripsi rinci babagan produk lan formula kimia, nanging bisa uga kuat. Dheweke kepengin banget lancip lan katon apik, sehat, narik kawigaten lawan jinis, nganggo klambi sing apik, lan rumangsa kepenak.

Be langit babagan keuntungan sing digoleki pelanggan lan priksa manawa iki sing narik kawigaten nalika tekan situs sampeyan.

Priksa Pengunjung Sampeyan Ati-ati

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Wong tuku sing dikarepake, dudu sing dibutuhke. Iki minangka salah sawijining konsep utama ing marketing. Yen salinan web sampeyan wis garing lan ora katon, ora bakal kasengsem, sanajan sampeyan menehi katrangan paling rinci babagan produk sampeyan lan kabeh alasan kenapa dheweke tuku.

Sinau Nggawe "Salin Emosi"

Salin sing kebak pemicu emosi mula ora bisa nolak. Nggawe kuat banget supaya dheweke langsung mikir "Aku kudu duwe!"

Mesthine, ana liyane kanggo nulis salinan web tinimbang iki. Nanging yen sampeyan ngetutake prinsip kasebut, sampeyan bakal bisa nambah tingkat sukses.

Ngerti Tata Bahasa Inggris lan Tulis Konten Situs Web sing Efektif

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Panulis lepas asring dipungina kanggo ngasilake konten situs web sing bakal menehi pengaruh marang pengunjung kaca web.

Apa salinan iklan, sing njaluk wong tuku produk, utawa salinan persuasif sing nyengkuyung wong nggunakake layanan sing diwenehake situs web, bedane antarane Voice Voice lan Passive Voice duwe pengaruh sing subliminal nanging penting banget.

Swara Aktif

Ing swara aktif, subyek kasebut tumindak. Kanthi tembung liya, subyek ing ukara kasebut tumindak minangka tembung kriya ing ukara kasebut. Contone, Bocah wadon mau mangan apel

Swara Pasif

Kanthi swara pasif, subyek kasebut wis ana gandhengane utawa tumindak sing ditindakake, utawa mung ana ing "makhluk". Contone, Apel dipangan dening cah wadon

Tuladhane Swara Pasif lan Aktif

aktif: Bocah lanang nggawa bukune

Pasif: Buku-bukune digawa bocah lanang

aktif: Kucing nggaru bocah

Pasif: Bocah kasebut digaru kucing

Migunakake kanggo Swara Pasif

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Akeh program pamriksa grammar menehi swara pasif kaya-kaya ora gramatikal. Iki dudu cilik.

Ana kahanan tartamtu yen swara pasif cocog banget. Mula penting kanggo ngerti bedane lan ngerti kapan pas kasebut.

Swara pasif duwe papan. Asring digunakake ing nulis ilmiah kanggo nggawe tampilan obyektivitas utawa panguwasa, kayata

● Obat iki efektif ing 8 kasus saka 10.

Swara pasif uga asring digunakake ing nggawe pidato politik supaya ora njupuk utawa menehi tanggung jawab kanggo kahanan utawa tumindak utawa kanthi sengaja ora dingerteni.

Contone, yen penutur pengin menehi kesengsem manawa dheweke ora ngerti sapa sing nindakake apa-apa utawa dheweke ora pengin nyebutake sapa sing nindakake, dheweke bisa ujar…

● Dokumen kasebut bocor.

● warga sipil tiwas nalika bom kasebut.

Kerugian Swara Pasif

Swara pasif bisa uga kikuk, samar, lan rame. Bisa nyebabake nulis sing katon rata lan ora narik kawigaten sing maca.

Kayane katon resmi, resmi, lan ora pribadi, kabeh mau ora bisa dilalekake karo pengunjung web.

Pengunjung Web Pengin Informasi Cepet

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis, Print Peppermint

sumber

Konten situs web kudu gampang diwaca lan dingerteni. Pengunjung kaca web cenderung mindai kaca kasebut kanggo nggoleki informasi sing dibutuhake.

Pesen sing ora langsung katon bisa dilalekake selawase yen ana pengunjung ngeklik lan pindhah saka situs kasebut.

Keuntungan Swara Aktif ing Konten Situs Web

Swara aktif langsung lan narik kawigaten. Bisa narik kawigaten sing maca lan nggawe dheweke melu konten.

Pasif: Hadiah diwenehake kanggo kabeh pelanggan anyar.

aktif: Kabeh pelanggan anyar entuk hadiah.

Pasif: E-book kita bisa didownload kanthi gratis

Advice: Download E-book gratis

Nyalin salinan kanthi swara aktif bakal ngasilake luwih akeh langit lan pesen sing efektif kanggo pengunjung situs web.

Swara aktif kudu digunakake kanggo ngowahi informasi dadi prentah utawa instruksi sing luwih bisa nyengkuyung pengunjung web tumindak.

Babagan panyedhiya: John J. Gregg minangka panulis sing berpengalaman ing panulis esai.nyc ing ngendi dheweke nyedhiyakake siswa kesempatan kanggo entuk nilai sing dhuwur. Kajaba iku, Dheweke seneng maca lan muter gitar. Mangkene, John ngimpi lelungan kanthi akeh lan bisa ngunjungi pirang-pirang negara.

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro