Print% judhul%% Paling apik% Online

Cara miwiti ing Pencetakan Layar - Tutorial Langkah demi Langkah

Sanajan percetakan layar dudu bisnis inti kita ing kene Print Peppermint, kita isih seneng sing metu!

Akeh anggota tim, kalebu Taro (desainer timbal) duwe keahlian khusus ing percetakan layar.

Prekara kaya: poster sing dicithak layar kanthi tangan lan pemisahan warna kanggo nyithak klambi kaya kaos. Kasunyatane, Taro isih konsultasi kanthi rutin karo omah produksi gedhung basis Texas sing gedhe banget Solusi PXP (biyen "Pony Printing").

Sapa wae sing nemokake video amazeballs iki ing youtube babagan carane miwiti nganggo percetakan layar, kalebu gear sing dibutuhake lan kawruh kasebut.

Kita wis kanca apik ing SpeechPad nindakake transkripsi audio kanggo kita, yen sampeyan rumangsa mindhai materi tinimbang nonton video ing ndhuwur.

Apa wae, coba wenehake komentar yen sampeyan rumangsa ora ana rencana pelajaran David ing kene lan kita bisa menehi lagu Taro.

transcript:
Source: https://www.youtube.com/watch?v=RSpsWewtxXw

Welcome kanggo "Nggawe Soko" karo aku, David Picciuto. Lan dina iki kita bakal sinau babagan dhasar nyithak layar. Priksa iku.

Pencetakan layar minangka proses nyurung tinta liwat layar bolong. Ing kahanan saiki, tinta bisa ngliwati kabeh layar iki, mula kita kudu nutupi area sing ora dikarepake tinta kasebut.

Kita bakal nggunakake emulsi fotosensitif, nutupi kabeh layar, menehi transparansi ing ndhuwur, mbabarake nganti entheng, banjur dicuci lan gambar bakal katon ing layar sing bisa digunakake kanggo nyithak poster, kayu, lan apa wae liya sing sampeyan karepake. Iki proses sing apik banget lan aku pengin nuduhake sampeyan carane bisa nindakake ing omah.

Aku nggunakake pigura aluminium sing wis digawe. Aku wis maju lan ngresiki layar kanthi nggunakake degreaser.

Aku nggunakake emulsi dual-core sing ana ing rong bagean. Lan yen wis nyampur, banjur dadi sensitif.

Dadi, sadurunge mbukak iki, aku kudu mateni lampu lan nggunakake lampu kamar peteng nalika nggunakake. Iki coater scoop. Iki digawe kanggo layar ukuran iki.

Aku bakal nyandhang layar ing bangku. Kita kudu nggawe sisih mburi dhisik banjur kita bakal muter lan nindakake sisih liyane.

Dadi, aku bakal njupuk coco scoopku, aku bakal nyelehake ing sisih ngisor, miring nganti emulsi tekan layar lan tekanan apik lan kepenak lan malah cepet nganti ndhuwur.

Dadi, saiki kita bakal menehi cara liwat iki. Kudu duwe permukaan sing apik ing kana. Katon apik banget. Aku bakal nggawe layar kaping pindho amarga kita bakal nindakake proses rong warna.

Dadi, saiki kita kudu garing nganti udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara 45 menit, nanging kudu dibutuh kanthi garing sadurunge kita maju menyang langkah sabanjure.

Dadi, saiki yen layar wis garing, saiki wektu kanggo mbabarake. Aku mung nggunakake potongan kayu iki amarga jebule luwih jembar tinimbang jubinku.

Aku duwe lantai sing ora rata ing kene lan aku bakal nyetel busa iki ing kana sing bakal dipasang ing bingkai. Iku mung bakal meksa munggah ing layar. Banjur aku nyithak transparansi iki. Aku duwe loro, siji kanggo saben warna cetakanku.

Sampeyan bisa nyithak kasebut ing printer yen duwe printer foto sing apik kaya Epson utawa Cannon, utawa bukak pusat salinan lokal lan njaluk transparan kanggo sampeyan.

Dadi, aku pengin nyelehake mudhun, ing ndhuwur ing ndhuwur. Aku bakal njupuk selembar gelas banjur dilebokake ing ndhuwur. Antarane gelas lan umpluk ing ngisor iki, kita entuk kontak positif sing apik lan ora bisa geser. Lan bakal cocog karo emulsi.

Aku duwe lampu UV. Maneh, aku bakal duwe link menyang kabeh sing digunakake ing deskripsi. Aku wis rampung tes lan aku pengin nyetel lampu 13 lan telung kwartal inci saka ndhuwur ing kene. Dadi, iki kalkulator pajanan sithik.

Lan ing tesku, aku wis ngerti yen kudu mbabarake layar suwene 10 menit, nanging aku bakal nggunakake kalkulator iki saben-saben amarga bolam iki saya tuwa, aku kudu mbabarake luwih akeh lan ing kene ana macem-macem nomer lan kita pengin entuk udakara pitu. Lan iki bakal nggawe dheweke luwih ngerti ing kene nalika ngrampungake.

Dadi, aku mung bakal njupuk kalkulator cilik iki lan mbuwang ing kene. Aku entuk timer ing telpon. Aku bakal mbabarake iki sajrone 10 menit. Ya ngono. Pateni lampu.

Dadi, perkara sabanjure sing kudu daklakoni yaiku ngumbah. Aku ora duwe sumber banyu ing tokoku, mula aku bakal mbuwang sawetara tas sampah supaya ora kena padhang.

Iki njupuk menyang jedhing lan wisuh ing bathtub. Pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku supaya kabeh kaloro basah. Iki bakal mungkasi paparan lan supaya emulion dadi alus yen bisa dicuci.

Dadi, saiki kita bakal nglilani lungguh lan ngaso sedhela. Aku bakal nggunakake sirah sprayer iki kanggo ngumbah area layar sing ora katon. Sanalika wiwit padhang, kita bisa nguripake lampu lan ndeleng luwih sithik. Katon apik banget.

Aku entuk ekspos sing apik banget sing apik lan resik. Nalika ngitung kalkulator pajanan ing kene, mesthine kira-kira jam pitu. Pancen udakara udakara enem, bisa uga limang. Dadi, tegese bisa uga mung rada ora kabuka, nanging kabeh katon apik. Aku

Yen dina sing anget, kita bakal srengenge katon surup lan srengenge rampung ngrampungake sisa emulsi. Nanging saiki salju lan udan lan udan saiki, mula kita bakal menehi lampu ing ngisor sinar UV kanthi sethithik lan bisa ngobati.

Proses sing padha persis, kita entuk film kaping pindho ing layar kaping pindho. Urip lampune. Oke kabeh. Wektu wis entek. Kita bakal ngeculake sing garing ing sangisore cahya UV. Ana penggemar sing lagi mrana. Kita kudu nyelehake pinggiran lan aku mung bakal nggunakake tape pengepakan. Iki mung bakal mandheg mangsi saka pinggiran.

Yen wis kalkulator pajanan, kita bakal mblokir tape ing sisih ngisor supaya tinta ora bisa dilalekake. Lan yen sampeyan duwe pinholes cilik, sing dakkarepake, sampeyan bisa nggunakake tape utawa pangisi layar utawa sampeyan uga bisa nggunakake emulsi sing sampeyan gunakake sadurunge lan mung isi supaya tinta ora rampung.

Dadi, aku bakal njupuk sepotong kayu lapis sing dakkirim banjur klem cetak layar. Aku bakal ngaco menyang kayu lapis lan banjur bakal ngidini kita masang layar iki. Kacang adhem.

Kertu dakkirim ing kene lan film loro dakkirim. Aku entuk film abang lan film ireng lan bakal dakaturake supaya aku bisa ndeleng papan sing dakkarepake ing makalahku. Aku bakal ngomong babagan ing kana. Katon babagan pusat.

Aku bakal nempelake film ing ngisor menyang kertas, mula aku bisa nggunakake iki kanggo mangerteni papan sing kudu dak lakoni amarga aku bisa ndeleng ndhuwur. Banjur yen entuk kertas ing ngendi sing dikarepake, mula bisa menehi tandha-tandha. Iki aku pengin kirim kertas.

Aku kudu mandeg positif. Aku bakal nggunakake panguwasa cilik iki lan banjur mung bakal direkam. Dadi, saiki aku kudu cepet mlebu lan nyelehake kertas. Lan apa sing uga ditindakake yaiku mung ngunggahake iki supaya ora ana kontak karo layar ing kertas. Sampeyan pengin kontak ora sithik.

Squeegee sing pengin digunakake kudu digawe kanggo layar ukuran iki, kita bakal pour tinta menyang layar lan selaras. Kita bakal ngunggahake, kita bakal ngisi layar, ora nyurung, nyetel mudhun banjur tekanan sing akeh, push lan tinta kudu nindakake tugas.

Dadi, kita bakal ngunggahake iki, kita bakal mbukak layar, nyelehake, banjur kanthi tekanan, angkat, banjir layar, cetak. Kita nindakake pasangan kanthi teknik narik lan pasangan kanthi teknik push. Teknik push mesthi bisa digunakake luwih apik.

Kita bakal nyelehake makalah ing kene. Kita push, kita angkat, kita banjir layar, lan banjur masang sing sabanjure. Ing pungkasan, aja banjir. Dadi, kabeh tinta ana ing sisih siji. Ana ing kana.

Dadi, saiki wayahe ngresiki. Iki bagean sing ora tumoto. Aku kudu nindakake iki ing jedhing. Aku ngerti yen sampeyan duwe adus sabun ing jedhing, tinta bakal tetep ana.

Dadi, yen duwe jedhing sing resik mesthi ngewangi. Sadurunge ngumbah, aku uga pengin mbusak kaset lan yen nggunakake layar maneh, kita bakal mung tape maneh. Kita entuk layar kaping pindho ing kana, kabeh wis direkam, jubin kabeh wis diresiki.

Dadi, aku bakal njupuk salah sawijining kesalahan lan aku bakal njupuk film kanthi positif lan menehi garis banjur banjur direkam. Dadi saiki kaya sadurunge, aku bisa ndeleng filmku positif ing kana. Lan kita bisa ngerteni persis ing endi sing kudu dituju. Pita sing mudhun menyang papan, njupuk panguwasa lan tape ing panggonane. Dadi, saiki iki bakal menehi keselarasan sing sampurna kanggo warna sabanjure.

Dadi, nalika aku ngrancang iki, aku ngrancang warna abang kanggo ngisor ireng kanggo menehi dolanan supaya kita ora kudu pancen 100% sampurna karo registrasi. Sijine layar kita, push, banjir layar banjur tukar metu. Sing terakhir Lan kita lagi wae mbuwang ing jubin, supaya garing ing papan sing dikarepake. Apik tenan.

Aku duwe 50 salinan sing ditandatangani ing situs web kanggo didol. Iku luwih dhisik dilayani. Yen wis ora ana, dheweke bakal ora ana maneh. Anggota Patriot, mesthine sampeyan wis nampa pesen kanggo mbs dhisik lan diskon amarga apik tenan. Iki minangka paugeran kanthi fraksi dadi konversi desimal plus sisih ngisor duwe grafik milimeter desimal pecahan. Iki pancen migunani. Iki sing tak butuhake ing tokoku.

Kajaba iku, aku kepengin banget babagan metrik lawan argumen kekaisaran ing komentar kasebut. Aja mandheg milih gelut lan gawe. Napa aku nggawe video iki? Amarga aku duwe sawetara proyek furnitur ing mbesuk, apa aku pengin nggabungake percetakan layar.

Contone, aku bisa nggawe credenza lan ing sisih ngarep lawang-lawang kasebut duwe pola warna-warni sing dicithak ing ndhuwur ditambah sawetara ide sing nyenengake liyane. Lan aku kepengin melu seni rupa sing bakal ana gandhengane karo nyithak layar. Muga-muga sampeyan entuk sawetara inspirasi kanggo mikir ing njaba kothak lan nggawe proyek sampeyan dadi luwih kreatif. Aku nyoba njupuk kabeh perkara anyar sing aku sinau ing taun iki. Lukisan akrilik, cetakan layar, gaweyan logam, pandhe wesi, lan nggabungake kabeh dadi proyek gaweyan kayu.

Aku kepengin njupuk saluran iki menyang level sabanjure kanggo nganjurake sampeyan supaya sinau lan eksperimen. Aku pinjam babagan udakara buku saka perpustakaan lan njupuk rong favorit sing daktemoni tuku. Yen sampeyan pengin nggawe percetakan layar DIY ing omah, sampeyan butuh buku iki. Minangka langkah-langkah, super gampang diwaca, foto sing apik banget, apik kanggo nyithak t-shirt, posters, lan apa wae. Apik banget.

Yen sampeyan pengin menyang tingkat sabanjure, buku iki njupuk langkah luwih apik kanggo nyampurake inks, lapisan, sawetara eksperimen sing apik banget, kreatif lan nyenengake. Dadi, iki minangka rong buku sing dakkandhakake manawa sampeyan priksa. Sejatine, apa sing ditindakake saiki uga langsung saka buku iki.

Aku pengin ngomong cepet babagan nyetak kaos. Prosese biasane padha, kajaba sampeyan duwe macem-macem bahan. Iki minangka layar 230 bolong lan iku jumlah bolong sing dhuwur banget sing bisa menehi resolusi gedhe yen sampeyan nganggep piksel.

Kaos nyetak layar nggunakake layar bolong ngisor supaya tinta bisa luwih akeh amarga tekstil lan kaos butuh lapisan tinta sing luwih kenthel tinimbang kertas. Kita nggunakake tinta akrilik. Yen sampeyan pengin mlebu nyithak kaos oblong, sampeyan butuh mangsi kain.

Ing kaos, saben sampeyan nyithak label, sampeyan kudu kerlip kanthi panas kanggo nyetel tinta kasebut menyang kain. Yen ora, sampeyan bakal wisuh lan sing ngidini sampeyan pindhah menyang warna sabanjure.

Sampeyan uga pengin pencet kaos sing ngidini sampeyan nyelehake t-shirt liwat papan lan banjur duwe pirang-pirang layar ing karousel supaya bisa nyithak kabeh warna.

Registrasi ing t-shirt cetak iku luwih kritis, luwih-luwih yen sampeyan pengin melu dadi bisnis. Aku pancen ora duwe kepinginan kanggo nyithak t-shirt dhewe.

Kabeh kaos sing aku sade ing situs web iki dicithak ing kene Toledo, Ohio dening perusahaan sing diarani Jupmode. Dheweke kanca-kancaku lan uga nyithak kaos kanggo sawetara YouTuber liyane. Sampeyan bisa terus nggunakake layar iki. Sampeyan bisa uga bakal entuk ewonan cetakan utawa sampeyan bisa njupuk maneh kanthi remover emulsi.

Sampeyan butuh wektu udakara 10 nganti 15 menit kanggo nyingkirake emulsi kasebut banjur sampeyan bisa mbabarake desain anyar sampeyan ing kana. Yen sampeyan tuku salah sawijining cetakan saka aku lan sampeyan nggawe bingkai, mangga tandhani aku ing Twitter utawa Instagram. Aku seneng ndeleng kepiye carane sampeyan nyelehake ing toko sampeyan.

Apike, folks, kita bakal bisa ndeleng sampeyan ing minggu sabanjure kanthi proyek anyar. Kaya biasane, slamet, seneng-seneng, tetep semangat, lan nggawe barang.


Ayo kita ngerti yen sampeyan sinau babagan utawa ora setuju karo apa sing diomongake dening David, ing komentar ing ngisor iki.

Cheers!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.