njaga swara sampeyan

Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Nggawe nada swara merek penting kanggo strategi pemasaran bisnis apa wae. Njaga swara merek sing konsisten mbantu komunikasi luwih akeh babagan bisnis sampeyan menyang pamirsa. Kajaba iku, nggawe dheweke gampang sesambungan karo bisnis sampeyan, dadi bahan sing migunani kanggo mbangun bisnis sing sukses. Iki minangka pandhuan langkah-langkah babagan cara ngembangake nada swara merek lan njaga.

Cara Ngembangake Nada Swara Merek Sampeyan

Kanggo nemokake nada swara sing pas, sampeyan kudu ngerti pamirsa dhisik. Sapa iku, lan basa apa sing bisa sampeyan gunakake kanggo nggayuh wong-wong mau? Sawise sampeyan ngenali pamirsa, ngenali nilai merek sampeyan, sing bakal nuntun sampeyan nggawe konten lan komunikasi. Kanthi netepake unsur kasebut, sampeyan bisa nggawe nada swara sing jelas sing bisa dipercaya bisnis sampeyan nalika nggawe komunikasi. Mangkene wawasan babagan cara ngembangake nada swara merek sampeyan.

1. Ngerteni Pemirsa Sampeyan

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Umume pelanggan ngembangake hubungan emosional karo merek sing nggawe dheweke rumangsa dijaga. Umume kasus, para pelanggan rumangsa kaya umume bisnis ora nganggep minangka individu. Nanging, dheweke dianggep minangka tokoh anonim ing wong akeh. Dadi, nalika padha rumangsa dianggep, mesthine bakal nyambung menyang merek sampeyan.

Kanggo ngerti pamirsa, miwiti kanthi riset sapa dheweke. Temokake sing;

  • Age
  • Gender
  • Kepentingan
  • Education
  • Pendhudhukan lan akeh informasi sing bisa diakses

Priksa informasi demografi pamirsa nggunakake analytics jaringan sosial utawa analytics Google. Gunakake data kanggo nggawe potret pamirsa. Elinga, pamirsa sampeyan ora mesthi kalebu para panuku. Dadi, persona sing efektif bisa mbantu sampeyan ngenali cara paling apik kanggo komunikasi karo pamirsa.

Cara sing gampang kanggo sesambungan luwih apik karo pamirsa yaiku kanthi ngenali generasi. Saben generasi nduweni ciri lan pengalaman sing unik. Contone, Baby Boomers biasane ana ing omah lan nggunakake teknologi digital, dene Gen X utamane seneng karo kegiatan ruangan. Ing sisih liya, milenial aktif ing platform digital lan nuduhake nilai sing padha karo Gen Z. Sampeyan bisa ngerti pamirsa kanthi:

a.) Nemokake Apa Wacan

Sawise sampeyan ngerti pamirsa lan persona, langkah sabanjure yaiku ngerteni apa sing diwaca. Apa sing diwaca kanthi rutin bakal menehi katrangan babagan cara komunikasi sing paling apik kanggo saben klompok.

Millennials luwih aktif ing platform media sosial, lan padha kerep maca email. Gen Z menehi nilai aplikasi seluler dibandhingake karo media sosial lan email. Dadi, sanajan dheweke prioritas pengalaman ing toko, dheweke pengin pengalaman merek asli lan pribadi. Cara paling gampang kanggo nggayuh yaiku liwat platform media sosial sing disenengi.

Nalika nemokake apa sing diwaca, sampeyan kudu nemokake platform media sosial paling dhuwur ing ngendi target pamirsa mbahas babagan industri sampeyan. Pemantauan Merek minangka alat otomatis sing bisa mbantu sampeyan nemokake forum paling dhuwur sing ngrembug babagan merek lan wektu industri sampeyan.

Elinga, sampeyan ora bisa nggawe siji konten sosial kanggo kabeh platform. Saben konten sing digawe kanggo media sosial kudu disesuaikan karo platform kasebut lan melu pamirsa.

b.) Ngenali Cara Hubungane

Kepiye carane pamirsa sampeyan komunikasi? Tindakake utas diskusi sing ditindakake para pamirsa kanggo ndeleng apa sing disenengi lan ora seneng, nada sing digunakake ing diskusi, lan basane. Nalika sampeyan nggambarake nada, pola komunikasi, lan basa awak, pamirsa target bisa ngrasakake rasa duwe. Sampeyan uga bisa mbantu nggawe konten sampeyan luwih gampang lan bisa nambah dodolan.

Contone, nalika krisis, sampeyan kudu empati. Empati nuduhake pamirsa yen sampeyan ngerti lan gelem nulungi. Mula, aja isin ngomong karo pamirsa ing level utawa melu kapentingan. Bisa dadi cara sing efektif kanggo nuwuhake hubungan sing langgeng karo dheweke.

2. Njelaske nganggo bentuk garis Nilai Brand Panjenengan

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Sadurunge mutusake apa sing bakal ditulis, sampeyan kudu ngerti tujuan utama komunikasi sampeyan, sing didorong dening nilai-nilai inti perusahaan sampeyan. Nilai inti sampeyan mbantu ngenali basa paling apik sing sampeyan butuhake kanggo komunikasi kanthi efektif lan mbantu mbentuk komunitas ing sekitar merek sampeyan. Mangkene carane njelasake nilai merek sampeyan;

a.) Njelaske nganggo bentuk garis Nilai Inti Panjenengan

Pelanggan bakal setya marang bisnis sing dipercaya. Transparansi penting kanggo mbangun kapercayan karo pelanggan lan bisa dibangun kanthi ngerti nilai inti perusahaan sampeyan. Mangkene pitakonan kanggo mbantu nemtokake nilai inti:

  • Napa Sampeyan Miwiti Bisnis Iku?
  • Kepiye merek sampeyan beda karo liyane?
  • Apa sing diarani bisnis sampeyan?
  • Apa sampeyan duwe nilai bareng karo pamirsa?

b.) Nggawe Pernyataan Misi

Sawise sampeyan ngenali nilai merek sampeyan, gawe statement misi merek kanggo pamirsa. Pernyataan kasebut kudu dikomunikasikake karo para pamaca sapa sampeyan, sapa sing sampeyan peduli, apa tujuan sampeyan lan kepiye sampeyan bisa nulungi target pamirsa. Sampeyan uga bisa nambah apa sing ditindakake bisnis kanggo mbantu tim sing luwih apik.

Karyawan lan tim sampeyan kudu tumindak miturut nilai kasebut. Pernyataan misi mbantu mbentuk budaya merek sampeyan lan ngidini pamirsa bisa sesambungan karo perusahaan sampeyan, utamane yen nilai kasebut dituduhake. Iki uga ngandhani tujuan merek, tujuan, lan cara perusahaan ngrancang mbantu para pamirsa. Nalika bisnis sampeyan saya suwe saya suwe, sampeyan bisa uga kudu nggawe maneh pernyataan misi kanggo nemtokake maneh tujuan organisasi

Pungkasan, gawe arsitektur pesen kanggo ngringkes tujuan komunikasi merek sampeyan. Arsitektur pesen mbantu panyipta konten supaya bisa komunikasi kanthi efektif lan konsisten ing macem-macem jinis konten.

3. Audit Nggawe Konten lan Komunikasi

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Sadurunge nggawe nada merek, langkah pungkasan yaiku mriksa potongan konten sampeyan saiki. Kepiye merek sampeyan muni saiki lan kepiye sampeyan pengin muni? Nalika audit, takon dhewe yen nada saiki:

  • Cocog karo nilai merek
  • Nggambarake nilai sing digarisake ing pernyataan misi sampeyan
  • Cocog karo arsitektur pesen

Sampeyan kudu nimbang papat dimensi nalika ngenali nada swara sing bener. Apa sampeyan pengin nada dadi?

  • Formal utawa kasual?
  • Lucu utawa serius?
  • Antusias utawa preduli?
  • Ngajeni utawa ora sopan?

Kanggo mesthekake kabeh isi sampeyan cocog karo nada swara, nyewa panulis lepas top-notch. Dheweke bisa komunikasi kanthi nada sing disenengi kanthi efektif kanggo melu target pamirsa.

4. Pilih Nada Swara sing Resonates Kanthi Brand Panjenengan

Gabungke kabeh informasi saka riset pamirsa menyang nilai lan gunakake kanggo nemtokake nada swara merek sampeyan. Nada swara kudu nyritakake rong perkara - kaya apa swarane saiki lan apa sing dikarepake,

Kaping pisanan, pilih ukuran sing sampeyan tuju, dadi santai, ngobrol, utawa cukup antusias. Banjur, pilih karakteristik nada sing luwih spesifik, contone, playful utawa sarkastik. Gabungke karakteristik swara sing beda-beda lan laksanakake ing pesen sampeyan.

Tips kanggo Mbantu Sampeyan Njaga Swara Brand Konsisten

Njaga konsistensi merek bisa mbantu nambah penghasilan amarga nambah sesambungan ing hubungan bisnis. Yen sampeyan njaga swara merek sing konsisten, sampeyan nggawe proyek lan menehi kapercayan pelanggan ing perusahaan sampeyan, sing mengaruhi keputusan tuku. Sawise sampeyan nemtokake nada swara merek nggunakake langkah-langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa njaga kanthi ngetutake tips iki.

1. Netepake Asil Panjenengan

Yen sampeyan pengin njaga nada swara sing konsisten, mangertos asil sampeyan. Apa sing dikarepake? Elinga yen swara merek sampeyan kudu dinamis kanggo bisa kerja ing macem-macem panggonan karo wong gumantung lokal, budaya, lan nilai.

Dadi, nalika nilai inti sampeyan kudu tetep ora owah, swara sampeyan kudu beda-beda kanggo saben pamirsa target. Yen nada swara anyar sampeyan mbantu nggayuh tujuan lan visi, tetep konsisten bakal mbantu merek sampeyan.

2. Nggambarake Nilai Inti Brand Panjenengan

Kepiye para pelanggan ndeleng sampeyan, lan kepiye carane sampeyan pengin ndeleng sampeyan? Sawetara perusahaan fokus ing kompetisi, liyane ing atletik lan lingkungan. Mangkono, nemtokake cara sampeyan pengin pamirsa ndeleng sampeyan, lan gawe pesen sing pengin diterusake merek menyang pelanggan potensial.

Pelanggan kudu ngerteni merek sampeyan kanthi cara komunikasi. Saben komunikasi kudu njelasake nilai inti lan menehi pengalaman paralel kanggo para pelanggan.

3. Nggawe Pandhuan Gaya

Sampeyan kudu duwe grafik kanggo nada swara merek sampeyan. Pandhuan minangka pancet sing kudu ditinjau sadurunge nggawe konten. Pandhuan kudu ngemot:

  • Ringkesan nada swara merek perusahaan sampeyan
  • Rincian pribadine merek
  • Apa sing kudu ditulis lan apa sing ora kudu ditulis
  • Rincian rinci instruksi swara khusus platform
  • Cara ngowahi format isi

Pandhuan gaya mbantu njaga konsistensi. Saben sampeyan nggawe konten, pandhuan kasebut bakal mbantu njaga referensi sing konsisten kanggo merek sampeyan, ora preduli saka platform kasebut. Sampeyan bisa duwe pandhuan gaya kanggo macem-macem saluran media sosial nggunakake platform kaya GatherContent. Nggunakake pandhuan khusus saluran, tim sampeyan bisa ngetrapake instruksi kasebut kanthi luwih apik lan ngirim swara-salinan fokus kanggo saluran beda.

4. Gunakake Nada Padha ing Saluran Beda

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Sawise nggawe nada merek lan pandhuan gaya, sampeyan kudu konsisten lan nggunakake nada sing padha ing macem-macem saluran. Priksa manawa sampeyan ngawasi kanthi rapet nada nalika ngirim pesen menyang pamirsa.

Kajaba iku, saben pesen kudu selaras karo kepribadian lan nilai merek sampeyan. Nalika sampeyan ngalih ing antarane nada, sampeyan bakal nggawe pesen campuran sing bisa ngencerake merek lan mbingungake pelanggan.

5. Tansah Tim ing Ngerti

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Pihak sing beda-beda kerja bareng kanggo nggawe merek sampeyan sukses. Dadi, supaya konsisten, sampeyan kudu melu lan mesthekake yen sampeyan kabeh bisa nggayuh tujuan sing padha.

Pelanggan sampeyan bisa sesambungan karo merek sampeyan kanthi cara sing beda-beda. Contone, interaksi pisanan bisa liwat swara, kanthi karyawan sampeyan dadi operator. Iki nuduhake manawa penting kanggo kabeh wong ing perusahaan sampeyan ngerti nada swara merek lan komunikasi kanthi bener.

Olahpesen merek kudu nggambarake kabeh materi pemasaran lan produk sing beda. Apa maneh, kudu dilebokake ing cara pimpinan, karyawan, lan para pemangku kepentingan liyane ngomong babagan perusahaan. Nalika para pemangku kepentingan masang nada swara merek ing korespondensi profesional, merek kasebut dadi merek dagang sing digandhengake karo presentasi kasebut.

6. Netepake lan Kelet kanggo Gaya Nulis

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Tansah nggunakake gaya nulis sing konsisten sajrone komunikasi sing ditulis. Sampeyan kudu nimbang unsur beda kaya tembung dawa. Contone, sampeyan bisa nggunakake tembung sing luwih cendhek kanggo salinan punch utawa tembung sing luwih dawa kanggo salinan sing canggih.

Sampeyan uga kudu menehi perhatian marang tempo. Waca bisa mbantu ngontrol irama lan jangkah sing diwaca wong. Iki uga bisa mengaruhi nada lan swasana ati sing pengin dilewati. Contone, ukara sing luwih cendhek luwih apik kanggo pesen sing optimis lan nyenengake, dene ukara sing luwih dawa luwih cocog kanggo pesen sing serius.

Unsur liyane sing kudu ditimbang yaiku sudut pandang. Perspektif endi sing paling cocog karo pribadine merek sampeyan? Sampeyan bisa nggunakake wong pisanan kanggo nggawe salinan katon pribadi lan luwih relatable. Kanggo nggawe salinan luwih menarik lan langsung, sampeyan bisa nggunakake wong liya.

Slang uga minangka unsur penting. Paling apik yen selaras karo kepribadian merek sampeyan. Slang bisa nggawe merek sampeyan katon trendi utawa narik merek luwih cedhak karo target pamirsa, lan bisa nggawe pesen sampeyan mbingungake utawa ora wajar yen bertentangan karo kepribadian merek sampeyan.

7. Humanize minangka Sampeyan Komunikasi

, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Temtu media sosial nawakake kesempatan unik kanggo merek kanggo komunikasi karo pamirsa potensial. Nanging, kanggo nggayuh tujuan marketing, sampeyan kudu nggunakake platform sing bisa dicedhaki. Saben interaksi kudu ngandhani swara merek kanthi cara sing ramah lan mbiyantu.

Mulane, tansah ngarahake nggunakake pedoman swara merek sing padha supaya tetep konsisten supaya pelanggan bisa kanthi gampang ngandhani merek sampeyan saka pesaing. Titik sentuhan utama yaiku nggawe manungsa pesen lan empati karo pamirsa supaya bisa nyambung karo pamirsa ing platform sing beda-beda. Nalika pamirsa ndeleng sampeyan kanthi konsisten minangka manungsa tinimbang merek, sampeyan bisa entuk kapercayan lan kesetiaan.

Ing Panutup

Sampeyan pengin merek sampeyan dadi misuwur ing antarane para pesaing lan ngerti apa wae. Ngembangake nada swara merek lan njaga supaya para pelanggan bisa nyambung karo merek sampeyan saben sampeyan komunikasi. Nanging, kanggo entuk iki, sampeyan kudu ngembangake swara merek sing jelas lan konsisten sing nerangake apa sing sampeyan gunakake. Pandhuan kita ing ndhuwur bakal nuntun sampeyan ngembangake kepribadian merek lan njaga konsistensi kanggo mesthekake merek sampeyan bisa urip lan berkembang!


, Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Jade Bloom

Ketua Pegawai Pemasaran

jbloom@m.thecontentpanel.com

Jade Bloom, direktur marketing kanggo Panel Konten, iku sawijining bibliophile seneng banget sing nglampahi akeh wektu dheweke ing toko buku, eagerly nggoleki bestseller sabanjuré kanggo konsumsi.


njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.