https://themarketingbirds.com/wp-content/uploads/2018/08/creative-business-cards-4-20-2.jpg

Cara Nggawe Kartu Bisnis: Langkah saka Pandhuan Langkah

Apa sampeyan mung miwiti dadi profesional utawa wis suwe main ing game kasebut, anyar kertu bisnis bisa nambah game sampeyan.

Kertu sing dirancang kanthi apik kudu ngirim pesen babagan sampeyan, apa sing sampeyan lakoni, lan menehi gaya utawa kepribadian sampeyan.

Yen sampeyan masrahake menyang wong, dheweke kudu ngundang kontak sampeyan, ora ninggalake dheweke kepengin weruh kepiye sampeyan entuk Idea kanggo pelangi ing latar mburi, utawa kenapa WordArt teka bali wiwit taun 90an.

Kertu sing dirancang kanthi kurang apik bakal nggawe sampeyan katon ora profesional lan ora kompeten. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sawetara tips babagan cara nggawe paling apik kertu bisnis sing bakal njaluk dheweke teka bali kanggo luwih!

  1. Temtokake Kepiye Sampeyan Nggawe Kertu

Saiki, ana akeh pilihan nalika nyithak kertu bisnis, pamflet, spanduk, kop surat, lan sejatine sejatine kertas barang sing dikepengini ati cilikmu. Ayo ngrampungake sawetara opsi iki:

Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint
Perusahaan desain lan percetakan online - Iki bisa dadi pilihan sing paling gampang kanggo kabeh. Yen sampeyan ora butuh kertu sing dobel telpon ngadeg utawa parutan keju, lan sampeyan ora preduli karo tampilan sing luwih umum (nanging profesional), kaya perusahaan kasebut Vistaprint, Bidolubaski, lan Staples nindakake tugas sing cukup apik kanthi rega sing padha.

Desainer / printer grafis lokal - Yen sampeyan sing nggoleki kertu bisnis parutan keju sing unik, bisa uga bisa bantuan sampeyan metu karo. Kertu kasebut bisa uga regane luwih murah, nanging paling ora yen calon klien sampeyan duwe kepinginan kanggo parmesan parut sing anyar, dheweke bakal ngelingi sampeyan!

Gawe dhewe! - Yen sampeyan yakin karo kemampuan Microsoft Publishing lan duwe katrampilan kualitas printer, golekana! Elinga nggunakake dhuwur-kualitas kardus utawa "kertas kertu bisnis. " Aja nyalahake kita yen dheweke metu kanthi sisih liya. Nanging yen wis sukses, aja menehi kridit kabeh tips migunani sing sampeyan waca!

Salah siji saka telung pilihan kasebut bisa dadi apik. Sampeyan kudu nindakake riset, mbandhingake rega, lan milih sing cocog kanggo sampeyan adhedhasar apa sing sampeyan mampu lan level kualitas sampeyan pengin.

Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint
Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint
Kalebu Mung Informasi sing relevan

Mangga ORA ngemot kabeh resume ing kertu bisnis. DO kalebu informasi sing cukup kanggo kontak sampeyan Priksa manawa sampeyan kalebu:

  • jeneng lengkap
  • Jeneng bisnis sampeyan, Yen sampeyan duwe
  • Pendhudhukan utawa judhul profesional
  • Telpon nomer
  • Alamat fisik, yen ditrapake
  • email alamat
  • Kalebu Situs Web, yen sampeyan duwe. Nanging yen sampeyan duwe bisnis utawa miwiti, golek program! Kabeh wong lan ibune duwe situs web saiki, utawa paling ora akun Instagram khusus.
  • Media sosial nangani gegandhengan karo bisnis sampeyan biasane dadi informasi opsional, nanging maneh, kabeh wong lan ibune duwe Instagram saiki. Utawa, sampeyan bisa mbukak Twitter yen sampeyan jinis sing luwih serius lan cocog karo bisnis.

Apa babagan grafis? Sampeyan uga sarat karo informasi! Saben sentimeter kothak gumantung saka potongan cilik kaya kertas. Dadi disengaja babagan warna lan gambar sing sampeyan pilih kanggo makili.

  • Kode QR dudu grafis, nanging migunani banget kanggo wong sing duwe smartphone (alias KABEH) supaya cepet nyinkronake info sampeyan menyang kontak dhaptar.
  • Headshot, utamane yen sampeyan kerja ing sales utawa industri liyane sing merek sampeyan identik karo bisnis sampeyan.
  • Logo, yen sampeyan durung duwe, luwih becik dipikirake lan ngrancang siji (utawa dirancang) sing katon apik online lan kertas. Konsistensi minangka kunci ing kene.

Kajaba sampeyan desainer grafis utawa seniman amatir sing duwe bakat, mula ora nyaranake sampeyan ngrancang grafis. Kertu bisnis sampeyan minangka wajah perusahaan sampeyan. Sampeyan ora pengin dheweke katon kaya Cartoon Network kajaba sampeyan nggarap dheweke. Banjur bisa uga ora apa-apa.

  1. Peter Piper Milih Cantik Paper!

Ngomong cepet tikel kaping sepuluh! Banjur pikirake babagan jinis kertas (utawa materi liyane) sing pengin digunakake, ing Wujud saka kertu, lan jinis rampung sampeyan pengin nambah kertu sampeyan.

Card Paper/ Bahan

Yen sampeyan pengin kertu bisnis standar, ora ana parutan keju, kardus klasik bisa digunakake kanthi apik. Dhasar, lan ora ana bisnis lucu utawa bisnis monyet, mung bisnis biasa. Sampeyan ngerti apa tegese.

Sanajan nganggo cardstock, kita duwe sawetara opsi:

  • Ultra-kandel: Kaya jeneng kasebut, kasunyatane, substansial luwih substansial tinimbang kardus liyane.
  • Tandha: Bobot medium kanthi rega murah.
  • Standar: Wis, standar, umum, ora unik. Standar ora apa-apa yen sampeyan mikir babagan bisnis sampeyan. Disaranake investasi sawetara dhuwit maneh kanggo sing luwih dhisik kesengsem. Nanging telpon sampeyan.

Yen luwih becik ora mateni wit kanggo nggawe merek sampeyan, bisa uga mikir sawetara opsi ramah lingkungan sing ora tradisional.

  • Kertas digawe saka sumber alternatif; akeh printer sing nawakake nyetak ing kertas sing ora tradisional sing digawe saka bahan wiwit katun kaos daur ulang nganti pring. Toko pasokan kantor saya tambah, lan kalebu opsi kasebut uga yen sampeyan arep rute DIY.
  • Kertu daur ulang, kardus, kertu Natal wiwit taun kepungkur, saya tambah akeh sing nyithak kanggo nambah

Yen sampeyan milih kertas, sampeyan kudu milih glossy utawa matte rampung. Glossy luwih apik kanggo kertu sing nyakup gambar lan warna sing padhang. Matte dianjurake kanggo tampilan klasik sing luwih klasik.

Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint
Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint

Bentuke lan Ukuran

Sampeyan bisa terus nganggo ukuran standar (3 ½ ”x 2”) lan persegi dowo Wujud, sing gampang amarga cocog karo slot kertu dompet lan wadhah kertu bisnis sing digawe ukuran standar lan Wujud ing atine.

Utawa, sampeyan bisa uga kalebu jinis kreatif sing pengin nampilake katrampilan. Ing cilik, pasang tandha mikir lan gawe riset sithik. Kertu bisnis non-tradisional paling apik yaiku sing relevan karo karya sing ditindakake.

Contone, wong sing makarya ing teknologi bisa milih desain sing dobel dadi USB drive. Kanggo industri energi ijo, paket wiji bisa ngrancang kertu sing dobel dadi paket wiji, utawa toko sepeda utawa toko mekanik liyane bisa nyithak kartune nganggo alat saku cilik.

Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint
Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint

Daftar terus lan aktif.

  1. Bagean sing nyenengake: Wektu ngrancang Kertu sampeyan

Sampeyan bisa nindakake sawetara macem-macem cara. Sebagean gumantung saka ngendi sampeyan milih kertu bisnis digawe.

Desain Sakabèhé

  • Pilih template. Cithakan premade minangka pilihan sing bisa sampeyan gunakake, manawa sampeyan milih kertu sing digawe liwat printer online, bisnis lokal, utawa Microsoft Publisher.
  • Ayo sisih seni sampeyan lan gambar dhewe.
  • Rampung selaras. Desainer profesional bisa uga larang regane, nanging yen merek sampeyan penting, bisa uga adonan tambahan. Sampeyan bisa kontrak karo desainer lepas liwat situs web kaya Upwork lan Fiverr.
Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint
Cara Nggawe Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah Dhasar, Print Peppermint

font Size lan Jinis

Sampeyan pengin milih font sing bisa diwaca lan ora apik banget. Sing ITX Rage Italic utawa Blackadder ITC bisa uga katon kelangan ing teori, nanging yen ora ana sing ngerti apa sing dikandhakake, sampeyan uga ora bisa nyetak kertu.

Bebarengan karo font kasebut jinis kang bisa diwaca, ing ukuran kudu uga. Profesional bisa bantuan sampeyan mutusake apa ukuran paling apik kanggo font sing sampeyan pilih, nanging yen umume wong bisa maca tanpa kaca pembesar, mesthine kudu apik.

  1. Cek kaping pindho, Cetak Sawise

Sampeyan wis mutusake carane nggawe kertu bisnis sampeyan. Sampeyan wis milih konten kanthi tliti, milih kertas sing sampurna (utawa bahan kaos daur ulang), lan sing cukup ukuran/Wujud/ fungsi kanggo gel karo profesi sampeyan. Saiki, tekan mesin cetak, utawa inkjet sing canggih. Maksudku, kita urip ing abad kaping 21.

Bab sing paling penting babagan nyithak kertu bisnis sing sampurna yaiku kanggo mesthekake yen ora kesalahan. Dadi, nalika sampeyan nambah kabeh info lan logo sampeyan, priksa lan priksa manawa kabeh bakal diaktifake kanthi cara sing dikarepake.

Kanthi limang langkah kasebut, sampeyan kudu dilengkapi kanthi becik kanggo miwiti nggawe kertu bisnis!

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro