simbolisme - jinis desain logo

Kepiye cara ngrancang logo gratis?

Cara Desain Logo Gratis

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Keren Shavit

Ngrancang logo bisa nganti 2 jam 5 wektu, lan ing antarane $ 50 nganti $ 500 utawa luwih saka dhuwit. Nanging cukup untung, jagad piranti lunak offline lan produsen logo bisa ngirit dina.

Luwih becik nggawe desain logo bisnis sing efektif, sukses lan ora bisa dilalekake sajrone sawetara menit - utawa malah kurang. Gratis uga. Sejatine ana telung cara kanggo ngrampungake proses ngrancang logo kanthi gratis:

  1. Pembuat Logo Online

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Juegamenia Diseño

Kaya Freelogodesign FLD or Logaster Generator Logo. Nanging yen sampeyan ora nemokake FLD sing nyukupi kabutuhan desain, priksa iki 15 produsen logo online gratis paling apik. Kabeh mau gratis, bisa disesuaikan lan gampang dilayari.

Keuntungan nggunakake produsen logo online:

  • Sampeyan bisa milih sawetara template online.
  • Pilihan kanggo nyimpen desain sampeyan banjur bisa digunakake saiki.
  • Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload desain gratis.
  • Piranti lunak kasebut ngasilake umpan balik, koreksi lan saran, lsp. Ing macem-macem titik sajrone proses desain.

Kontra nggunakake produsen logo online:

  • Koneksi internet sing ala bisa ngrusak kabeh proyek sampeyan.
  • Cithakan kasebut mung bisa disesuaikan kanthi cara winates.
  • Sampeyan kudu ngupayakake apa sing sampeyan duweni.
  1. Piranti Lunak Desain Logo Offline sing Bisa Diunduh

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Agensi desain TKoenigs

Kaya Mug, amarga ayo padha ngadhepi, nggarap piranti lunak lan platform online ora kanggo kabeh wong. Akeh masalah bisa muncul ing tengah, sing umum yaiku sambungan internet sing ora apik. Dadi priksa iki piranti lunak offline gratis kanggo ngrancang logo.

Pros nggunakake piranti lunak desain logo offline:

  • Sampeyan ora prelu duwe sambungan internet terus-terusan.
  • Dheweke duwe akeh, akeh, akeh alat desain gratis.

Cons nggunakake piranti lunak desain logo offline:

  • Piranti lunak kasebut bisa nggunakake akeh ruang ing sistem PC sampeyan.
  • Sampeyan bisa uga bakal njeblug pariwara gratis saben-saben, pariwara sing ora bisa dibuwang wiwit nggawa paket kasebut.
  • Piranti lunak kasebut bisa uga duwe mekanisme internal supaya bisa ngasilake saran, koreksi lan saran, lsp. Ing macem-macem titik sajrone proses desain.
  1. Liwat Alat Seni ing Sistem Sampeyan

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Octavian Chelaru

Kaya Cat 3D. Iku luwih gampang tinimbang alat sing wis kasebut ing ndhuwur. Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe vektor logo banjur ngatur.

Keuntungan nggunakake alat seni ing sistem kasebut:

  • Setelan kasebut gampang banget dilayari.
  • Sampeyan bisa nyimpen desain minangka proyek ing alat seni kasebut dhewe lan mbukak saka kana kapan wae lan langsung bisa digunakake.
  • Babar pisan ora mbutuhake wektu; sampeyan mung kudu ngrancang vektor lan ngatur miturut desain sampeyan.

Cons nggunakake alat seni ing sistem kasebut:

  • Opsi desain sing sampeyan lakoni bakal diwatesi yen dibandhingake karo alat sing kasebut ing ndhuwur.
  • Piranti kasebut ora bisa ngasilake umpan balik, koreksi utawa saran etc kanggo pangguna sajrone proses desain.

Cara Sampeyan Pilih, Elingi:

Sawise sampeyan ngevaluasi kabeh kabutuhan, pilih cara sing paling cocog.

Yen bisnis sampeyan kudu medharake pesen sing profesional lan profesional liwat logo, bukak produsen logo online ing ngendi sampeyan bisa nemokake template kasebut.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nggarap platform online, download salah sawijining paningkatan desain logo sing paling apik, paling dhuwur lan lengkap lan miwiti nggarap logo kanthi cepet.

Lan yen sampeyan isih nemokake kabeh piranti lunak kasebut uga angel banget, mula, pandhu arah sing ora gampang banget, sampeyan bisa milih Cat 3D lan alat offline liyane sing dibangun ing sistem PC sampeyan.

Nalika ngrancang logo sampeyan nggunakake salah sawijining pilihan desain logo gratis, priksa manawa logo sampeyan:

  1. Nggambarake Persona Brand Sampeyan Saestu

Apa layanan sing sampeyan tawarkan lan ngapa? Apa ana sing mbutuhake layanan kasebut? Apa pesen merek sampeyan menyang target target? Log sampeyan kudu dadi refleksi sing sejatine kabeh faktor kasebut.

RELATED: Kepiye Merek Diri Kanggo Sampeyan

  1. Ngomong karo Pamirsa

Nalika ndeleng logo ing produk sing dilebokake ing rak ing endi wae ing toko, apa dheweke bakal duwe hubungane? Apa dheweke bakal menehi saran merek sampeyan karo wong liya kanthi mung ndeleng logo sampeyan?

  1. Bakal Ngelingi

Apa pelanggan bakal ngelingake sampeyan, pribadine, merek, pesen merek lan liya-liyane sing ana gandhengane karo merek sampeyan kanthi sekilas logo sampeyan? Apa dheweke bakal ngerteni logo sampeyan saka papan iklan sing dicet karo 100 logo liyane?

  1. Nduwe Gaya lan Jenis Sing Luwih

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: TipeBoy AndreiGrigoriu

Ya, ana bedane antarane wong loro iku. Lan yen sampeyan ngrancang logo, mesthine sampeyan bakal ngerti.

Gaya logo sampeyan nuduhake pola lan tampilan sakabehe. Iki kalebu gaya grunge, grunge, vintage, gawenan tangan, modern, minimalis lan gaya liyane.

Ing sisih liya, teks, gambar lan / utawa kombinasi saka loro, dhisikan jeneng perusahaan dll ... kedadeyan kasebut kalebu ing jinis logo.

Apa jeneng merek sampeyan? Apa jinis lan jinis sing wis dipilih kanggo logo sampeyan cocog kanggo ceruk kasebut? Yen merek sampeyan ana gandhengane karo seni lan kerajinan, apa pamirsa bisa ngerteni manawa ndeleng logo sampeyan sepisanan?

  1. Nduwe Skema Warna Sing Sampurna

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Jahadul Islam

Apa warna logo sampeyan cocog karo pribadine merek lan warna sing wis ana ing jeneng merek sampeyan? Apa sampeyan nyoba nada warna sing beda sadurunge setel siji? Apa warna sing sampeyan pilih refleksi saka pesen merek sampeyan?

  1. Nduwe typografi Unik

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Piksel Zippy

Yen logo sampeyan ngemot teks, kayata jeneng merek sampeyan, mula bisa nganggo skema warna lan gaya lan jinis logo sampeyan? Apa luwih akeh, utawa sithik banget? Apa logo sampeyan luwih efektif lan bisa dielingake yen font digawe saka tangan?

  1. Apa Scalable

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: TipeBoy AndreiGrigoriu

Apa sampeyan ngrancang logo sing bisa didelok supaya pas ing pucuk pin? Apa bisa dicithak nganggo barang kayata kaleng, kaos lan bodo lsp lan isih bisa dingerteni? Apa bakal katon apik yen ditambahi pas ing papan reklame?

  1. Ora bisa diprediksi

Yen sampeyan pengin logo sampeyan "unik" ing saben aspek desain, kudu katon beda tinimbang logo liyane sing wis ana. Ya, kudu cocog karo ceruk merek sampeyan, nanging ing wektu sing padha, mesthine minangka salah sawijining jinis.

  1. Tetep Kanthi Tren Desain

Apa sampeyan ngerti babagan teknik ngrancang 101 logo? Apa logo sampeyan ngrampungake prinsip lan dhasar desain dhasar? Apa logo sampeyan bakal nyetel gaya dhewe, utawa bakal saya suwe ora suwe?

  1. Ora langgeng

Kudu ngrancang logo - sanajan ora regane mbayar - apa wae rame. Dadi, coba ngrancang logo sing ora prelu dirancang maneh sawise sawetara wektu. Kudu tahan pangowahan sing bisa kedadeyan ing jagad bisnis, utawa ing panggon liya.

  1. Beda karo pesaing sampeyan

, Kepiye carane bisa ngrancang logo kanthi gratis?

Desain dening: Russ N

Iki minangka logo sampeyan nggawa kabeh unsur konstituen kasebut supaya bisa ngadeg saka kompetisi sampeyan. Yen pamirsa ndeleng logo merek sampeyan, langsung bakal nulis tembung tartamtu kanggo merek sampeyan, tembung sing beda karo sing digunakake kanggo pesaing sampeyan.

Tips kanggo ngrancang Logo gratis

Amarga sampeyan ngrancang logo gratis, umume ora bakal entuk desainer grafis profesional kanggo bagean desainer utawa bagean umpan balik. Sawise sampeyan ngrancang logo sampeyan kanthi gratis:

  • Goleki kanca, kulawarga, lan uga wong liya sing melu melu, yen sampeyan bisa entuk pendapat liya. Dheweke tumindak kaya kabeh pelanggan uga. Minangka cara sing cepet lan efektif kanggo rumangsa karo para pamirsa, kanggo mlebu menyang pikiran lan ngerteni kabutuhan.
  • Brainstorm ide sampeyan kanggo vektor logo amarga ngrancang logo kanthi gratis nggunakake vektor ing piranti lunak offline minangka cara paling cepet kanggo nindakake. Lan kanggo ndhuwur, vektor kaya pikirane. Sampeyan bisa nuntun dheweke menyang ngendi wae, lan kosok balene.
  • Kalebu ruang putih sing cukup ing desain logo sampeyan, kanggo visual ing desain sampeyan, butuh ruang putih kanggo ambegan.
  • Praktek cukup kaping sadurunge nggawe desain pungkasan.
  • Cocog karo papan swasana ati. Papan Mood ngemot saben jinis visual kayata gambar lan logo liyane lan liyane sing sampeyan rasakake yen ora bisa ditampa saka merek sampeyan. Yen logo sampeyan ngeculake getar sing padha, becik.
  • Bandhingake karo logo liyane sing makili merek ing ceruk sing padha. Apa wae area logo sampeyan uga meh beda karo logo liyane, tandhane lan gunakake maneh wilayah kasebut kanthi cara sing beda nganti sampeyan tekan desain sing paling unik.

Rancang logo gratis bisa nggunakake wektu lan kurang kaya sing dikarepake ... utawa ngelawan kabeh. Kabeh wis dadi pilihan banget, apa sampeyan wis sinau saka pitfalls sampeyan lan kepiye visual sing sampeyan pilih.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.