Deleng Logo Sing!: Trend Desain Logo Top 2019

Deleng Logo Sing!: Trend Desain Logo Top 2019

Apa sampeyan pengin njupuk logo menyang level sabanjure? Yen mangkono, maca terus kanggo sinau babagan tren desain logo paling dhuwur ing taun 2019.

Logo sampeyan nggawe kesan gedhe ing pasar sampeyan.

Iki ngandhani apa sing sampeyan adol, cara adol, sapa sing pengin digayuh, lan uga misi lan nilai perusahaan.

Kita ngerti sampeyan pengin nggawe logo sing narik minat kabeh wong sing ndeleng. Sampeyan uga pengin logo supaya selaras karo tren desain logo paling dhuwur.

Masalah mung?

Sampeyan ora yakin apa sing populer Desain Grafis lan tren logo yaiku.

Aja gupuh - sampeyan kudu nutupi sampeyan.

Apa sampeyan ngrancang ulang utawa miwiti bisnis wiwit wiwitan, waca terus kanggo nemokake tren logo sing paling apik ing taun 2019.

1. Munggah Metalik

, Deleng Logo Iku!: Tren Desain Logo Paling Top 2019

Kabeh wong mesthi pengin barang sing mengkilat lan anyar.

Dadi, saliyane ngluncurake produk anyar sing apik banget utawa nawakake layanan sing ora bisa ditolak?

Napa ora nambah bling sethithik kanggo desain logo sampeyan?

Metalik - emas, tembaga, perak, lan lintang nyata ing pagelaran kasebut, wungu emas, minangka cara sing sampurna kanggo komunikasi kanthi rasa mewah lan eksklusif.

Dheweke cocog kanggo perusahaan perencanaan acara, merek klambi, peralatan rumah tangga, lan uga perusahaan real estate mewah.

Sanajan ora kabeh klien sampeyan lair nganggo sendok perak ing cangkeme, logo sampeyan mesthi bakal ngrewangi dheweke rumangsa.

Kanggo ngrampungake level sabanjure, nalika sampeyan nyithak logo ing materi promosi, tambah utawa njaluk embossed dadi klien bisa ngrasakake tekstur logam.

2. Wujud Geometri

, Deleng Logo Iku!: Tren Desain Logo Paling Top 2019

Nggolek pilihan desain logo sing ana ing babagan sing luwih abstrak?

Kadhangkala kita seneng ilustrasi sing kuwat, kadang nggawe desain logo sing apik yaiku bali menyang "blok bangunan" sing sampeyan lakoni nalika isih bocah.

Sampeyan bisa nggunakake bunder, kothak, lan persegi panjang kanggo niru gambar lan elemen desain sing kondhang.

Iki minangka langkah desain sing apik kanggo perusahaan umur anyar, utamane sing pengin target pasar milenial.

Aja nyingkirake macem-macem kombinasi warna ing kene. Nganggo pendekatan "luwih, luwih apik" kanggo misah dhewe.

3. Deleng Retro

, Deleng Logo Iku!: Tren Desain Logo Paling Top 2019

Gaya rambut ing taun 1980-an bisa uga wis ilang (lan matur nuwun banget) nanging sawetara prekara babagan dekade liar iki isih bisa urip!

Salah sawijining tren desain logo paling gedhe ing taun 2019 yaiku tampilan neon, font sing kandel, lan grafis sing katon digandhengake karo kabeh 80an.

Pikirake garis-garis lan titik-titik, jambon pastel saliyane neon kuning sing nyorot, cetakan kewan, lan gambar tengah kanthi getaran seni pop.

Deloken iki kirim kanggo entuk inspirasi liyane.

4. Tumpang tindih

Tren gedhe sing padha karo sawetara logo paling apik ing taun 2019?

Tumpang tindih.

Iki minangka cara sing apik banget kanggo muter jarak, lan supaya ora ana ruang negatif putih ing proses kasebut. Liwat kombinasi bentuk lan warna sing tumpang tindih, sampeyan bisa nggawe desain sing apik.

Iki uga cara sing apik kanggo nambah dimensi kanggo desain sampeyan.

Supaya ora pungkasan karo epik gagal, priksa manawa sampeyan gumantung ing macem-macem warna kanggo misahake wujud lan gambar sing sampeyan tumpang tindih.

Sampeyan mesthi bisa tumpang tindih karo warna ing kulawarga warna sing padha, nanging priksa manawa cukup prabédan kanggo ngindhari kebingungan.

Kanthi cara iki, kabeh wong bisa kanthi gampang nemokake macem-macem bagean ing desain sampeyan. Sing paling sampeyan pengin yaiku supaya katon kaya gumpalan gedhe tenan!

5. Rincian Ana maneh

Pirang-pirang taun suwene ing tren desain logo, fokus utamane yaiku minimalis.

Lan nalika kita ngira minimalis isih duwe bathi, yen sampeyan luwih seneng desain sing luwih rinci, over-the-top, lan maksimalis, saiki sampeyan wayahe cerah.

Garis lurus, tipografi klasik, lan logo ireng-putih sing digunakake kanggo dominasi logo ing macem-macem industri menehi desain ultra rinci.

Dadi, kepiye sampeyan nggawe logo rinci sing ora katon ruwet nalika diowahi ukuran?

Kanthi nggunakake ruang putih kanthi bener, lan tetep mung rong warna ing desain umum sampeyan.

6. Ilustrasi Digambar Tangan

Nggolek cara kanggo entuk desain logo sing unik kanggo perusahaan anyar sampeyan?

Pengin logo sing ngidini gambar tengah main peran dibintangi?

Sampeyan bisa uga pengin wong nggawe potret sampeyan utawa wong sing menehi inspirasi kanggo miwiti bisnis ing desain logo.

Ora preduli, ilustrasi sing digambar tangan minangka tren sing populer ing taun 2019. Sampeyan bisa milih tampilan kaya kartun, gambar potlot, utawa uga ilustrasi tangan sing luwih abstrak.

Pelanggan seneng yen logo sampeyan nggawe sing beda - lan dheweke bakal tegese perusahaan sampeyan uga ana ing njaba kothak.

7. Huruf Gelembung

Tren liyane sing mesthi bakal teka ing taun 2019 (paling ora ing jagad desain logo):

Huruf gelembung.

Ya, font sing sampeyan tresnani digunakake kanggo nulis pratandha kanggo game bal-balan sekolah menengah utawa malah ngiklanake stand lemonade wis akeh banget.

Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe tampilan telung dimensi, lan menehi rasa seneng. Utamane cocog banget kanggo perusahaan lan layanan sing diarahake kanggo bocah, festival, utawa toko pasokan pesta.

Aja wedi ngrampungake warna ing desain logo sampeyan yen nggunakake huruf gelembung. Iku mung bagean liya saka kepinginan.

8. Desain Sing Didhelikake ing Ruang Negatif

Kabeh wong seneng banget golek pesen lan makna sing didhelikake ing sawetara logo perusahaan sing paling misuwur.

Pikir swoosh "AZ" ing logo Amazon, panah ing logo FedEx, utawa uga "31" sing didhelikake ing logo Baskin Robins kanggo negesake 31 rasa es krim sing ditawakake.

Perusahaan kanthi cepet ngerti manawa pesen sing didhelikake iki minangka cara sing apik kanggo nambah minat marang merek.

Nggunakake trik kanthi spasi negatif, ndhelikake utawa langsung nyakup gambar, pratandha, nomer, lan huruf sing ana gandhengane karo desain logo.

Apa jinis endhog Paskah sing bakal digawe kanggo mburu para pelanggan?

Iki uga cara sing apik banget kanggo nyambung karo pangguna ing media sosial. Tantang supaya bisa nemokake makna sing didhelikake ing logo sampeyan, lan sampeyan bakal dadi topik tren kanthi cepet.

9. Bali menyang Asli

Desain logo modern yaiku babagan priksa mbiyen.

Utamane, yen sampeyan minangka perusahaan sing duwe sejarah sing dawa, kita yakin manawa sampeyan duwe desain logo sing beda-beda sajrone pirang-pirang taun.

Perusahaan saiki negesake sejarah kanthi bali menyang desain asline, asring nambah tanggal bisnis diwiwiti ing ngisor. Yen merek duwe etalase asli, logo sing dadi referensi minangka cara liya kanggo ngasilake wiwit jaman mbiyen.

Sanajan sampeyan ora duwe logo sing luwih lawas, nggunakake tampilan modern - pikirake abad kaping-19 lan awal uga Gaya desain grafis Victoria - bakal nindakake trik.

Sampeyan uga bisa nggunakake teknik mbayangake supaya desain logo katon luwih tuwa tinimbang sing sejatine.

Bukti perusahaan sampeyan duwe sejarah sing kuat lan tahan lama minangka cara sing apik banget kanggo nggawe rasa percaya lan dipercaya babagan merek sampeyan.

10. Tipografi Bespoke

Sampeyan bisa nyalahake ing Instagram, kasunyatan manawa kabeh wong pengin ngrasakake istimewa, utawa munggah ing pengangguran siswa seni.

Ora preduli apa sing nyebabake, kasunyatane minangka salah sawijining tren desain logo paling gedhe ing taun 2019 yaiku panjaluk tipografi sing dipesan khusus.

Tarjamahan?

Fon kanggo logo sampeyan kabeh duweke.

Bisa karo profesional tipografi utawa malah nyewa seniman lokal kanggo nggawe font sing unik kanggo merek sampeyan. Kanggo nggawe pangenalan merek kanthi sakabehe, gunakake font iki ing situs web lan materi promosi liyane.

Tren Tren Logo Iki Apa sing Bakal Sampeyan Coba?

Apa sampeyan siyap nggunakake estetika '80an, coba nyoba kanggo metalik, utawa muter kanthi bentuk geometris lan tipografi khusus, 2019 mesthi ora kekurangan pilihan nalika tren desain logo.

Sanajan sampeyan ora ngetutake tren kanthi wuta, muga-muga dhaptar iki bisa mbantu sampeyan ngerti babagan opsi sing cocog kanggo merek sampeyan.

Sawise sampeyan mutusake logo sing sampurna, sampeyan kudu priksa manawa ditampilake kanthi cahya sing paling apik.

Kita mlebu ing kana.

Kita bisa mbantu sampeyan nganggo kertu bisnis, poster, spanduk, stiker, lan liya-liyane.

Isih duwe masalah mbayangake logo sing sampurna? Grafis lan layanan desain logo bakal mbantu sampeyan nggawe desain sing apik kanggo makili merek sampeyan.

Hubungi kita kanggo miwiti, lan delengen merek sampeyan dadi perkara penting sabanjure.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.