Sumber Desain Grafis Penting

Sumber Desain Grafis Gratis Penting

free Desain Grafis Resources:

Ora masalah manawa desainer anyar sing anyar utawa veteran sing wis trampil kanthi pirang-pirang taun nggunakake desain ing sabuk sampeyan. Sampeyan mesthi duwe gunane kanggo sawetara kualitas aset desain gratis. Sejatine ewonan vektor, jinis, lan situs foto stock gratis lan / utawa premium ing internet sing misahake kualitas saka sing bisa dipertanyakan bisa dadi tugas sing angel banget. Kanthi dipikirake, kita bakal nuduhake dhaptar sumber daya desain grafis gratis sing kita karepake.

, Sumber Daya Desain Grafis Gratis Penting

Vektor Gratis:

Minangka desainer, aku luwih seneng nggarap grafis vektor tinimbang grafis raster. Dheweke bisa diukur, diowahi, dimanipulasi kanthi luwih sithik, lan ora bakal ilang kualitas gambar. Mesthi wae, iki ora mesthi bisa ditindakake, nanging saben-saben aku bisa njaga desain 100% vektor. Dadi, nalika nggoleki grafis / elemen saham sing digunakake ing desain, biasane nggoleki ing format vektor.

Mangkene sawetara situs vektor gratis sing apik:

  • Vektor Retro:  Situs iki duwe pilihan seni saham sing apik banget sing migunani banget kanggo desain sing mbutuhake tampilan mbuwang sing lawas.
  • Vecteezy: Jinis situs sing bisa ditangkap, telusuran apa sing sampeyan karepake, lan sampeyan bakal ngasilake hits kanggo vektor gratis lan premium. Ora kabeh bisa digunakake, nanging akeh sing ngowahi.
  • Ikon Rata: Alat sing apik tenan kanggo nemokake lambang vektor. Akeh gaya sing bisa dipilih lan sampeyan bisa nemokake meh kabeh babagan ing kana.
  • Freepik: Kaya Vecteezy, situs vektor sing bisa ditangkap liyane.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan karya seni vektor vs raster, sumber desain Desain Shack nduweni artikel sing apik kanggo nerangake bedane. Klik kene kanggo maca.

, Sumber Daya Desain Grafis Gratis Penting

Tipe / Font Gratis:

Jaga arsip jinis sing apik banget penting kanggo desainer grafis. Sanajan typefaces premium apik tenan, sing gratis asring bisa ngrampungake. Ing ngisor iki minangka dhaptar sawetara jinis situs gratis:

  • Liga Jenis sing Bisa Dipindhah: Salah sawijining situs favoritku kanggo mriksa font sing apik. Iki super curate lan aku seneng meh kabeh typeface ing situs iki. Pakaryan apik tenan ^ _ ^!
  • Co-Op Tipe sing Ilang: Situs kurasi apik tenan liyane, font sing padhet lan apik banget! Dheweke gratis kanggo keperluan pribadi, nanging sampeyan bisa menehi sumbangan kanggo ndhukung panyengkuyunge!
  • Gambar bajing: Akeh fonts sing beda kanggo dipilih. Situs iki ora kaya kurate, nanging sampeyan bisa nemokake typeface edan sing "mati" sing kayane cocog karo proyek tartamtu.

, Sumber Daya Desain Grafis Gratis Penting

Foto Stok Gratis:

  • Unsplash: Kita nggunakake situs iki, duwe akeh alam, wong, lan prasaan enom sing migunani ing macem-macem proyek! Aku sejatine bakal ngomong yen aku tresna!
  • Gratisography: Sumber liyane sing apik banget kanggo nemokake foto stok! Ana sawetara gambar sing apik banget kanggo sing iki.
  • Piktografi: Foto stok sing luwih akeh ing situs iki, wiwitane katon kurang sithik, nanging kanthi pamrosesan apik banget!

, Sumber Daya Desain Grafis Gratis Penting

Cithakan MockUp Gratis:

Yen sampeyan ngrampungake desain, 99% wektu sing ditampilake menyang klien kanthi moyoki sing apik mbantu sampeyan menehi kesepakatan. Ngganggu desain sampeyan ing produk bakal ngilangi kebutuhan klien sampeyan nggunakake imajinasi kanggo nggambar produk pungkasan. Gampang golek template mockup sub-par gratis, nanging sing paling apik biasane kudu dituku. Mangkene sawetara situs sing duwe template mockup gratis sing apik:

  • Burger Grafis: Mockup kualitas apik nalika sampeyan bisa nemokake produk. Mesthi wae, papan sing dakwaca kanggo ngolok-olok desain.
  • Behance: Pilihan liyane kanggo nemokake mockup gratis sing digawe dening para desainer.

, Sumber Daya Desain Grafis Gratis Penting

Inspirasi Desain:

Babagan pungkasan sing dakanggep migunani yaiku inspirasi desain. Sadurunge miwiti proyek utawa nalika macet, ndeleng sawetara inspirasi minangka kunci kanggo nggawe desain sing cocog. Ing ngisor iki sawetara situs inspirasi desain favorit:

  • Adobe Rodha warna: Alat sing apik kanggo nemokake palet warna sing cocog kanggo proyek sampeyan!
  • Awwwards: Sanajan fokus ing desain web, alat sing apik kanggo referensi kanggo nggawe tata letak lan ndeleng estetika desain sing beda-beda.
  • Dribbble: Sumber daya apik tenan kanggo desain sing apik, mung desainer sing diundang sing bisa ngirim.
  • Pinterest: Seneng mriksa Pinterest. Akeh ide apik!
  • Behance: Surf jutaan desainer portofolio. Sanajan ora istimewa kaya Dribbble, isih dadi papan sing apik kanggo entuk inspirasi.
  • Tipofonik: Situs sing apik sing mung ngirim tipografi ing sampul album lawas.

Apa kita kelangan situs sing miturut sampeyan kudune ana ing dhaptar iki? Utawa apa sampeyan mbukak blog utawa situs sing apik tenan sing nawakake siji utawa luwih saka layanan sing didhaptar ing ndhuwur, menehi tautan lan kita bakal mriksa!

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Sumber Daya Desain Grafis Gratis, Print Peppermint, Desain, utawa kanggo nyoba sawetara conto, hubungi kami ing info @printpeppermint.com utawa ngunjungi kita ing www.printpeppermint.com

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.