Die Cut Kartu Bisnis

  • Sembarang Bentuk Motong Khusus
  • Nglereni Mati Lazer / Laser
  • Tambah Foil, Emboss, Spot UV

Kertu Bisnis Die Cut Custom Mewah

Kertu bisnis- Saben wong duwe, nanging pira wong sing pengin? Carane akeh wong sing seneng menehi tangane kertu bisnis kapan kahanan?

Sayange, akeh wong sing mbuwang kertu bisnis dheweke nampa sawetara dina pisanan, lan ora angel ngerti sebabe. Kerep banget, kertu bisnis mung persegi dowo sing kebak kontak informasi nanging kurang kapribaden.

Inggih, Print Peppermint duwe solusi kanggo ngilangi sampeyan saka kertu bisnis sing mboseni. Disebut Die Cutting, lan yen wis ngerti, sampeyan ora bisa ndeleng kertu bisnis kanthi cara sing padha maneh.

Apa Kertu Bisnis sing Die Cut?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Sumber gambar: https://creativemarket.com/Graphicsegg/2272404-Coffee-Shop-Round-Business-Card

Cukup, kertu bisnis sing dikethok khusus yaiku sing wis dipotong kanthi khas. Iki ora mung ateges kothak utawa bunderan tinimbang persegi dowo - bisa dipotong kanthi nyata apa wae sing bisa sampeyan bayangake.

Sawetara bentuk kompleks utamane mbutuhake nglereni laser, nanging ora masalah. Apa wae bentuk sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan bisa dipikolehi nganggo kertu bisnis sing ora bisa dilelehake.

Apa Kartu Cut Die Kudu Dicetak ing Simpenan Kertas?

sulat-bisnis-kertu

Sampeyan bisa uga mbayangake yen supaya potongan sing pas banget, lancip banget kertas kudu digunakake (ngasilake kertu bisnis sing tipis banget). Sawise kabeh, kabeh wong duwe pengalaman sing ora bisa nyoba nyoba ngethok kepingan salju kandel kertas. Iki dudu cilik kanthi nglereni mati, sanadyan.

Amarga sistem pemotongan mati banget canggih, sampeyan ora prelu kompromi miturut kekarepan sampeyan kekandelan yen sampeyan milih kertu sing dikustomisasi kasebut. Nyatane, sampeyan bisa milih antarane 18 pt lan 32 pt kekandelan dadi sampeyan duwe kertu sing cocog tenan karo kebutuhan sampeyan.

Apa Kartu Kethok Duwe Cetak ing Loro Sisih?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Sumber gambar: https://creativemarket.com/Marvels/190260-Die-Cut-Business-Card

Kertu bisnis sing dikethok dhewe padha karo kertu bisnis liyane, nanging luwih apik. Dadi, ya — sampeyan bisa nyithak kalorone ngarep lan mburi saka kertu bisnis sing wis mati. Iki nggawe pilihan desain sing jembar, amarga sampeyan bisa nggawe sisih ngarep kertu katon kaya obyek sing wis dipotong, lan sijine kontak informasi ing bali.

Yen sampeyan wis nimbang serius babagan kertu bisnis adat sing dipotong pas, sampeyan bakal weruh manawa ora ana watesan apa Print Peppermint bisa nggawe. Saka boots koboi lan potongan logo nganti tag "didol", pancen ora ana sing ora bisa kita lakoni babagan kertu khusus kasebut.

Apa Kartu Kethong sing Maju banget?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Miwiti $ 159 kanggo 500 Kertu

Cukup kaget, kertu bisnis sing dikethok dhewe ora regane kaya sing mbayangake. Iki pancen bener banget nalika sampeyan nganggep kasunyatan manawa sampeyan bisa konsultasi karo salah sawijining desainer nalika proses persiyapan tanpa biaya tambahan.

Kajaba iku, sampeyan kudu menehi bathi babagan keuntungan non-moneter tartamtu ing kertu die-cut khusus. Yen akeh wong sing nggantungake kertu bisnis sampeyan, apa ora luwih larang regane? Pancen angel menehi rega ing pangenalan merek lan kesadaran utama, nanging mesthine luwih saka biaya kanggo tuku kertu bisnis sing dikepengini.

Ora ana konsep sing rumit banget Print Peppermint kanggo ngrampungake, mula coba nganggo adat sing paling kreatif ide kertu bisnis lan kita bakal ngirim tanpa cacat. Ora preduli sepira komplek pemotongan mati sampeyan Idea bisa uga, kita luwih seneng nggawa sampeyan urip.

Kertu bisnis die cut dicithak kanthi proses 4-warna kanthi warna ing sisih loro (kajaba sing ditemtokake). Kertu kasebut kasedhiya kanthi kekandelan wiwit 18pt nganti 80pt. Kita bisa ngilangi bentuk kustom sing bisa sampeyan bayangake lan uga nawakake potongan laser kanggo desain sing luwih rumit. Yen sampeyan butuh bantuan kanthi desain utawa nyiyapake file kanthi bener, para desainer seneng banget bantuan nggawe file mati tanpa biaya. Deleng uga: Kertu Plastik Die Cut, Die Cut Kertu Logam, Die Kayu Kertu Kayu

Priksa metu! Kita wis nyoba mbantah bocah-bocah lanang ing perbandingan iki ing Ndandani foto.

Kertu Bisnis Die Cut - Sumber Daya

Pesaing Kita Kanggo Kertu Bisnis Die Cut:

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.


    Inspirasi & Ide kanggo Kartu Bisnis Die Cut

    Entuk paket sampel!

    Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro