Ngekspor File Pdf Siap Cetak Saka Illustrator utawa Indesign.

Sajrone ngekspor file sing dicithak, sampeyan kudu mriksa manawa file wis siyap. Priksa kabeh konten kanggo ngerti manawa ana ing wates keamanan sing dibutuhake. Sadurunge ngekspor file, priksa manawa sampeyan wis mriksa ejaan lan kualitas gambar sampeyan.

Sadurunge ngekspor file,

  • Sampeyan kudu mbusak obyek sing ana ing artboard sing ora bakal dicithak. Objek kasebut kalebu lapisan, tautan, lsp.
  • Karya seni sampeyan kudu nganggo mode warna CMYK kanggo nyunting sing luwih apik.
  • Gambar kudu paling ora 300ppi,
  • Sampeyan kudu mbusak template sing wis digunakake.

Kanggo ngekspor, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki,

  • Ing ilustrator, sampeyan ngeklik tombol File banjur nyimpen salinan
  • Ing InDesign, sampeyan klik ing File banjur menyang Ekspor
  • Setel format menyang PDF lan jenengake file kasebut. Pilih simpen yen wis rampung.
  • Pilih kualitas penet nalika kothak dialog katon.
  • Klik ing Ekspor.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.