Kepiye cara nyetel karya seni kanggo embossing?

Kanggo nyiyapake proyek desain kanggo embossing, sampeyan kudu nggawe file topeng nggunakake program kayata Adobe InDesign and Illustrator. Iki sing kudu sampeyan lakoni:

Langkah 1: Siapke dokumen sampeyan. Kita duwe template siap cetakan, sing bisa digunakake kanggo nggawe desain.

Langkah 2: Gawe duplikat proyek sing sampeyan lakoni. Bukak File, lan Simpen proyek sampeyan minangka Filename_Embossing_Mask.pdf.

Langkah 3: Saka file topeng, busak rincian utawa informasi sing sampeyan ora pengin dicithak.

Langkah 4: Setel rincian warna dadi 100% K (C: 0% M: 0% Y: 0% K: 100%). Ati-ati banget nalika nindakake iki. Priksa manawa ora ana obyek ing karya seni kasebut sajrone proses iki.

Langkah 5: Mbusak lapisan template ing kaloro file kasebut, banjur pencet simpen.

 

Kita duwe tim desainer sing bisa mbantu nyiyapake file print kanggo embossing. Cukup kirim kriya sampeyan, lan kita bakal ngrampungake sisane. Yen wis nyiyapake kriya kanggo embossing, kita bakal menehi bukti kanggo disetujoni. Yen sampeyan menehi jempol, kabeh bakal dicithak.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.