Kepiye cara nyiyapake karya seni kanggo stamping lan embossing?

Sampeyan kudu nggawe loro file topeng kanggo proyek desain sing butuh stamping lan embossing foil.

Siji kudu dadi file topeng kanggo stamping foil, lan liyane kanggo embossing.

Kanggo nggawe karya seni berbasis vektor, gunakake aplikasi standar industri kayata Adobe Ilustrator lan InDesign.

Stamping Foil

  1. Gawe desain. Kita nawakake template siap cetakan, sing bisa digunakake kanggo nggawe seni.
  2. Gawe duplikat proyek sing sampeyan lakoni. Bukak File, lan Simpen proyek sampeyan minangka Filename_FoilStamping_Mask.pdf.
  3. Mbusak rincian utawa informasi sing sampeyan ora pengin nggawe foil.
  4. Setel rincian warna dadi 100% K (C: 0% M: 0% Y: 0% K: 100%). Ati-ati banget nalika nindakake iki. Priksa manawa ora ana obyek ing karya seni kasebut sajrone proses iki.
  5. Mbusak lapisan template ing kaloro file kasebut, banjur pencet simpen.

Embossing

  1. Saiki yen sampeyan duwe desain, gawe salinan. Bukak File, lan Simpen proyek sampeyan minangka Filename_Embossing_Mask.pdf.
  2. Mbusak elemen desain sing ora pengin dilebokake.
  3.  Area desain kudu putih padhet, nanging detail sing kudu dipasang kudu nganggo warna ireng sing padhet. Setel nilai CYMK dadi: C: 0% M: 0% Y: 0% K: 100%. Maneh, ati-ati banget kanggo nindakake langkah iki supaya sampeyan ora sengaja mindhah elemen desain.
  4. Mbusak lapisan template ing kaloro file kasebut, banjur pencet simpen.

Kita duwe desainer PrePress sing bisa ngurus kabeh perkara kanggo sampeyan.

Kirimake kriya, lan kita bakal nyiyapake file topeng.

Kita bakal ngirim bukti kanggo disetujoni sadurunge nyithak.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.